Category Archive Tantra-hieronta Rovaniemi

Bytukipiste seksi joensuu

Tukipiste seksi joensuu

Yötyöläinen Nimara ei ole. Hänen työskentelyaikansa on normaalisti aamuyhdeksästä iltayhdeksään. Jos jonakin päivänä työnteko ei huvita, nainen sulkee puhelimensa. Seksityö on hänen ainoa tapansa tienata rahaa tällä hetkellä. Sen katson aina, että asiakkaat eivät törmää toisiinsa. Vartti on minimi, mitä on asiakkaiden välillä. Ei se silti sillä tavalla mene, että asiakkaita on aamusta iltaan vartin välein, Nimara naurahtaa.

Hän kuvaa hintojaan karvan verran kalliimmiksi kuin muilla seksityöntekijöillä yleensä. Puoli tuntia hänen kanssaan maksaa euroa ja tunti vastaavasti euroa.

Nimara painottaa, ettei koskaan tinkaa hinnoista. Riippuu asiakkaasta, onko se iso raha. Jollekulle se on ihan pikkuraha. Asiakkaista iso ryhmä on yrittäjiä. Eniten käy vuotiaita miehiä. Nimaran mukaan asiakkaan pitää olla täysi-ikäinen. Vanhimmat asiakkaat ovat hänen arvionsa mukaan noin vuotiaita.

Nimaran mukaan nuorimmissa asiakkaissa korostuu ujous etsiä seuraa esimerkiksi baareista. Sen sijaan heitä vanhemmat asiakkaat varaavat tavallista pidemmän ajan. Aikaa kuluu jutteluun ja kahvitteluun. Joillekuille Nimara on laittanut jopa ruokaa. Eivät he suoraan sano minulle, että vaimoni ei anna, tulin sen takia. Juttelun aikana varsinainen syy käy joskus ilmi. Nimara sanoo, ettei hän kysele asiakkaiden yksityiselämästä. Hän tietää asiakkaistaan sen verran, mitä he oma-aloitteisesti puhuvat.

Nimara vakuuttaa, ettei jää miettimään asiakkaiden asioita maksetun ajan jälkeen. Seksityöntekijä uskoo, ettei parisuhteesta tulisi mitään hänen työnsä takia. Nimara on ollut sinkku koko sen ajan, kun on myynyt seksiä. Nimara sanoo täyttävänsä 32 vuotta ja aikovansa jatkaa työtä niin kauan kun kauppa käy. Sitten pitää siirtyä vanhainkotiin saalistamaan pappoja, Nimara vitsailee. Nimara sanoo, että hänellä on ollut varsin vähän negatiivisia kokemuksia työnsä aikana.

Pahimmillaan Nimaraa on sanallisesti uhkailtu mutta on tähän mennessä välttynyt fyysiseltä väkivallalta. Hän kieltäytyy jo puhelimessa, mikäli asiakas vaikuttaa humalaiselta tai jollakin tapaa epämääräiseltä.

Seksinmyyjä sanoo huolehtivansa tarkasti itsestään, eikä hänellä ole ollut sukupuolitauteja. Nainen on laatinut työssään säännöt ja pitää niistä kiinni. Lähipiiristä vain yksi tietää Nimaran oikeasta työstä. Moni luulee, että hän on tuote-edustaja. Nimaran vanhemmat ovat seksityön salassa pitämisen takia kuulleet liudan hätävalheita. Vitsailun jälkeen Nimara kuitenkin vakavoituu.

Hänen mukaansa on parempi, etteivät vanhemmat ja muutkaan läheiset tiedä asiasta. Hän ei ole huolissaan omasta maineestaan vaan läheistensä mielenrauhasta. Mieluummin toki puhuisin heille totta. Heidän mielipiteensä tästä asiasta on sama kuin varmaan 99 prosentilla suomalaisista.

Yrittäjäperheen kasvatti kertoo eläneensä suhteellisen säntillistä lapsuutta, eikä kylillä ollut lupa hillua myöhään. Itsetuntoa tai ihmisarvoa alentavana Nimara ei näe seksityötä. Hän ei tosin usko niiden kohoavankaan työn myötä. Kehuvathan miehet ummet ja lammet, mutta sitä ei kuitenkaan kannata ottaa liian tosissaan.

Hän ei ole omien sanojensa mukaan piiloutunut roolin taakse eikä koe työtä henkisesti raskaana. Yrittäjähenkistä naista suututtaa, ettei hänen alaansa kohdella samalla tavalla kuin muuta yritystoimintaa. Tämä on kautta aikojen ollut paheksuttu ala, eikä se varmaan ikinä muutu. Tähän mennessä puhelin on soinut useita kertoja peräkkäin. Lopulta Nimara havahtuu ja kysyy kellonaikaa.

Suomen lippu täyttää maanantaina pyöreät sata vuotta. Pro-tukipiste on riippumaton asiantuntijajärjestö, joka edistää seksi- ja erotiikka-alalla toimivien ihmisten osallisuutta ja oikeuksia. Pro-tukipiste tarjoaa matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluja seksityössä mukana oleville Helsingissä ja Tampereella. Päivystyspalveluissamme Helsingissä ja Tampereella voit tavata terveys- ja tukityön ammattilaisia sekä toisia seksi- ja erotiikka-alalla toimivia ihmisiä.

Pro-tukipisteellä sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi tai muita yhteystietojasi. Kaikki palvelumme ovat täysin anonyymejä ja maksuttomia. Pro-tukipisteellä ei ole asiakasrekisteriä. Pro-tukipisteeltä saat neuvontaa suomeksi, venäjäksi, viroksi, thaiksi ja englanniksi.

Tarvittaessa pyrimme järjestämään paikalle tulkin. Tietoa ja neuvontaa seksuaalirikosasioissa. Henkilökohtaiset ajanvaraukset ja oikeusavustukset. Voit myös ottaa nimettömänä yhteyttä netin kautta, osoitteessa: Helsinki, HUS — Sukupuolitautien poliklinikka Meilahdentie 2, Helsinki, Sukupuolitautitesteihin voi hakeutua arkisin klo ilman ajanvarausta. Poliklinikka on avoinna arkisin ma-ti, to-pe klo sekä ke klo Varaa aika vastaanotolle sivun oikeassa laidassa olevasta ajanvarauslinkistä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta varata aikaa internetissä tai sinulla on jotain muuta ajanvaraukseen liittyvää kysyttävää voit soittaa puh. Hoitoon liittyvissä asioissa tai jos sinulla on oireita voit soittaa sairaanhoitajalle tiistaina ja torstaina kello Ma klo 12—14, Ti klo Kuopio, Sukupuolitautien vastaanotto Ilman ajanvarausta arkisin klo Sukupuolitautien puhelinneuvonta Arkisin klo Suuri Seksivälineopas — Sin City.

Tukipiste seksi joensuu -

Väestöliiton psykologit antavat asiantuntijatietoa parisuhdetta koskevissa kysymyksissä ja ohjaavat apua tarvitsevat oikeiden palveluiden piiriin. Yrittäjäperheen kasvatti kertoo eläneensä suhteellisen säntillistä lapsuutta, eikä kylillä ollut lupa hillua myöhään. Sopiva ilmoituspaikka löytyi ajan kanssa. Pro-tukipisteellä sinun ei tarvitse kertoa nimeäsi tai muita yhteystietojasi. Panoseuraa seksitreffit joensuu - Linköping Mogna Kun haluat saada seksitreffit netistä, täytyy sinun luoda profiili yhteen tai useampaan sivustoon. Pielisjoen suulla haisee kakka - poikkeuksellisen paha haju johtuu puhdistamon remontista Varaa aika vastaanotolle sivun oikeassa laidassa olevasta ajanvarauslinkistä. Juttu julkaistiin alun perin lauantain Karjalaisessa.

About the author

tukipiste seksi joensuu administrator

so far

tukipiste seksi joensuuPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

www knulla nakna snygga tjejer