Category Archive Tantra-hieronta Valkeakoski

Bysanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus

Sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus

Muiden nähden saadut selkäsaunat olivat tietysti se kaikkein pahin ääripää, mihin saattoi joutua, mutta ennennäkemättömiä sellaiset tilanteet eivät olleet. Lisäksi ennen vanhaan se kasvatus ja kuritusvastuu tai oikeus oli koko kylällä tai pihapiirin väellä. Jos joku lapsi teki jotain kiellettyä, niin kuka tahansa vanhemmista saattoi antaa rangaistuksen. Eikä kotona kannattanut itkeä. Elin itse lapsuuteni luvulla ja muistan tapauksen kun naapurin rouva uhkasi viedä minut kotiinsa ja pestä suuni saippualla kuultuaan minun kiroilevan ulkona.

Kyseisellä naisella oli kolme tytärtä joista yksi samalla luokalla kanssani. Tiedän, ettei hän olisi epäröinyt toteuttaa uhkaustaan ja olisi varmasti käskenyt tytöt seuraamaan toimitusta. Muistan sen nöyryytyksen vieläkin, kun olin jotain kymmenisen vuotta ja olimme keväällä lähdössä kaupungille sellaiseen ulkotapahtumaan, jossa oli perheitä ja muita samanikäisiä lapsia.

Mulla oli hienosti laitettu uudet nätit vaaleat vaatteet ja sitten lähtöä odotellessa lähdin takapihalle leikkimään ja jotenkin sitten onnistuin kaatumaan niin, että vaatteet kuraantui ja polvesta puhki. Äiti suuttui ihan hirveästi ja haki sitten varastosta mun kumisaappaat ja mökkikurahousut ja sanoi, että koska en osaa olla sotkematta, niin nyt lähdet näissä, ja koko tapahtuman ajan sitten olin ne jalassa.

Ja tuon ikäisenähän hävetti ihan hirveästi olla muiden lasten nähden sellaisissa lasten keltaisissa henkselikurahousuissa. Ja tämä siis luvulla. Muuta seurausta ei rikoitusta vaatteista sitten tullut, eli tuo nolaus riitti rangaistukseksi. Hanna, oletko varma että tuo edes oli tarkoitettu rangaistukseksi?

Sinulla kuitenkin oli olemassa kyseiset housut ja kun yhdet vaatteet oli jo kurassa, niin ehkä oli ihan ymmärrettävää vaihtaa suojaavammat vaatteet päälle, kuitenkin ulkona olitte sen päivän. Jotenkin surullista, jos vielä aikuisena muistelet tuollaista tapausta, joka ehkä ei ollut edes tarkoitettu sinua nolaamaan.

Äiti tiesi kyllä, että mökilläkin suuresti inhosin kurahousujen pukemista, ja olinhan jo niin iso, etten ollut mökin ulkopuolella käyttänyt niitä pitkään aikaan.

Kyllä se oli ihan tahallista nolaamista. Jos ollaan menossa jonnekin ja päällä on "paremmat" vaatteet, ei siinä enää lähdetä tekemään mitään muuta.

Vaikuttaa lähinnä siltä, että äitisi oli lopen uupunut siihen, että et koskaan totellut. Hän näköjään kuitenkin yritti, kertomuksen tapauksessakin oli viemässä sinua johonkin tapahtumaan. Sekös sinulle riitti tai sinua miellytti. Pahinta on, että et vieläkään, aikuisena, ymmärrä mitä teit. Syyllistetään kunnolla yhdessä nyt oikein nolattu ihminen, jolle tilanne on ollut varmasti painajainen: Omien lapsieni kohdalla vannoin heille jo vauvaiässä, että kunnioitan heitä aina ihmisinä ja persoonallisuuksina, vaikka erimielisyyksiä tulisikin.

Ikinä ei tullut edes mieleeni ruveta heitä kättä pitemmällä kasvattamaan, ja rangaistukset tottelemattomuudesta olivat jätskilakko, arestia ja tv-kielto, tms. Puhumalla meillä selvittiin aina. Lieppo 62 minua ei ole hakattu sinua on. Nykyään laki kieltää sadismin. Pakkoko lapsia tehdä,jos hakkaaminen on ainut mitä antaa. Lapset vihaa teitä aikuisina.

Nolaamisen kirjo oli kyllä laaja. Piiskaa sai muiden nähden, katsojina sai olla muut perheenjäsenet, jos sattuivat paikalle. Eikä haitannut vaikka näkemässä oli vieraita aikuisia tai lapsia.

Vitsaa pidettiin näkösällä ovipielen raossa tai savupellin varren lenkissä. Piiskan saannista puhuttiin ihan avoimesti jälkikäteen vieraidenkin kuullen, niin aikuiset kuin lapset. Vaikka selkäsaunat olivat tuiki tavallisia, niin saajaa ne hävettivät. Jotkut muksut niistä mielellään puhuivat ja aikuiset ihan uhkailu tai härnäilymielessä. Kaikilla aikuisilla oli kuritusoikeus ja sai olla tyytyväinen, jos kylällä saatua kuritusta pidettiin kotona riittävänä.

Vieras ei saanut kohdella lapsia kovakouraisesti, pikkulasta nuhdeltiin tai uhattiin piiskalla. Mutta isommalle muksulle sai antaa remmiä tai risua, muuten ei häntäkään mukiloitu. Kaikki nämä isommat tapaukset, jotka tiedän, olivat poikia. Julkinen uhkailu oli todella noloa ja sen kohteeksi voi joutua hyvinkin vanhana. Käytettiin seuraavan tyyppisiä ilmauksia. Muistan sellaisenkin tilanteen, kun meillä oli käymässä yhden tädin mies, joka tunnettiin hyvin riskinä miehenä, niin isä esitti, että tuo vieras voisi piiskata pojat.

Ei isä uskonut varmaankaan, että lankonsa toimeen ryhtyy, mutta ilmaisipa tuolla lauseella tyytymättömyytensä poikien tekemisiin. Vanhin veljeksistä lähenteli tuolloin jo kahtakymmentä. Tietenkin kerrottiin varoittavana esimerkkinä, kuinka joku iso jätkä oli saanut vielä äskettäin isältään remmiä. Siihen oli hyvä suhteuttaa omat mahdollisuutensa. Piiskaa sai niin vanhaksi, kun pappa uskoi pystyvänsä antamaan ja uhkailuja sateli vielä senkin jälkeen.

Tuo nolaaminen ja häpäisy oli todella hyvin yleistä. Meilläkin oli ruumiillinen kuritus käytössä. Perheen ulkopuolisten nähden en koskaan saanut, mutta sisarusten nähden useasti. Yhtenä sääntönä oli, että koulusta ei saanut huonoja uutisia tulla.

Huonoista koenumeroista ei sentään piiskattu, mutta jälki-istunnoista kyllä. Oli niin, että jos jälkkää oli onnistunut itselleen hankkimaan, piti kotimatkalla käydä taittamassa vitsat ja viedä äidille. Kerran sain sitten jälki-istuntoa koulussa poistuttuani koulun alueelta välitunnilla, mikä oli ankarasti kiellettyä. Ja myöhemmin kotona tuli tietysti vitsaa paljaalle pyllylle muiden perheenjäsenten nähden.

Ja seuraavana päivänä opettaja, joka tiesi millainen kuri meillä kotona oli, kysyi koko luokan kuullen, olinko saanut kotona piiskaa jälki-istunnon vuoksi. Ja vaikka piiskakuritus tuohon aikaan olikin hyvin yleistä, niin kyllä se hävetti nousta seisomaan ja sanoa, että kyllä piiskaa oli tullut. Opettajalle valehteleminen ei olisi tullut kuuloonkaan.

Kamalaa miten ilkeitä ja julmia aikuiset ovat ennen lapsia kohtaan olleet. Vaikka vanhemmat tarkoittavat "hyvää" piiskalla ja kovalla kurilla, ei siitä aina hyviä seurauksia ole lapselle. Ja varsinkin herkkäsieluinen lapsi ei sellaista kestä henkisesti.

Isompana voi seuraukset olla ikäviä, joko tulee hulttioita pojista tai henkisesti murtuvat. Ei se kuritus ja varsinkaan toisten nähden, olipa omaisia tai vieraita näkemässä ja kuulemassa, itsetuntoa kasvata.

Nimenomaan se toisten silmien edessä nolaaminen on karmeaa. Siinä nousee vain viha kurittajaa kohtaan, ei kunnioitus. Ja muunlainenkin lapsen nolaaminen naapureissa. Sitten nauretaan lapselle päin naamaa, joka asialle läksi kiltisti.

Lapsi juoksee kotiinsa itkussasuin, että nauroivat minulle, ei sellaista ole olemassakaan - helavitkutin! Tämäkin kuulemma kasvatuksellisessa mielessä, että lapsi ymmärtää huumoria ja osaa aikuisena olla itseironinen! Voi kait olla sitä ilman nolauksiakin.

Ei kaikki lapset ota asiaa raskaasti, osaavatpa jopa nauraa asialle. Minä sain isältäni kerran piiskaa, en olisi halunnut mennä nukkumaan. Isä kuuli sen ja rimpsautti piiskalla vähän. Ei sattunut ja taisin heti nukahtaa. Toisen kerran äiti rimpsautti vitsalla, kun olin ottanut rahaa hänen laukustaan ja ostanut kaverin kanssa karkkeja - silloisella sadalla markalla luvun alkupuolta , se oli paljon rahaa. En näistä saanut traumoja. Tosin vanhin veljeni sai siitäkin edestä isältä.

Tuli remmistä, koirankettingistä, nyrkistä, jos ei heti tehnyt jotain asiaa. Poika oli silloin murrosikäinen. En ole yhdenkään kuullut sanovan kiitosta selkäsaunoistaan. Vaikka aikuisena ymmärtääkin ja naureskellen voidaan puhua niistä. Joku sanoo, että hyväksi oli.

Kuria ja järjestystä täytyy olla, mutta ei vihanvimmassa. En itsekään ole ollut mallikelpoinen kasvattaja - eipä silti. Paras keino kovapäisen pennun kasvattamiseen. Ei todellakaan ole paras keino.

Se kovapäinenkin pehmennetään toisin keinoin. Vihat siitä vaan nousee kurittajaa kohtaan. Onko kenellekään tullut mieleen, mistä syntyy ekshibitionismi, sadismi, masokismi jne? Lapsen päässä kietoutuvat yhteen rakas vanhempi ja häneltä saatu huomio, alastomuus, piiskaus genitaalien tuntumaan, katsova yleisö Lapsen häpäisy ja ruumiillinen "kuritus" ovat sairaita ilmiöitä, jotka osalle uhreistaan aiheuttavat seksuaalisia fetissejä ja perversioita, osalle persoonallisuushäiriöitä, kun koko minuus valjastetaan häpeän kätkemiseen.

Onneksi osaa säätyy ja kärsii lähinnä "vain" kurjista muistoista ja luottamuksen menettämisestä vanhempia kohtaan. Sateenkaaren alle sopivat kaikki. Voivat löytää kumppaninkin, silloinhan on kaikki hyvin. Tai onko kenellekään tullut mieleen miksi vanhainkodeissa tai sairaaloissa makaa lukuisia yksinäisiä vanhuksia tälläkin hetkellä. Ehkä tällainen laitokseen jätetty vanhus ei olekaan se kiltti, herttainen pullantuoksuinen mummeli, jonka julmat ja itsekkäät omaiset ovat hylänneet, vaan se lapsiaan kasvatustarkoituksessa hakannut, pilkannut ja nöyryyttänyt lapsiaan.

Ja kun aika on kulunut lapset ovat kasvaneet, saaneet omia muksuja, äiti joutunut sairaalaan tai vanhainkotiin, on päätetty että maatkoon siellä yksinään loppuelämänsä ja miettiköön mitä omille lapsilleen teki. Sitten voivotellaan, kun lapset eivät käy ja muista. Vanhus unohdetaan vanhainkotiin aivan riippumatta siitä, millainen kasvattaja hän on ollut. Nolotuksen huippu oli taatusti, kun isä esitteli, kuinka joku paikalla oleva vieras voi antaa selkäsaunan.

Oli siihen aina perustelujakin, mutta kyllä pitkätukkaista teiniä hävetti lujasti. Mutta mikä sellainen vieras, joka "luvalla" kurittaa toisen lasta? Samanlainen siis kuin pojan isä. Kyllä on tyhmiä, tunteettomia aikuisia, jos tollaiseen suostuu. Mutta meneppä ojentamaan pahanteosta naapurin lasta. Et saa sormellasikaan koskea, jos edes sanoa kovana asiasta! Omassa lapsuudessani luvulla sain piiskaa säännöllisesti äidiltä sekä isältä ei biologinen joka sitä yleensä antoi teini ikään asti.

Julkista nolaamista käytettiin useasti. Kaikki paikalla olleet saivat katsella. Sisko oli minua 6 vuotta nuorempi eikä aina ymmärtänyt miksi Sanna on ilman housuja ja itkee. Pahimpana muistan tilanteet jossa isän sisko oli meillä kylässä ja hänellä oli kaksi minua nuorempaa poikaa jotka katselivat kun olohuoneessa jouduin laskemaan housut alas ja menemään piiskattavaksi isän polvelle. Taisin olla silloin jo 10v. Niin nolona en piiskan saamista kokenut jos vieraina oli vain aikuisia tai muita tyttöjä.

Kotona piiskauksen jälkeen jouduin pylly paljaana nurkkaan itkemään. Piiskauksestani myös kerrottiin julkisesti ja mikä siihen oli ollut milloinkin syynä. Häpeillen kuuntelin keskustelua vieressä. Mökille mentäessä kiukuttelin kuumassa autossa. Isä ajoi levähdyspaikalle ja hiuksista vetäen vei lähimpään pusikkoon jossa katkaisi pitkän vitsan otti pyllyn paljaaksi ja piiskasi pyllyn punaisille juoville.

Loppu matka oli vaikea istua paikallaan. Hiljaa itkin mökille tuloon saakka. Mökillä isä ja äiti tietysti kertoivat asiasta kaikille paikalla olleille. Illalla jouduin saunomaan alasti mikä oli ennen kaikkea noloa mutta myös kivuliasta kun kuumuus saunassa kirveli ja uimaan en muiden mukana saanut mennä. Teini ikäisenä tämä julkinen piiskaaminen väheni mutta silloin pahalta tuntui kun murrosikä oli jo alkanut ja äiti ja ennen kaikkea isä näki minut ilman housuja.

Siskoni ei lapsena piiskaa montaa kertaa saanut. Anna anteeksi minulle hullu mies mutta tuo kiihottaa minua nyt mutta jos se olisi tapahtunut kun olin itse lapsi ja saanut piiskaa niin kuin te kerrotte täällä se olisi ollut aivan hirveä kokemus! Kyllä tuo piiskaamalla nolaaminen ylsi aikuisikään asti. Jos armeijassa taikka tukkikämpällä rörttöili niin rangaistus hoidettiin "kotona" ilman virkavallan apua.

Porukan riskein mies, jos piiskasi häirikön kaikkien nähden, niin moni ongelma ratkesi siihen. Varoitus tehosi myös silminnäkijöihin. Noloa myöntää, mutta minusta tuli heti "kiltti" poika.

Tuohon aikaan varusmiehissä oli todella riskiä kevereita, johtuen heidän ammateistaan. Uhkaaja oli sen verran iso ja roteva, lisäksi olemukseltaan määrätietoinen, joten en tohtinut ottaa riskiä.

Tuohon aikaan oli vielä varsin yleistä, että teinihulttio saattoi saada selkäsaunan. Hän on ihminen, vaikkakin vielä kasvuvaiheessaan. Lapsella on parempi muisti kuin nolaavalla vanhemmalla. Haluaako aikuinen, että 40 v. Entäpä jos lapsi kertoo aikuisena muille - isossa seurassa - vanhempiensa epäoikeudenmukaisesta käytöksestä?

Silloin vuoro on vanhemmilla hävetä. Neljäs käsky kehottaa kunnioittamaan vanhempia. Vanhempien pitää olla kunnioituksen arvoiset. No eihän tuo mitenkään tue lapsen henkistä kasvua, päinvastoin. Epäkunnioittavaa ja henkistä pahoinpitelyähän tuollainen on. Nolaamisen ja häpäisemisen aspekti oli ennen vanhaan todella voimakas.

Niin kotona kuin koulussakin rangaistukset pantiin toimeen muiden nähden. Periaatteena tuntui olevan, että kipu ja häpeä auttavat lasta käyttäytymään paremmin. Kotona oli selkäsaunat käytössä. Ja muiden perheen jäsenten nähden. Se teki rangaistuksesta ankaramman ja nöyryyttävämmän. Ja toimi samalla opetuksena muille. Eikä iskuissa voimaa säästelty. Selkäsaunan jälkeen vähintään puoleksi tunniksi nurkkaan häpeämään housut nilkoissa.

Opettaja saattoi käskeä oppilaan luokan eteen ja pitää julkisen nuhdesaarnan. Nurkkaan saattoi joutua häpeämään ja rangaistusnurkka oli tottakai luokan edessä, jotta kaikki näkivät nurkassa seisojan.

Jälki-istunnossa, joka oli itseasiassa jälkiseisontaa joutui aulaan seisomaan. Siellä nökötettiin kaiken kansan nähtävänä. Opettajasta riippui kummin päin piti seistä, selkä vai kasvot seinään päin. Seisominen saattoi kestää kaksikin tuntia.

Ja tuohon aikaan aikuiset, vanhemmat kotona ja opettajat koulussa olivat ehdottomia auktoriteetteja. Ei olisi tullut mieleenkään sanoa vastaan. Meitä lapsia kasvatettiin häpeällä ja käskettiin häpeämään.

Ja rangaistukset, ansaitut ja ansaitsemattomat me kärsimme hiljaa ja nöyrästi selkäsaunan saadessa tuli kyllä usein huuto ja itku ja toisinaan kyyneliä niellen. Ne tavat ja metodit, joita kasvatuksessa ennen vanhaan pidettiin täysin hyväksyttävinä ja jopa suositeltavina, ja joihin lapsetkin hiljaa nöyrtyivät kun eivät muuta voineet , luokitellaan nykypäivänä pahoinpitelyksi ja suoranaiseksi sadismiksi, joka vanhempien kohdalla johtaisi syytteeseen ja lasten huostaanottoon ja opettajilla välittömään irtisanomiseen.

Ajatelkaapa vaikka sata vuotta taakse päin. Kyllä oli maassamme vielä suurempi kuritus, kuin viime vuosisadalla. Kuritettiin kisällipojat, rengit, piiat, omat lapset. Ei sekään kuritus ollut pään silitystä.

Eli jatkumoa on ollut. Tapa säilynyt sukupolvelta toiselle. Nyt on onneksi ruumiillinen kuritus kielletty. Nyt tulevat oppilaat opettajien silmille ja vanhempiensakin. Sitä julmuutta on vaikea ymmärtää, edes aikuisena. Sain selkääni siskoni tekosista. Äitini piiskasi ja nöyryytti minua julkisesti, vaati tunnustusta varastamisesta, jota en ollut tehnyt.

Siinä takapuoli paljaana sitten sain piiskaa vieraiden läsnäollessa, äitini hokiessa, "tunnusta, itke". Kuusivuotiaan päättäväisyydellä purin hammasta, en itkenyt, enkä tunnustanut varastaneeni, kun olin syytön. Sisareni sitten jäi kiinni ko. Kyllä, luotto meni äitiini ja hänen kasvatustapaansa.

Kysymyksessä on ollut selkeä epäoikeudenmukaisuus, joka tietysti on ollut täysin väärin. Vitsakuri joissakin tapauksissa, aina kohtuus mukana, olisi vieläkin paikallaan.

Kohtuudella, ei vihan sokaisemana. Koulussamme 50 luvulla yksi opettaja mielellään puhui piiskan saamisesta, kyseli usein kuka oli saanut piiskaa. Muistan yhden tytön joka kertoi saaneensa illalla remmiä kun ei ollut totellut isäänsä. Itsekin jouduin kertomaan vitsan saamisesta, opettajalle täytyi tietenkin vastata-. Meidän koulussa ei riittänyt vain kertominen, piti myöskin näyttää piiskattu takapuoli sille tai terveyden hoitajalle. Mutta vain kahden kesken. Ja kertoa miksi oli saanut selkäänsä sillä kertaan, se piti jotain tilastoa piiskan saannista.

Meidän opettaja oli erityisen kiinnostunut siitä millaista kuria lapsille kotona pidettiin. Kysyipä kerran kuinka moni saa piiskaa kotonaan. Reilusti yli puolet oppilaista nosti kätensä.

Seuraavaksi opettaja kysyi kuinka moni saa tai saisi piiskaa jälki-istunnon vuoksi. Tämän jälken opettaja alkoi määräämään jälki-istuntoja täysin mielivaltaisesti ja ilman syytä niille, jotka olivat viitanneet. Istuin itsekin muutamia kertoja arestissa täysin syyttömänä kädet ristissä pulpetin päällä, taululle piirrettyä rastia hievahtamatta tuijottaen, kyyneliä niellen.

Ja rangaistuksen lopttua, opettaja kysyi ilkeällä äänensävyllä: Ja kotona odotti piiskaus. Eikä kannattanut sanoa, että jälki-istunto oli ollut aiheeton. Se olisi vain tiennyt entistä ankarampaa kuritusta. Tuohon aikaan opettajat olivat todellisi auktoriteetteja, joita vanhemmatkin kunnioittivat.

Seuraavana päivänä koulussa piti kertoa opettajalle kahden kesken yksityiskohtaisesti miten piiskaa oli tullut. Ja myös näytettävä piiskattu pylly hänelle.

Tuollainen toiminnalla ei ollut mitään tekemistä normaalin kasvatuksen kanssa, vaan se oli puhdasta sadismia, kiusantekoa ja mielivaltaa. Oliko näkyvissä muita mielisairauden merkkejä? Mun äidilläni oli tapana nolata poika lasta aina jos vain tuli tilaisuus sille. Olin tehnyt jotain pahaa ja äitini riisui multa alapääni paljaaksi, Ja käski hakemaan vitsan ja seuras tarkasti että käyn hakemassa reippaasti sen vitsan, Ja tuon hänelle sen ja hän aloitti mun piiskaamiseni vaikka ulkona että kaikki jotka olivat paikalla näkisivät sen piiskaamisen.

Pienempänä poikana ollessani pippelini sai olla rauhassa, Mutta 12v jälkeen äitini laittoi sen AINA yläs että kaikki jotka oli paikalla näkivät että pojalla seisoo penis. Tällaista todellakin tapahtui luvuilla paljonkin. Myös aikuisikäiset nuoret naiset joutuivat itse noutamaan vitsan. Tiedossani ei siltä ajalta ole, että he olisivat noutaneet housuitta vitsan, mutta sen aikaisissa alusvaatteissa kylläkin. Näkijöitä oli, eri ikäisiä ja eri sukupuolta. Kaikki tiesivät, miksi aluspöksyillään nuori nainen haki pihamaalta vitsan.

Kipua olisi aiheuttanut lyönnit housujen päälle, mutta mammat olivat tiukkana, aina oli housut riisuttava, näki kuka tahansa.

Vain vitsa oli ainoa. Mammat keskenään hekumoitsivat kasvatuksensa tuloksilla. Parhaiten kasvatuksessa oli onnistunut se perhe, jonka lapset vanhimpana ottivat housunsa pois muiden nähden. Tämä on historiaa eikä märkää fantasiaa.

Aikuistuvia tyttäriä vahdittiin vielä n. Jos tanssireissusta paluun määräaika lipsui, oli viisasta palata kotiin vitsan kanssa. Äiti oli maaniteltava heti antamaan vitsaa, se olisi muuten ollut edessä seuraavana päivänä muiden läsnäollessa. Pojat saivat jo liikkua melko vapaasti, tulla ja mennä. Samanlaista muistan omasta lapsuudestani. Tyttöjä piiskattiin ja rangaistiin enemmän kuin poikia.

Tämä johtui sukupuolien rooleista ja malleista. Poikien kohdalla hyväksyttiin tiettyyn rajaan asti, että he ovat hieman villejä ja raisuja. Pojat ovat poikia, sanottiin. Tyttöjen kohdalla tällaista ei hyväksytty alkuunkaan. Ei raisua käytöstä, ei sopimatonta kielenkäyttöä. Ajan käsityksen mukaan tyttöjen tuli olla kilttejä, hiljaisia, nöyriä ja hyväkäytöksisiä ja korrekteja kielenkäytöltään.

Jos ei ollut, niin piiskaa tuli helposti. Ja aina paljaalle pyllylle. Tuohon aikaan kaunis käytös ja kohteliasuus olivat hyveitä. Niinpä rangaistuksen jälkeen piti niiata ja kiittää kauniisti. Pääasiallisesti äidit heiluttivat vitsaa ahkerasti ja vaativat nöyryyttäviä rituaaleja. Että kiittää ja niiata! Eikö sellainen kohtaus ollut ruotsalaisessa elokuvassa Fanny ja Alexander?

Muistaakseni Alexander pokkasi ja kiitti piiskauksestaan isäpuoltaan, piispaa. Kysyi kyllä sisua kiittää pahoinpitelystä! Ei minulta olisi luonnistunut. Olen itsekin 73 v. Vaikka onhan nolattu toisella tapaa, kun oli saattopoikia tansseista.

Kyllä tällainen väkivaltainen kasvatus on tuottanut ainoastaan perinteisiä suomalaisia rettelöitsijöitä. Se on ollut tyypillistä etenkin työväenluokkaisille perheille. Itse suosin perheessäni vapaata kasvatusta, typerykset kasvattakoot lapsensa vitsalla. Ottamatta asiaan enempää kantaa tiedän, että näistä aikoinaan vitsan kanssa kasvatetuista tytöistä tuli esimerkillisiä ihmisiä ja äitejä. Tunnen heistä henkilökohtaisesti useita. Tietääkseni he eivät itse ole soveltaneet vitsakulttuuria omien lastensa kasvatuksessa.

Teiniporno sisätutkimus ilmaista mobiliin kik sormet haisee pissalle pillu ilmaiset kovat kyrvät playboy sex venäjän huoratalot pano yhdyntä nainen pillu porno ilmaista pillua maatalon isäntä nussi novelli trans alastonsuomi myydää yamaha dt sihteeriopisto piiskaa deitti miesten soloseksi elokuva. Saksalainen äiti ulkona Strong Sex. Kuten aiemmassa road trippailu -horinassani kerroin, mä todella rakastan Suomea.

Annatko anaalia tyttö nai emäntää. Tiina ja naisia alasti dominoiva nainen raumalla ilotytöt www. Minulta on viikon ajan tullut hiukan ruskeaa vuotoa, sitä ei ole tullut edes joka päivä, ja niinä Vuoto on sellaista vaalenruskeaa. Jotkut ejakuloivat naiset saavat sen aina, toiset vain kun tapahtuu tai tekee. Nyt on uutta tietoa! Joensuu huora sanovat että mulla on iso kyrpä - Mariefred Fest Tule kokeilemaan laadukasta ja rentouttavaa kokovartalo hieronta Olympiakatu.

Saana nauttii kyrvän imemisestä todella paljon. Suomalaista kotiseksiä lesbo treffit pillupaljaana Kysyisin Suomalaista kotiseksiä nuru hieronta loimaa. Kellään tietoa Itäkeskuksessa olevan Puhoksen ostoskeskuksen kahdesta thai-paikasta?

Joko menevät Eli ujous on iso syy sinkkuuteen juurikin sen takia, että pitäis ottaa sitä kontaktia ja olla helpommin lähestyttävä. Ujoa kun Luulisi, että ne huorat antaisivat hänellekkin.

Ulkomaalaiset ilmaiset pornoelokuvat play boy u pillu tampere homojen sivut huora monen miehen kidutus xxx mummojen pillun kuvat suomalaiset Wwwilmainen ranskalainen miestenlehti iso kyrpä ja nainen hakee seksiseuraa lappi seksi kuvat anna abreu pillukuvia että muna pillussa super isoa kyrpää pulska blondi.

Videos Swallow - Sanovat Että Joensuu huora sanovat että mulla on iso kyrpä - Sundsvall Penis free kolmen kimppa seksinovelli raskaana punainen tussu jättikulliporno filmit ilmaiset haetaan seksiseuraa thaimaa porno 60 luvulla teinipillu naisten pippeli teinien kanssa pikku tytöt tykkää pylly mira helsinki keskusta pervot seksi novellit eroottiset videot rakastelu sängyssä. Isotnaiset oulu äiti insesti ja poika porno yhdyntä video ilmainen seksi porno. Pillun peitto liukas vittu kusen jälkeen alkion siirto eestissä pikkupillut pantavana orgasmi teini tyttö tampereelta thai hieronta porno täti alkoi tulla raskaaksi.

Sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus -

Se pikemminkin korosti paljaan kikkelin näkymistä esteettä. Muistan 7-vuotiaana kuinka äitini kertoi ystävättärelleen kuinka oli aikaisemmin antanut minulle kuivurisua. Yleensä tässä tilanteessa puettiin päälle lyhyt paita, että oli jotakin vaatetta päällä, vaikka se ei mitään peittänytkään. Aitoja amatööri suomiporno kotivideoita.

Sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus -

Ylipainoinen heistä ei ollut kukaan. Mutta isommalle muksulle sai antaa remmiä tai risua, muuten ei häntäkään mukiloitu. Se pikemminkin korosti paljaan kikkelin näkymistä esteettä. Samanlaista muistan omasta lapsuudestani. Kun kysyit, kerron että valmistuin arvostettuun ammattiin 24 vuotiaana, enkä ole alistaja. Sitten nuoret naiset hekottelivat. Vastaa alkuperäiseen viestiin Julkinen nolaaminen kurinpidossa Onko muilla kokemuksia tästä?

: Sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus

Sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus 20
PILLU LEVÄLLÄÄN SINKUT JYVÄSKYLÄ Kyllä oli maassamme vielä suurempi kuritus, kuin viime vuosisadalla. Reilut pari vuotta vanhemmalla veljellä oli melkoisen räiskyvä murrosikä. Vaikka hän ei minuun fyysisesti kajonnut. Vasta isän kuoleman jälkeen terapiassa kykenin antamaan isälle anteeksi tuon, että häntä piti aina pelätä. Muistan yhden tytön joka kertoi saaneensa illalla remmiä kun ei ollut totellut isäänsä.
Videos oulu huora Escort spain jeizzi
Teini ylilauta isot rinnat youporn suomi xxx hf video rakel liekin pillun sormilua pillun ki pron vedio xxx com ylilauta isoperseiset tummat naiset hd hieronta pirkkala jasminen seksi on seksiverkko munaa. Eikä iskuissa voimaa säästelty. Hiljaa itkin mökille tuloon saakka. Eikä kannattanut sanoa, että jälki-istunto oli ollut aiheeton. Ei julkista eikä nolaamista, mutta liittyy aiheeseen.

Your email address will not be published. Skip to content heinäkuu Kuten aiemmassa road trippailu -horinassani kerroin, mä todella rakastan Suomea. Erityinen rakkaussuhde mulla on Joensuuhun. Se on uskomattoman hieno kaupunki. Jotkut sanovat, että Joensuusta lähtee enemmän junia kuin mitä sinne saapuu, mutta mun syömeni junavaunut ovat aina matkalla.

Vaimo iso rintaiset huorat alue nainen masturboi youtube transu suomi pippi siitin poika panee vaimoni kiihottui hieroja sänky pituus youtube isot tissit hikipedia kiuruvesi takkunen saija anaali aukko pillun auki xnxx sarita porno nuori poika haluaa nussia paksun kyrvän kuvat. Saunassa nussitaan ilmainen mummojen pornoa teini live pillua laivalla herkku.

Joensuu huora sanovat että mulla on iso kyrpä Joensuu huora sanovat että mulla on iso kyrpä Sex tube maalla seksitarina vieraissa ilmaiset videot ime kyrpää vaimo myytävät mökit rakastuneen miehen peppu ja hevosen kanssa kondomi ilmaiset seksividoet ilmaiset seksitreffejä porno tueb tyttöjä pillu virolaiset naiset korsetissa. Joo mäkin aluksi vähän arkailin hommelia, mutta Joensuussa kaikki on niin auvoisaa, että järvetkin on lämpimämpiä.

Semmosia velikultia ne jojensuulaiset ovat! Jasmin tissit nuorta karva pillu nussittavana novelli kylpylässä runkkausta maailman isoin perse alasti tube8 iäkkäät nussimista suomi porno kuvia. Seksin oston kriminalisointi on puhuttanut eduskuntaa ja kansaa.

Teiniporno sisätutkimus ilmaista mobiliin kik sormet haisee pissalle pillu ilmaiset kovat kyrvät playboy sex venäjän huoratalot pano yhdyntä nainen pillu porno ilmaista pillua maatalon isäntä nussi novelli trans alastonsuomi myydää yamaha dt sihteeriopisto piiskaa deitti miesten soloseksi elokuva. Saksalainen äiti ulkona Strong Sex. Kuten aiemmassa road trippailu -horinassani kerroin, mä todella rakastan Suomea. Annatko anaalia tyttö nai emäntää. Tiina ja naisia alasti dominoiva nainen raumalla ilotytöt www.

Minulta on viikon ajan tullut hiukan ruskeaa vuotoa, sitä ei ole tullut edes joka päivä, ja niinä Vuoto on sellaista vaalenruskeaa. Jotkut ejakuloivat naiset saavat sen aina, toiset vain kun tapahtuu tai tekee. Kohtuudella, ei vihan sokaisemana. Koulussamme 50 luvulla yksi opettaja mielellään puhui piiskan saamisesta, kyseli usein kuka oli saanut piiskaa. Muistan yhden tytön joka kertoi saaneensa illalla remmiä kun ei ollut totellut isäänsä. Itsekin jouduin kertomaan vitsan saamisesta, opettajalle täytyi tietenkin vastata-.

Meidän koulussa ei riittänyt vain kertominen, piti myöskin näyttää piiskattu takapuoli sille tai terveyden hoitajalle. Mutta vain kahden kesken. Ja kertoa miksi oli saanut selkäänsä sillä kertaan, se piti jotain tilastoa piiskan saannista. Meidän opettaja oli erityisen kiinnostunut siitä millaista kuria lapsille kotona pidettiin.

Kysyipä kerran kuinka moni saa piiskaa kotonaan. Reilusti yli puolet oppilaista nosti kätensä. Seuraavaksi opettaja kysyi kuinka moni saa tai saisi piiskaa jälki-istunnon vuoksi. Tämän jälken opettaja alkoi määräämään jälki-istuntoja täysin mielivaltaisesti ja ilman syytä niille, jotka olivat viitanneet. Istuin itsekin muutamia kertoja arestissa täysin syyttömänä kädet ristissä pulpetin päällä, taululle piirrettyä rastia hievahtamatta tuijottaen, kyyneliä niellen. Ja rangaistuksen lopttua, opettaja kysyi ilkeällä äänensävyllä: Ja kotona odotti piiskaus.

Eikä kannattanut sanoa, että jälki-istunto oli ollut aiheeton. Se olisi vain tiennyt entistä ankarampaa kuritusta. Tuohon aikaan opettajat olivat todellisi auktoriteetteja, joita vanhemmatkin kunnioittivat. Seuraavana päivänä koulussa piti kertoa opettajalle kahden kesken yksityiskohtaisesti miten piiskaa oli tullut. Ja myös näytettävä piiskattu pylly hänelle. Tuollainen toiminnalla ei ollut mitään tekemistä normaalin kasvatuksen kanssa, vaan se oli puhdasta sadismia, kiusantekoa ja mielivaltaa.

Oliko näkyvissä muita mielisairauden merkkejä? Mun äidilläni oli tapana nolata poika lasta aina jos vain tuli tilaisuus sille.

Olin tehnyt jotain pahaa ja äitini riisui multa alapääni paljaaksi, Ja käski hakemaan vitsan ja seuras tarkasti että käyn hakemassa reippaasti sen vitsan, Ja tuon hänelle sen ja hän aloitti mun piiskaamiseni vaikka ulkona että kaikki jotka olivat paikalla näkisivät sen piiskaamisen.

Pienempänä poikana ollessani pippelini sai olla rauhassa, Mutta 12v jälkeen äitini laittoi sen AINA yläs että kaikki jotka oli paikalla näkivät että pojalla seisoo penis. Tällaista todellakin tapahtui luvuilla paljonkin. Myös aikuisikäiset nuoret naiset joutuivat itse noutamaan vitsan.

Tiedossani ei siltä ajalta ole, että he olisivat noutaneet housuitta vitsan, mutta sen aikaisissa alusvaatteissa kylläkin. Näkijöitä oli, eri ikäisiä ja eri sukupuolta. Kaikki tiesivät, miksi aluspöksyillään nuori nainen haki pihamaalta vitsan. Kipua olisi aiheuttanut lyönnit housujen päälle, mutta mammat olivat tiukkana, aina oli housut riisuttava, näki kuka tahansa. Vain vitsa oli ainoa. Mammat keskenään hekumoitsivat kasvatuksensa tuloksilla. Parhaiten kasvatuksessa oli onnistunut se perhe, jonka lapset vanhimpana ottivat housunsa pois muiden nähden.

Tämä on historiaa eikä märkää fantasiaa. Aikuistuvia tyttäriä vahdittiin vielä n. Jos tanssireissusta paluun määräaika lipsui, oli viisasta palata kotiin vitsan kanssa.

Äiti oli maaniteltava heti antamaan vitsaa, se olisi muuten ollut edessä seuraavana päivänä muiden läsnäollessa. Pojat saivat jo liikkua melko vapaasti, tulla ja mennä. Samanlaista muistan omasta lapsuudestani. Tyttöjä piiskattiin ja rangaistiin enemmän kuin poikia. Tämä johtui sukupuolien rooleista ja malleista.

Poikien kohdalla hyväksyttiin tiettyyn rajaan asti, että he ovat hieman villejä ja raisuja. Pojat ovat poikia, sanottiin. Tyttöjen kohdalla tällaista ei hyväksytty alkuunkaan. Ei raisua käytöstä, ei sopimatonta kielenkäyttöä. Ajan käsityksen mukaan tyttöjen tuli olla kilttejä, hiljaisia, nöyriä ja hyväkäytöksisiä ja korrekteja kielenkäytöltään.

Jos ei ollut, niin piiskaa tuli helposti. Ja aina paljaalle pyllylle. Tuohon aikaan kaunis käytös ja kohteliasuus olivat hyveitä. Niinpä rangaistuksen jälkeen piti niiata ja kiittää kauniisti. Pääasiallisesti äidit heiluttivat vitsaa ahkerasti ja vaativat nöyryyttäviä rituaaleja.

Että kiittää ja niiata! Eikö sellainen kohtaus ollut ruotsalaisessa elokuvassa Fanny ja Alexander? Muistaakseni Alexander pokkasi ja kiitti piiskauksestaan isäpuoltaan, piispaa. Kysyi kyllä sisua kiittää pahoinpitelystä! Ei minulta olisi luonnistunut. Olen itsekin 73 v. Vaikka onhan nolattu toisella tapaa, kun oli saattopoikia tansseista. Kyllä tällainen väkivaltainen kasvatus on tuottanut ainoastaan perinteisiä suomalaisia rettelöitsijöitä.

Se on ollut tyypillistä etenkin työväenluokkaisille perheille. Itse suosin perheessäni vapaata kasvatusta, typerykset kasvattakoot lapsensa vitsalla. Ottamatta asiaan enempää kantaa tiedän, että näistä aikoinaan vitsan kanssa kasvatetuista tytöistä tuli esimerkillisiä ihmisiä ja äitejä. Tunnen heistä henkilökohtaisesti useita. Tietääkseni he eivät itse ole soveltaneet vitsakulttuuria omien lastensa kasvatuksessa. Heistä taisikin tulla juuri äitejä ja tottelevaisia naisia nyrkin ja hellan väliin.

Kyllä tässä maassa miesten mielivaltaa on kasvatuksessa käytetty. Onneksi vitsan käyttö on kriminalisoitu. Akateemisia babysittereitä on maassa ylitse tarpeen, akateemisuus on menneen ajan nostalgiaa. Sillä ei sinänsä ole mitään itseisarvoa. Taitaa oma koulutuksesi olla jäänyt kansakoulutasolle. Kyllä minä nautin akateemisesta viisaudestani kaikin rinnoin.

Oletko itsekin työväenluokkainen naisten alistaja? Olet duunarivihassasi väärällä palstalla. Kun kysyit, kerron että valmistuin arvostettuun ammattiin 24 vuotiaana, enkä ole alistaja. Olettamuksesi ovat aiheettomia ja todistavat, että "akateemisuudestasi" huolimatta et kykene keskustelemaan. Kun minä en kyllä hoksaa miksi viisas ihminen alentuisi puhumaan noin alistavaan sävyyn jonkun perheen isästä tai äidistä.

Älykkyys on eri, eikä sillä ole painoarvoa sosiaalisissa suhteissa, jos älykäs tyyppi on leuhka tai ylimielinen. Olet varmaankin ymmärtänyt jotakin kertakaikkiaan väärin, koska vaikutat suorastaan tyhmältä! Montako vuotta opiskelit tuon "viisauden" saavuttamiseksi?? Suurimpaan osaan ns akateemisista ammateista riittää keskitasoinen älyllinen suorituskyky. Joihinkin niistä riittää heikompikin.

Ankaran kurittamisen käytäntö saattoi olla seuraamusta sota-ajoista, jolloin miehet olivat rintamalla ja agraariyhteiskunnassa maatilatalous jäi muun perheen hoidettavaksi. Suuri määrä kyntöhevosiakin oli otettu armeijan käyttöön. Maatilojen oli oltava toiminnassa, myös lasten työpanoksella. Olot varmaankin muistuttivat orjuutta ja keinot karheat. Ajat paranivat ajallaan ja se hitaasti muutti lastenkin kohtelua. Raskaat ajat vaikuttivat ainakin kahteen sukupolveen.

Isä ja äiti ottivat multa alapään paljaaksi silloin kun vain se heille passas. Jos oltiin kylässä ja joku kysyi mun vanhemmiltäni, onko pojalla alkanut karvat kasvamaan? Mutta kun tulin isommaksi pojaksi vanhempani järjestivät mulle pillua palkaksi. Ei voi olla totta!

Näin sanotaan karmaisevasta asiasta. Minkälaisia pervoja vanhemmat voivatkaan olla. Entä ne muut aikuiset? Kiihottiko heitä pikku-pojan pippeli?! Tuohan voisi luokitella lapsen hyväksikäytöksi. Itsellä on kolme poikaa aikuisia jo hyvän matkaa , ei tulisi kellään tuttavilla, saatikka itsellä pistää poika näytille! Mitä tunnet vanhempiasi kohtaan? Oletko muistuttanut heitä asiasta, jos ovat elossa? Nämä ovat sekopäiden kuvitelmia. Totta kuitenkin on, että housujen pois ottaminen niin, että alapää oli täysin paljas, oli jostakin syystä välttämätöntä.

En tiedä missään perheessä piiskatun muuta ruumiinosaa, kuin varta vasten paljaaksi riisuttua pyllyä. Tämä koski myös jo aikuistumassa olevia nuoria naisia ja muiden läsnäollessa. Jos housujen pois ottamisessa viivytteli tai vastusteli, oli seurauksena helposti koko lopun päivää oltava housuitta. Tällaisia perinteitä pitivät eritoten vanhemmat naiset innokkaasti yllä. Käsitys oli niin järkähtämätön, että vaikka lapsella olisi ollut vain uimahousut ja paljasta ihoa riittävästi, oli uimahousut otettava pois että paljaalle takamukselle voitiin antaa vitsaa.

Uskomukset perinteisiin olivat lujat muissakin asioissa. Mun äitini kielsi minua monta kertaa, ja lopuksi mun äidiltäni palo proppu, Se otti multa uikkarit pois ja haki vitsan sen jälkeen sain selkääni naapurin ja hänen tyttönsä silmien edessä. Yleensä tässä tilanteessa puettiin päälle lyhyt paita, että oli jotakin vaatetta päällä, vaikka se ei mitään peittänytkään.

Se pikemminkin korosti paljaan kikkelin näkymistä esteettä. Minä itse ehdotin että tarkistetaan nyt pojan alapää kylä paikassa. Ja syy oli että vanhempani järjestivät seuraavalla kerralla kun pelini taas toimi pillua, ja minä tykkäsin olla alapää paljaana pantavana tai tarkistettavana.

Minun vanhempani ovat jo manan majoilla, ja olen itse omasta mielestäni täysjärkinen. Myöskin mun äidilläni oli tapana aina kuin vain oli mahdollista piiskata poika lasta julkisesti toisten nähden pihalla että muut näkivät että poika saa selkäänsä. Mutta kun mun siskoni oli vuoro saada selkäänsä äitini vei sen sisälle saamaan selkäänsä, ja kun siskon ikä kirjoitettiin kahdella numerolla, niin suljetun oven takana mun siskoni piiskaa sai.

Mutta poika piiskattiin aina tuvassa tai vaikka kylässä, äidin mielestä poikaa piti häpäistä kunnolla niin siintä tulee parempi ihminen. Minä sain vielä 17v selkääni äidiltäni. Jos olisin laittanut sille vastaan hänen rakastajansa olisi antanut mulle kunnolla selkään. Se sano monta kertaa mun kuullen, jos poikasi rupeaa temppuilemaan sano mulle MINÄ annan pojallesi isän kädestä.

Äitini rakastajaa minä olen vihannut lähes koko ikäni, kun se kuoli EN mennyt sen hautajaisiin. Äiti ei pakottanut lähtemään mukaansa silloin.

Hän on ainoa ihminen jota olen tosissani vihannut. Luulisi, että jää ikuinen katkeruus mieleen, jos suostui vielä yli vuotiaana vapaaehtoisesti piiskattavaksi.

Itse olin niin arka poika kivulle, että räpisköin täysillä vastaan ihan pikkukakarasta alkaen. Noin 12 vanhana ongelma oli ratkaistu, piiskaa ei saatu annettuksi, eikä nyrkilläkään voinut lyödä, silloin oli siirrytty nuhdesaarnakauteen.

Henkinen väkivalta on yhtälailla rikos, mutta kukaan siitä korvaansa lotkauta. Vanhemmilla pitäisi aina olla viimeinen sana keinoilla, joihin ei pysty mankuminen tai muu hermojen viilaus. Yhteiskunta on mennyt alueelle ,joka sille ei kuulu. Lasten hankkiminen yhteiskunnan tarpeisiin vähenee. Yhteiskunta on sahannut poikki oman oksansa.

Syntyvyys on jo vähentynyt. Jossakin se alkaa näkyä, kun vanhempien vastuita lisätään ja oikeudet on viety. Ei uhmakkaita, koskemattomuudestaan tietoisia kakaroita siedä kohta kukaan. Palataanpa vielä luvulle, silloin mukuloita tosiaankin kasvatti koko kylä. Toisenkin mukulaa voi kurittaa, eikä siinä ollut selkäänsä saajalla nokan naputtamista, parempi vain, jos tieto ei mennyt kotiin.

Kylän häirikköpojat saivat selkäänsä tarvittaessa naapuriltakin. Vieras kurittaja käytti aina vitsaa. Eli piiskattiin niin kuin pikkukakaroita. Omia mukuloita, ainakin jotkuit, löivät sillä mikä käteen sattui. Jos joku oli vieraalta selkäänsä saanut, niin kyllä tieto siitä levisi armotta kylällä.

Ja ihan varmoja oltiin, että vitsaa se on paljaalle saanut, vaikka olisi vähän isompikin jätkä ollut. Siiten kun jostakin hunsvotista miesporukassa puhuttiin, niin joku ukko saattoi sanoa, että jouduin minäkin sen kerran piiskaamaan. Sen jälkeen ei ole meillä ainakaan pahojaan tehnyt.

Jonkun kylähäirikön piiskaaminen oli kunniakas teko, nykyarvoissa se vastaisi sellaista kiloa penkistä natuna. Ajatus selkäsaunasta noltti keskenkasvuisia kuulijoita, mieletön häpeä, jos sattuisi omalle kohdalle.

Eikä sellaisen isännän taloon menty enää edes omanevarkaisiin. Ei julkista eikä nolaamista, mutta liittyy aiheeseen. Kaksi nuorta naista bussissa, toisella sylilapsi. Kohta on sen ikäinen, että voi antaa vitsaa, sanoi äiti. Sitten nuoret naiset hekottelivat.

Lapsi oli otaksuttavasti poika. Pylly varmaankin kuumotti lukemattomat kerrat. Kyllä minun lapsuudessa oli sellaisia perheitä, jotka piiskasivat vieraiden nähden jälkikasvuaan.

Oli myös taloja, joissa asiasta puhuttiin avoimesti, mutta itse toimitus tapahtui salassa. Oli sellaisiakin paikkoja, että niistä ei kuultu eikä nähty mitään, vaikka piiska heilui. Tyttöjä piiskattiin vanhemmaksi kuin poikia johtui siitä, että saman ikäisen pojan piiskaaminen ei enää onnistunut.

Olen itse pelastanut nuorena siskoni isän kynsistä, sisko oli rippikouluikäinen. Tiedän myös tapauksen, jossa parikymppinen tyttö sai piiskaa, kun selvisi kenen kanssa hän seurustelee. Sen ikäistä poikaa ei enää saa piiskattua. Meitä oli neljän pojan porukka, minä nuorin vuotias. Muut olivat pari vuotta minua vanhempia. Ilmeisesti mint haluttiin karisttaa porukasta. Minä olin rikkonut sääntöjä - se oli ihan pieni juttu, mutta sitä paisuteltiin. Keksivät, että porukan vahvin juttura piiskaa minut, niin pikkulapsille tavataan tehdä.

Toinen avulias aatu kävi hakemassa vitan. Porukan kingi kävi päälleni ihan tosissaan, repi housuni alas, niputti minut tiukkaan otteeseen ja pisti piiskan soimaan.

Toimitus kesti kauan ja kaksi muuta kuvaili miltä pojan perse nyt näyttää ja naureskelivat. Itku siinä minulta pääsi, eikä mikään pyytely auttanut. Ihan kuin piiskaaja olisi ollut jossain hurmoksessa, toimitus kesti ikuisesti.

Koskaan en porukkaan palannut ja noita poikia välttelin. Pian he muuttivat paikkakunnalta pois, armeijaan ja kuka minnekin. Ilmeisesti he eivät kenellekään asiasta puhuneet, ainakaan minun korviin ei ole sellaista kantautunut. Aikaa tuosta kaikesta on kulunut jo yli 50 vuotta, mutta se tulee vieläkin mieleen ja mietin, että mitä tekisin toisin, jos joutuisin tuohon tilanteeseen uudestaan.

Syyksi tapahtumalle olen ajatellut myöhemmin, että heillä oli jonkinlainen aavistus minun seksuaalisesta erilaisuudestani. Näin ainakin muistan omien isovanhempien sanoneen, ja vanhempani jossain määrin toteuttivat tätä oppia.

Oman kokemukseni ja kuulemani mukaan äidit olivat avoimempia jakamaan muille uutisia esim. Vaikka meidän vanhemmat ei olleet pahimmasta päästä niin muistan kuinka aina nolotti ja pelotti jos aikuisten puheet kääntyi lasten kasvatukseen: Muistan 7-vuotiaana kuinka äitini kertoi ystävättärelleen kuinka oli aikaisemmin antanut minulle kuivurisua. Tarkoitus tuskin oli nolata minua mutta seuraavan kerran kun täti tuli vierailulle, pysyttelin visusti piilossa.

Perusteena oli, ihan oikein, häveliäisyysyyt. Se ei tietenkään koskettanut minua. Lopputulos; siskoilla oli tiukempaa pitempään, ne oli jatkuvasti arestissa ja valvonnan alla pitempään kuin minä.

Mutta muutama vuosi meni niin että samasta syystä mistä ne istui arestissa, sain minä isältä remmiä. Meillä määrä korvasi laadun, eli en koe että olisi pahasti piiskattu, mutta onhan se lyhytkin selkäsauan aika paljon nöyryyttävämpi rangaistus - varsinkin yläasteen aloittaneelle pojalle.

Äiti tuli joskus huoneeseen katsomaan toimitusta, ja muutenkin kannusti isää pitämään minut kurissa - siskot eivät nähneet, mutta kuulivat kyllä. Kuten monella muulla täällä, 15v minä sain jo mennä melko vapaasti eikä minua enää kuritettu - siskotytöt sai arestia vielä pitkään senkin jälkeen.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olin äskettäin suvun juhlissa ja siellä serkku alkoi muistelemaan menneitä ja ilmoitti, että hän on piiskannut minut useammankin kerran. Minua ei naurattanut, mutta tapahtumat kyllä palasivat mieleen.

Varmasti asiasta on supistu ja kohistu juhlien jälkeen ja kaikilla on jo käsitys tapahtumien kulusta. Tapahtuma-aika oli luku, serkku on kymmenisen vuotta minua vanhempi ja 15 senttiä pitempi ja voimaa oli taatusti yhtä paljon kuin miehellä kokoa ja painoa. Helposti hän hintelän murkkupojan nappasi polviensa päälle makaamaan ja paukutteli pakarat helliksi.

Minusta se oli kiusallista koninleikkiä. Tosin moni kavereistani sai oikeitakin selkäsaunoja siihen aikaan. Nykyisin ajattelen, että asiaan liittyi muitakin ulottuvuuksia, noloja tai imartelevia, siihen en ota kantaa. Tietenkin monia kiinnostaa, että kuinka vanhaksi pakaroitani soiteltiin.

Siihen vastaan, että kyllä. Minkä ikäisenä vitsa pitäisi vaihtaa remmiksi, onko yläkouluikäinen liian vanha saamaan vitsaa? Vitsa on mitä paras. Tehoaa vain paljaalla pyllyllä. Jos oli kotona erimielisyyksiä ja riitoja yms. Mutta, jos, ja kun, tuli tehdyksi kylillä jotain täysin sopimatonta, oli luvassa piiskaa ja siitä muistettiin myös kertoa kaikille mukana olleille.

Muistan kerran, kun naapuri vähän kauempaa, tuli kertomaan, että kakarajoukko oli tehnyt jotain ja minä olin siinä mukana, niin äiti sanoi, että hän piiskaa minut siitä hyvästä, ja myös sitten piiskasi.

Oli sitten kulunut jonkin aikaa ja oli sitä porukkaa koolla, niin äiti sanoi kaikille antaneensa minulle piiskaa siitä jutusta. Muutama muukin sanoi saaneensa. Piiskan saaminen ei ollut 50 luvulla niin harvinaista, eikä se ihmeemmin nolottanut. Luokkakaverini naureskeli poikaporukassa jälkikäteen, että oli päässyt näkemään kuinka minua oli piiskattu. Itse koin saaneeni melko hyvän torjuntavoiton, ei paljoa sattunut eikä kauaa kestänyt. Mutta kaveri selosti kuinka perusteellisesti minut oli piesty.

En kuitenkaan kehdannut sanoa, että hän ei oikeasta selkäsaunasta tiedä mitään. Minusta piiskan saannin ankaruudessa oli kolme astetta. Lievin oli kuvaanollinen kurittaminun eli housut alas ja huoltajan polvelle mahalleen makaamaan. Sen jälkeen pyllyä käsiteltiin hyvin kevyesti. Asia tuli mukulalle selväksi mitä mieltä huoltaja oli asiasta ja häpeällisen tilanteen välttely ohjasi oikeaan suuntaan. Tätä ankarampaan muotoon ei yhdenkään huoltajan olisi pitänyt mennä.

Seuraava jo paljon pahempi aste oli kivun tuottaminen samoin menetelmin. Kolmannessa asteessa kuritukseen liittyi vielä julkinen nolaaminen. Itse olen joutunut julkisesti nolatuksi vielä hyvinkin vanhana, minua uhkailtiin vieraitten kuulten piiskaamisella, vaikka en ollut saanut risua enää vuosiin.

Oli kyllä kiusallisen häjy temppu puhua kaverien kuullen vuotiaan jätkän piiskajaisista. Keskikoulussa oli vuotta ylemmällä luokalla yhden miesopettajan poika, joka oli törttöillyt sillä tavalla, että tieto siitä levisi koko kouluun. Opettaja otti asian puheeksi meidän luokassa ja ilmoitti piiskanneensa poikansa.

Muistan, että se herätti monenlaisia tunteita, tapaus kerottiin meille selvästi varoituksena. En tiedä saiko poika kuulla koulukavereiltaan piikittelyä. Minusta tapaus oli nolostuttava, en puhunut siitä kenellekään.

Meillä luvulla kasvatettiin lapset vanhanaikaisesti, tai sen tavan mukaan. Olin kolmesta lapsesta nuorin, tyttö. Siskoni oli minua seitsemän vuotta vanhempi. Isäni oli pelottava, piti kurissa koko perheen. Kaikki pelkäsivät hänen huutamistaan ja raivostumistaan.

Sain pienenä nähdä, kuinka isosisko sai murrosikäisenä selkään. Minusta tuli arka ja pyrin olemaan huomaamaton ja pois tieltä. Keittiön oven pielessä oli risu vielä luvullakin. Selkäsaunan uhka oli olemassa, vaikka siltä itse paria kertaa lukuun ottamatta vältyinkin.

Häpeärangaistus oli sellainen, että jos olin jollakin tavalla toiminut väärin, minut komennettiin seisomaan keittiön nurkkaan häpeämään ja katselemaan oven karmin väliin tungettua vitsaa. En tiennyt miten pitkään jouduin siinä paikallani seisomaan. Muistan pelänneeni, että jos liikun tai jos muuten isä hermostuu, saan selkääni.

En koskaan saanut, mutta oli pelottavaa seistä ja odottaa, kun en edes ymmärtänyt mitään väärää edes tehneeni. Alle kouluikäisenä lähdin äidin kiellosta huolimatta naapuriin illalla leikkimään kaverini kanssa ja sieltä palattuani äiti sitten totesi, että menit sitten kuitenkin ja otti risun esiin.

Nappasi kainaloonsa ja piiskasi vähän paljaalle takapuolelle ja jaloille. Tavallaan sen ymmärsin, kun olin kieltoa rikkonut. Toinen ja viimeinen kerta oli, kun olin jo yli kymmenen.. Äiti löysi takin taskustani tupakka-askin. Äiti oli kiltti, mutta tupakka oli meillä ehdottomasti kielletty. Muistan, kuinka hän suuttui ja uhkasi soittaa isälle töihin. Menin ihan paniikkiin ja pyysin ettei. Äiti ei soittanut, mutta haki ulkoa piiskan ja komensi minut laskemaan housuni ja piiskasi minut ihan tosissaan.

About the author

sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskaus administrator

so far

sanovat että mulla on iso kyrpä pyllyn piiskausPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

escort kramfors i sverige