Category Archive Tantra-hieronta Valkeakoski

Bypikkuhousujen myynti tissien väliin

Pikkuhousujen myynti tissien väliin

Tarvitsen hellyyttä ja läheisyyttä, jotain, joka ajaa luuloni ja itsetuhoisuuteni tiehensä. Tarvitsen hänet, hän ajatteli, mutta ensin tarvitsen pientä rohkaisua. Parin ginitölkillisen jälkeen hän näppäili numerot käsipuhelimeensa. Näin seuranhakuilmoituksesi GraffiteMe - lehdessä, ja halusin soittaa sinulle. Joo, minulla on ilmoitus siinä lehdessä, ja. Olen naimisissa miehen kanssa, mutta en nauti yhdestäkään hetkestä hänen kanssaan. Hän hoippui sohvalle, nosti jalat pöydälle ja tunsi lämmön.

Olen elänyt jo kuukausia tyhjyydessä. Suostuin avioliittoon koska se oli elämäntilanteeni kannalta välttämättömin ratkaisu. Harvalla tytöllä on vara valita. Mutta minä tarjoan sinulle jotain mistä et ole uskaltanut edes uneksia. Hän juo kahdesti viikossa päänsä niin täyteen, etten tunne häntä kun hän astuu ovesta sisään. Juon itse punaviiniä ja yritän muistella ensitapaamistamme, mutta mieleeni palautuu vain opiskeluaikojen hehkeimpiä tyttöjä, joista unelmoin yksinäisinä iltoina.

Se oli viaton tapaaminen erään huoltoaseman kahviossa, juttutuokio, jonka ei pitänyt koskaan johtaa mihinkään. Mutta kun he olivat istuneet tunnin vastakkain, hörppien kahvia ja kaakaota ja keskustellen elämästään, nainen teki ehdotuksen: Minulla on viiniä ja olutta, joita olen säilyttänyt tärkeitä vieraita varten. Hän oli suurin piirtein naisen mittainen, lähes sataseitsemänkymmentäsenttinen, mutta edes se ei tehnyt hänestä kuningatarta - hänessä oli jotain hillitöntä, sisältäpäin säteilevää lumovoimaisuutta, jonka voisi kokea vain pureutumalla koko sielullaan hänen vartalonsa ja sydämensä sfääreihin.

Nainen nosti sormella hänen leukaansa ja katsoi häntä suoraan silmiin kuiskaten: Minulle riittäisi vain se, että saan katsella sinua.

Heidän ensimmäinen suudelmansa oli niin kova, että naisen huuleen repesi pieni haava. Tyttö nuoli nauraen veritipat Veronikan huulelta samalla kun nainen aukoi hänen paitansa nappeja.

He kierivät eteisen lattialla kuin kaksi kesyttämätöntä kissapetoa riipien toisiltaan vaatekappaleita; he olivat yhtä kuumaa naisen lihaa joka ei koskaan halunnut erottautua siitä mihin oli päässyt.

He eivät välillä tienneet kumman kädet pusersivat heidän nautinnolle herkistyneitä rintojaan, haarojaan ja pakaroitaan; välillä he eivät tienneet suutelivatko itseään vai vierasta, löytynyttä vai kadonnutta. Heidän orgasminsa eivät tulleet selvinä yksittäisinä ryöpsähdyksinä - ne sulivat toisiinsa kuin kahden ylimmän ystävän kirkkain ilo. Heidän sylkensä ja lemmeneritteensä valuivat pitkin heidän vartaloitaan, ja jos he kuvittelivat kuolemansa sille paikalle, ei voisi olla suloisempaa kuolemaa.

Yhteisen aktin jälkeen nainen antoi tytön painaa pehmeän suunsa hävylleen ja työntää kovan kielensä hänen elämänaukkoonsa, jossa se pyöri viekkaasti kuin käärmeenpää. He kompuroivat ylös ja huojuivat hämärässä valossa sängylle; tytön kasvot punersivat mielihyvän jäljiltä ja nainen suuteli niitä riemuissaan. Veronika levitti jalkansa ja ohjasi tytön käden elimelleen, joka oli taas valmis.

Stella kaatui rakastajattarensa hikisen vartalon päälle ja ahmi suudelmillaan tämän kaulaa ja rintoja. Sillä Stella tuli hänen kanssaan; hän tajusi vasta ilon kirkkaimmalla hetkellä, että tyttö oli tyydyttänyt samalla itseään, jotta heidän kliimaksinsa olisi aina yhteinen, samaa valoa, samaa ruusumerta. He katsoivat toisiaan silmiin huipulla, ja valuivat todellisuuteen toistensa hekuman tuoksussa.

Kiira avasi oven ja Susanna tuli sisään. Heidän katseensa lukkiutuivat toisiinsa kuin magneetin navat, ja he iskeytyivät syleilyyn. Kiira tarrasi Susannan hiuksiin ja painoi tämän huulet omiaan vasten lähes epätoivon raivolla ja samalla repi tältä takin päältä.

He kiemurtelivat toisissaan kiinni kuin kaksi eri olomuotoa jotka sulavat pelkäksi kiihkoksi ja liikkeeksi ja riistävät itseltään kaiken antaakseen toiselle. He vajosivat eteisen matolle, nousivat, kompuroivat yhdessä päättymättömässä raastavassa nälkäisessä suudelmassa joka syntyi jokaisen elottoman ja silti täydessä voimassaan elävän hetken jälkeen uudelleen.

He raastoivat toistensa vaatteita malttamattomin, hapuilevin sormin, ja jokainen uusi paljas vartalon osa oli kuin pala lämmintä, virtaavaa taivasta, johon ei koskaan voisi päästä täydellisesti käsiksi. Kiira tuijotti kirkkautta Susannan valkoisessa kaulassa, silkkisissä olkapäissä ja solisluissa, jotka kohosivat kuin pyhän temppelin ensimmäinen porrasaskelma. Hän heittäytyi tuoksuun ja uneen jotka olivat sama asia, vaniljakukan keskiöön, johon hän tiesi kerran kuolevansa. He huojuivat kuin etäiset ruohonkorret kohti makuuhuonetta; he olivat enää valkoista ja vähän tummempaa ihoa sekä pitsiä violettia verhoa vasten, ja he kaatuivat kermanvalkoiselle peitteelle.

Hän ahmi suunnatonta iloa ja tuskaansa Susannan iholta, tämän pehmeiltä korvanlehdiltä, kaulalta, käsivarsilta, vatsalta, sokaisevilta lanteilta; hän otti Susannan rinnat käsiinsä liivien alta, katseli niitä hetken silmät sumenneina, kuin mitään muuta ei voisi olla. Susannan hymy oli halun ja nautinnon täydellisin yhteinen siveltimen jälki, ja hänen tummat kuohuvat silmänsä näyttivät olevan kaiken aikaa tapahtumien edellä, siellä, missä myrsky oli jo käynyt ja jossa tuho olisi aina oleva kaikkein kaunein.

Kiira katsoi niitä, sitten rintoja, ja taas silmiä - siinä ne olivat, jotain mitä hän ei voisi koskaan omistaa edes näiden hetkien ajan. Hän suuteli ja imi kovettuneita, punertavia nännejä, paineli niitä omia rintojaan vasten, voihki ja toisti nimeä. Susanna kiersi jalkansa Kiiran ympärille, kuljetti varpaansa hänen pikkuhousujensa sisään ja kosketti hänen pakaroitaan. Heidän suudelmansa, jotka olivat välillä pehmentyneet jo liian odottaviksi, kovenivat; heidän hengityksensä oli tiheää, säteilevää verkkoa heidän ympärillään; heidän kuiskauksensa ja huokauksensa muuttuivat kieleksi, jota puhuu vain intohimo kaikkein syvimmillään.

Kiira puristi jalkovälinsä vasten Susannan reittä ja vei kätensä pyhimmän sisäänkäynnin porteille. Hänen katseensa ei irronnut hetkeksikään Susannan silmistä niinä hetkinä, kun hänen sormensa tavoittivat sen sykähtelevän, märän kukkaispaikan, jonka salaisuuksiin ei voisi koskaan viedä riittävästi polkuja.

Hän alkoi liikkua pehmeässä, vastaanottavaisessa lihassa kuin soittaja, joka käsittelee instrumenttiaan, ja Susannan hiljainen voihke muistutti laulua. Puhkeamaisillaan oleva nuppu nousi täyteen kauneuteensa Kiiran peukalon alla samalla kun kaksi muuta sormea työntyivät syvälle elämän onkaloon. Kiira tiesi ettei Susanna voisi pidätellä kauan, eikä hän halunnutkaan muuta.

Hän otti Susannan huulet suuhunsa ja tunsi kuinka purkaus alkoi. Kynnet painuivat hänen selkänsä ihoon, ruumis vavahteli hänen allaan ja silmät syöksivät valoa. Hän päästi irti huulista ja kuunteli ja katsoi, kun riemun viimeinen huuto pakeni Susannan kasvoilta ja tämä vain hengitti raskaasti ja katsoi häntä kyyneleisin silmin ja hehkuvin kasvoin. Susanna", Kiira sanoi samalla kun Susanna riisui raukealla otteella häneltä pikkuhousut. Kiira oli polvillaan sängyllä, reidet levällään.

Hän antoi Susannan tulla kiinni häneen, tarttua sievin sormin hänen rintoihinsa ja puriSusanna niitä. Hän upotti kasvonsa tämän tummiin, vanilliinilta tuoksuviin hiuksiin, sulki silmänsä ja tunsi, kuinka sormet leikkivät hänen nänneillään, vatsallaan, lanteillaan ja lopulta reiden sisäpuolilla, jotka olivat liukkaat hänen omasta nesteestään.

Hän painoi ahnaalla liikkeellä Susannan käden elimelleen ja alkoi liikutella alaruumistaan pehmeää ruusukämmentä vasten. Susanna hyväili kielellään vuorotellen hänen kumpaakin rintaansa ja Kiira alkoi kohota kohti tunnelin kirkasta huippua. Hän pusersi Susannan vartalonsa alle samalla kun tämä työntyi hymyillen hänen sisäänsä, hitaasti, melkein kuin kiusoitellen, vaikka Kiira tunsi olevansa tulen armoilla.

Hän otti Susannan kasvot kämmentensä väliin ja katseli niiden viatonta kauneutta ja intohimon punertamaa ihoa ja hänen hengityksensä kiihtyi kuten hänen ruumiinsa liike, ja hän painoi kasvonsa Susannan rintojen väliin, vaikersi sekavia sanoja, kuljetti Susannan toista kättä omilla rinnoillaan, pakaroillaan, kaulallaan, hiuksissaan ja suuteli tämän makeaa suuta, silmiä, otsaa, hiusrajaa; ja täyttymys tuli kuin aallokko, yhä uusina ja uusina ravistuksina niin että hänen lihansa tuntui painuvan kuumeiseen pyörteeseen josta hän hitaasti palautui takaisin todelliseen hetkeen.

Tulen hulluksi aina kun ajattelen sinua toisaalla. Sekin olisi sentään jonkinlainen olotila. Minä lakkaan olemasta aina kun en näe sinua. Usein mietin, oletko noitunut minut. Tämä naurahti ja antoi katseensa hitaasti laskeutua kohti pientä karvoitusta. Susanna alkoi keinua ja hyräillä jotakin laulua, ja yhtäkkiä hän levitti jalkansa niin että Kiiran kasvot putosivat melkein kiinni hänen jalkoväliinsä. Se haluaa että pussaat sitä. Susannan selkä nousi kaarelle ja häneltä pääsi voihkaisu.

Kiira tunsi tutun suolaisen lämpimän maun, joka hullaannutti hänet joka kerta, ja hän ahmi suullaan paksua, sykkivää lihaa. Susanna kiemurteli nautinnosta kun kieli vaelsi syvällä hänen vaossaan, hellien nupukkaa ja laskeutuen välilihaan asti.

Sitten Kiiran hyväilyreitti erkani reisiä pitkin säärin, jalkateriin ja lopulta varpaisiin. Hän suuteli Susannan pitkiä, sieviä jalkoja kuin mielettömän nälän vallassa. Tee se", hän pyysi, eikä Kiira voinut eikä halunnut muuta. Kyyneleet valuivat hänen silmistään kun hän lupasi toisen täyttymyksen, hän ei ollut enää järjestelmällinen ja pehmeä, vaan kova ja vaativa, ja hänen kielenkärjestään tuli kuin ruoska joka iski polttavia viiltoja armoa anelevan selkään.

Hän piti kaksin käsin kiinni Susannan lanteista samalla kun tempoi häntä kohti kivun ja nautinnon sekaista purkausta; ja Susanna painoi kantapäänsä kiinni Kiiran selkään aivan kuin yrittäisi nostaa itsensä irti, mutta tämän liikkeet olivat rytmikästä riemua, ja huipun vyöryessä yhä lähemmäksi tämä alkoi heittelehtiä kuin sävellyksestä irti repäisty, toteutumaton melodia. Kiira piti huulensa kiinni sykkeen loppuun asti ja imi suuhunsa Susannan lemmeneritteen, joka oli paksua, kellertävää, kuin parhaimpaansa jalostettua hunajaa.

Hän nuuhki valuvaa, punertavaa syvännettä ja tunsi kuinka hurma alkoi taas paisua. Hän kiepautti Susannan vatsalleen, katseli hänen pakaroitaan, kahta aistillisen paratiisimaailman puolikasta, ja selkää, joka oli kuin huokausten ja lupausten henkäyksenlyhyt kiitorata. Hän siveli nenällään ja huulillaan peppuvakoa, aisti kiihdyttävän tuoksun, joka toi aina mieleen lapsuuden kielletyt, salaiset lääkärileikit.

Hän latasi selän kaareen suudelmien sarjan, siveli niskan lähes huomaamatonta nukkaa. Susanna oli sulkenut silmänsä, ja Kiira kuiskasi hänen korvaansa: Pysy siinä, Susanna, rakkaani. Se näytti kyllä tekevän vaikutuksen. Ihmettelen vain miten et ole vielä löytänyt sopivaa miestä. Älä sitten hirmu myöhään ole bilettämässä, että jaksat jonkin verran olla mukana huomennakin, kun menemme tytäryhtiöömme.

Enhän mä edes kunnolla osaa ruotsia, niin tuskin sitä viitsii yksin myöhään ollakaan. Margitin jäädessä hissistä toisessa kerroksessa jatkoin itse neljänteen ja painuin innolla huoneeseeni. Ne pari viikkoa, jotka olin tiennyt tästä työreissusta olin katsellut netistä millaista menoa hotellin lähistöltä löytyisi.

Olin suunnitellut ainakin katselevani naapurimaamme tarjontaa, toivoen samalla saavani enempi kuin vain katselunautintoa. Olin myös yrittänyt etsiä jo valmiiksi netistä seuraa itselleni, mutta se oli osoittautunut paljon vaikemmaksi kuin etukäteen olin arvellut. Avasin hotellihuoneen oven ja sytytin valot huoneeseen.

Avasin hiukseni ja vedin verhot ikkunan eteen riisuen samalla nopeasti vaatteitani. Pakotin itseni rauhoittumaan, sillä tiesin ettei kello ollut vielä paljon ja minulla oli aikaa. Otin minibaarista yhden siiderin ja riisuin loput vaatteeni jo hitaammin. Katsoin hetken televisiota nauttien siideriä peilaten samalla alastonta vartaloani peilistä. Pömppävatsa pitäisi saada pois, mutta muuten olin tyytyväinen peilikuvaani ja painuin suihkun puolelle.

Pesin itseni huolellisesti nauttien lämpimästä suihkusta. Suihkun jälkeen meikkasin itseni nauttien samalla toisen siiderin minibaarista. Päälleni laitoin beigen väriset hipsterit ja samaa sarjaa olevat push-up liivit, jotka saivat rintani näyttämään hieman isommilta. Vedin vielä päälleni omasta mielestäni seksikkäät stay-up sukat ja mustan puoleen reiteen ulottuvan hameen.

Yläosaksi olin valinnut turkoosin puolihihaisen tiukan topin, jossa oli syvään uurrettu kaula-aukko. Tarkastelin itseäni peilistä ja olin näkymään varsin tyytyväinen. Seksikäs, muttei liian pitkälle viety ulkonäkö. Hiukseni jätin auki kevyesti käännettynä. Yritin hillitä itseäni, jotten olisi liian aikaisin yökerhossa, ja tein itselleni yhden paukun. Samalla selailin television kanavia, mutta ruotsalaiset ohjelmat eivät oikein saaneet minua syttymään.

Hetken mietin pitäisikö minun tilata pornokanava, mutten oikein innostunut siitäkään ajatuksesta. Kyllästyin nopeasti televisioon ja paremman tekemisen puutteessa päätin lähteä jo yökerhoon vaikka epäilin siellä olevan hiljaista.

Nappasin takin päälleni ja käsilaukun mukaani tarkastaen, että kaikki oleellinen oli mukanani. Hississä tunsin kuinka vatsanpohjaani hieman kipristi ajatus tästä uudesta ja oudosta paikasta, mutta pieni nousuhumala antoi minulle lisää varmuutta.

Kävelin muutaman korttelinvälin nopeasti ja saavuin jo puoli yhdeltätoista yökerhon ovelle. Portsarit toivottivat minulle hyvää iltaa ja vastasin kömpelöllä ruotsillani heille jättäen takkini narikkaan.

Yökerho oli yllättävän iso ja porukkaakin oli paikalla jo jonkin verran. Täynnä paikka ei missään nimessä ollut, mutta ehkä puolillaan jo. Katselin uteliaan ympärilleni ja paikassa olijoiden ulkomuoto, pukeutuminen, sukupuoli ja seksuaalinem suuntaus näyttivät olevan laidasta laitaan.

Sain muutamia pitkiä katseita kävellessäni ihmisten joukossa ja se nosti hieman itsevarmuuttani. Suunnistin baaritiskin vierelle seisomaan ja tilasin itselleni drinkin.

Baaritiskin vierestä näkyi suoraan tanssilattialle ja paikastani pystyi muutenkin seuraamaan hyvin millaista väkeä paikalla oli. Jäin siemailemaan drinkkiäni seuraten ihmisten tanssimista ja bilettämistä, kunnes silmiini sattui todella kaunis brunetti.

Hänellä oli päällään tiukat tummansiniset kivipestyt farkut ja musta kauluspaita. Vaatekokonaisuuden kruunasi leveäsolkinen vyö, joka kimalteli tanssilattian valoissa. Brunetti vaikutti hieman nuoremmalta kuin minä olin ja hänen vartalonsa näytti olevan todella trimmissä kunnossa.

Katselin kuinka hän liikkui musiikin tahtiin lähes hypnoottisesti tanssien ilmeisesti kahden miesystävän kanssa. Miehet näyttivät olevan pari ja todennäköisesti houkutelleet tuon kaunottaren heidän mukaansa. Tai sitten toisinpäin mietin silmieni kohdatessa naisen ruskeat silmät.

Nainen hymyili viettelevästi ja selvästi tanssi hieman minulle. Nautin tästä pienestä flirtistämme päättäen vielä tanssivani tuon naisen kanssa. Aloin siemailemaan drinkkiäni nopeammin, mutta samassa kappale vaihtui ja miehet lähtivät naisen vastusteluista huolimatta tanssilattialta. Nainen ei kuitenkaan jäänyt yksin vaan lähti miesten mukaan kadoten ihmisten sekaan.

Harmitellen tilannetta mietin lähtisinkö katsomaan löytäisinkö naisen vielä. Päätin kuitenkin tilata yhden siiderin ja sitten lähteä katsomaan sattuisinko törmäämään tuohon brunettiin. Nostin jo käteni pystyyn baarimikolle, kun tunsin jonkun tulevan vierelleni. Katsahdin vierelleni nähden vaalean naisen hymyilevän minulle. Hän sanoi jotain ruotsiksi ja jouduin hieman nolostuneena pyytämään häntä toistamaan englanniksi samat. Nainen vaihtoi sujuvasti englantiin puhuen selvästi ruotsalaisella korostuksella.

Naurahdin hieman 'Minulle ei koskaan olekaan kukaan nainen ennen tarjonnut drinkkiä' 'Eikö? Kertahan se on ensimmäinenkin' nainen sanoi hymyillen kauniisti ja alkoi tilaamaan meille juomia. Naisen tilatessa saatoin tarkkailla häntä ja hänen vartaloaan. Naisella oli pitkät vaaleat hiukset lapaluiden tienoille ja vaaleansiniset kauniit silmät. Siro nenä ja hieman liian iso antoivat vain lisää persoonallista kauneutta. Lisäksi ihastuin heti naisen pisamiin nenänvarrella ja poskilla.

Päällään naisella oli mustat suorat housut ja läpinäkyvä valkoinen paitapusero. Katseeni kiinnittyikin mustiin pitsiliiveihin, jotka näkyivät naisen puseron lävitse. Nainen ojensi minulle pienen shotin hymyillen hieman vinoa hymyä aivan kuin tietäen, että olin katsellut häntä.

Sen väkevyys poltteli menessään kurkustani alas, mutta jälkimaku oli makea. Se tuntui hellältä kosketukselta, mutta samalla hieman eroottiselta. Huomasin painavani päätäni Jessican kättä vasten. Nyökkäsin vastaukseksi ja Jessica otti minua kädestä kiinni vieden tanssilattialle. Tanssilattialla oli vielä hyvin tilaa ja tanssimme hieman kauempana toisistamme.

Ihailin Jessican urheilullisen näköistä vartaloa hieman kadehtien hänen pienempää vatsaansa. Kappaleen vaihtuessa huomasin, että tanssimme jo lähempänä toisiamme ja katseemme kietoutuivat toisiinsa. Tuntui kuin Jessican silmät olisivat hymyilleet minulle kuin lumoten minut. Kappale vaihtui jälleen ja vartalomme melkein koskettivat. Olin täysin uppoutunut Jessicaan ja muu maailma tuntui katoavan usvaan. Tunsin sähköisen latauksen välillämme vartaloidemme melkein hipoessa toisiaan koskettamatta kuitenkaan.

Seuraava kappale oli sopivasti hidas Jessican vetäessä minut kiinni itseensä. Tunsin hänen lämpönsä ja kuinka hänen hengityksensä kävi yhtä kiivaasti kuin minullakin.

Huulemme painuivat väistämättömästi yhteen ja tunsin niiden ihanan pehmeyden ja hellyyden. Uppouduimme täysin suudelmaamme ja musiikki tuntui vaimentuvan ja jäljelle jäimme vain me. Kielemme leikittelivät ja pyörivät toistensa ympärillä ja päämme kääntyilivät suudelmien tahtiin. Tunsin kuinka Jessica käsi valui selältäni alemmas ja huomasin omani tekevän samoin. Sitten Jessica vetäytyi ja hieman hengästyneenä kysyi 'Lähdetäänkö jonnekin?

Lähdimme kävelemään edelleen käsikkäin kohti hotelliani keskustellen melkein kaikesta muusta paitsi toisistamme. Minusta niin oli parempi ja jännittävämpi etten tiennyt Jessicasta mitään.

Tiesimme kumpikin ettemme tulisi tämän jälkeen tuskin koskaan kohtaamaan. Kuljimme suoraan hotellin ala-aulassa hissille ja nousimme jännittyneen hiljaisuuden vallitessa ylös neljänteen kerrokseen. Kuljin Jessica edellä huoneeseeni ja laitoin avainkortin lokeroonsa sytyttäen valot huoneeseen.

Valaistus oli sopivan himmeällä ja kuulin Jessican painavan oven lukkoon laittaen vielä ketjun paikalleen. Jäin paikoilleni seisomaan Jessican tullessa taakseni ja riisuessa päällystakkini. Nyökkäsin ja alahuultani purren taivutin päätäni sivulle Jessican suudellessa kaulaani. Tunsin kuinka sähköiset väreet kulkivat selkäpiitäni myöden pehmeiden huulien koskiessa herkälle iholleni. Jessica pujotti toppini olkaimet alas ohjaten käteni niistä pois jättäen kuitenkin toppini vielä päälle. Hän riisui oman takkinsa ja sitoi kaulaliinansa käsivarsieni ympärille.

Sitoessaan kaulaliinaa hän suuteli kaulaani ja niskaani näykkien kiusoittelevasti toisinaan. Hän nosti käteni kaulaliinansa varassa ylös ja suuteli minua kiihkeästi suulleni. Vastasin hänen suudelmaansa, mutta samassa hän veti itsensä pois ja avasi yläpuolellani olevan kaapin oven sitoen kaulaliinan toisen pään sen kahvaan.

Käteni jäivät roikkumaan kaulaliinan varassa, muttei liian tiukasti eikä epämukavasti. Jessica hymyili minulle kaunista hymyään ja suudellen valutti toppini alas jalkoihini. Hän suuteli paljasta rintakehääni jättäen rintaliivini koskematta.

Uusien suudelmien lomassa Jessica avasi hameeni vetokejun ja pian hameeni oli liittynyt toppini seuraksi lattialle. Hitaasti Jessica kuljetti käsiään selkääni pitkin peppuni ylitsi kumartuen itse samalla kyykylleen.

Hän nosti jalkojani yksitellen ja siirsi hameeni ja toppini sängylle ja vetäytyi katsomaan minua hieman kauemmas.

Päälläni olivat vain alusvaatteeni, stay-uppini sekä saappaani. Hieman epäröiden nyökkäsin ja lisäsin 'Jos saan vastaavan sinusta.. Jotenkin tämä hieman lisäsi tilanteen kiihottavuutta ja tunsin kuinka hieman kosteutta valahti pikkuhousuihin. Jessica näytti kuvaani kännykästään ja se todella oli seksikäs. Sitten hän riisui puseronsa ja housunsa jättäen päälleen mustat yläosasta hieman läpinäkyvät rintaliivinsä ja mustat niin ikään läpinäkyvät stringinsä. Jessican vartalo oli upea ja tunsin halua hyväillä ja koskettaa häntä.

Jessica hymyili jälleen ja päästi toisen käteni vapauteen antaen puhelimensa käteeni 'Ota nyt se kuva minusta niin ollaan tasoissa.. Otin Jessicasta kaiken kaikkiaan kolme kuvaa ja ne olivat kaikki erittäin seksiä tihkuvia. Kuulinkin kuinka kännykkäni piipasi käsilaukussani vaimeasti. Jessica otti puhelimensa ja sitoi käteni takaisin ylös.

Sitten hän painautui vasten minua suudellen jälleen kiihkeästi. Tunsin kuinka hän alkoi hitaasti valumaan alemmas ihoani pitkin suudellen joka kohtaa matkallaan.

Hän pysähtyi vatsani kohdalle suudellen pieniä suukkoja lipaisten toisinaan kielellään. Katsoin alas kuinka Jessica hitaasti hieroi itseään saapastani vasten. Jessican kädet kulkivat pitkin selkääni ottaen välillä minusta tukea puristaen pakaroistani. Kiusoitellen hän kuljetti kieltänsä pitkin pikkuhousujeni reunaa saaden minut kostumaan entisestään. Jessica nousi takaisin seisomaan suudellen matkallaan paljaita ihokohtiani jättäen muut kohdat huutamaan hänen huuliensa kosketusta.

Jessica kulki keimaillen taakseni ja tunsin hänen huulensa taas niskassani. Reisien välistä pikkuhousujen reunoilta paljastui, että Anneli ei ollut ainakaan ajellut alapään karvoitustaan. Kun hän joutui ottamaan askeleita ylöspäin saatoin nähdä reisien välistä, että pikkuhousut painuivat välillä pullean häpykummun keskellä olevaan pillunvakoon, Oloni alkoi vähitellen muodostua tukalaksi kun hän ojentautui välillä jakkaralta alaspäin ottamaan vastaan liisteröimiäni tapettikaistaleita.

Hän ei malttanut laskeutua lattialle asti ja kumartuessaan alaspäin, paidan avonainen kaula-aukko toi esiin hänen kookkaat rintansa. Ne riippuivat liiveissään silmieni tasalla hiestä märän paidan alla, enkä voinut olla tuijottamatta niitä. Olin aina ennenkin ihastellut hänen suuria hieman riippuvia rintojaan, mutta en ollut koskaan päässyt näkemään niitä näin läheltä.

Usein olin runkannut unelmoiden siitä että pääsisin oikeasti puristelemaan tätini tissejä. Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa. Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi. Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä.

Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kulini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille.

Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta. Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa. Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni. Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään. Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelinni seuranneen minua keittiöön.

Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti. Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään. Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle.

Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta. Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä.

Merja tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni. Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä.

Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini meloneihin. Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni. Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä. Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas.

Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa. Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata nyt, tai saanko minä koskea sinuun? Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Anneli tarttui kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein.

Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Olin kuitenkin ennestään jo niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan kun tunsin tuttua kihelmöintiä munassani. Tätini siirtyi nopeasti kontalleen eteeni lattialle jatkaen litisevän kyrpäni runkkaamista yhä kiivaammin. Sitten hän ottikin yllättäen kullini tissiensä väliin ja alkoi vatkata niitä kyrpääni vasten niin että terska vilahti aina hieman näkyviin.

Välillä hän levitti tissinsä erilleen ja läiskytti niillä sitten kulliani. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien.

Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin. Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni. Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä jököttävää puolijäykkää kulliani.

Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut. Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen , painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin. Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä. Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä.

Pikkuhousut olivat painuneet osittain myös pilluvakoon, jonka kohdalla pöksyissä erottui kostea läikkä. Tätini oli selvästikin kiimassa! Kaiken kruunasi pöksyjen reunojen alta esiintyöntyvä karvoitus joka jatkui pitkälle persereikään asti. Painoin kasvoni kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla niitä, siirryin kiihottuneena kohti tuoksuvaa persevakoa, jonne upotin kasvoni.

Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju. Kuljetin kieltäni pitkin näkyvissä olevaa paljasta ihoa, joka oli hiestä märkä kuumuudesta johtuen. Tartuin kiinni tiukoista pikkuhousuista ja aloin vetää niitä alaspäin reisille. Tätini äännähti tyytyväisenä, ilmeisesti hän halusi kieleni työskentelemään paljaalle vitulle. En pitänyt kuitenkaan kiirettä vaan paljastin ensin näkyville hänen kutsuvan oloisena pullotavan persereikänsä, jonka tuntumaan työnsin nenäni.

Lopulta vetäisin pöksyt kokonaan alas ja huomasin että tätini alapää todellakin oli ihanan karvainen. Levittelin pakaroita ja Ihailin rivosti levällään olevaa rehevää persettä vielä hetken ja pyysin sitten tätiäni kääntymään selälleen, että saisin vedettyä pöksyt kokonaan pois. Hän teki niin kuin käskin ja nosti jalkansa ylös.

Pikkuhousujen myynti tissien väliin -

Nainen vaihtoi sujuvasti englantiin puhuen selvästi ruotsalaisella korostuksella. Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Isosisko oli minua kahdeksan vuotta vanhempi ja muutti pois kotoa jo ennen kuin tuollaista pikkuhousunhaistelua edes tajusin olevan olemassakaan. Äiti oli pirun kiukkuinen ja sätti siskoa siitä että hän viihtyy ulkona ilman rihman kiertämää. Onneksi illalla on sitä herkkua taas varmaan saatavilla Kappale vaihtui jälleen ja vartalomme melkein koskettivat. Olet alle 18 vuotta. Ihailin Jessican urheilullisen näköistä vartaloa hieman kadehtien hänen pienempää vatsaansa. Seuraavaa kertaa malttamattomana jo odottaen.

About the author

pikkuhousujen myynti tissien väliin administrator

so far

pikkuhousujen myynti tissien väliinPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

artemis i berlin gratuit