Category Archive Naiset Suonenjoki

Bykaunis kyrpä maksullinen mies

Kaunis kyrpä maksullinen mies

kaunis kyrpä maksullinen mies

Luojan kiitos en ehtinyt saada lasta hänen kanssaan. Koko suhde oli ilmeisesti pelkkää teatteria hänen osaltaan. Kaverit senkun yrittää piristää että eikun vaan uutta muijaa kehiin mutta ikävä kyllä en pysty enää olemaan luottavainen kenenkään naisen kanssa sen verran järkyttävää tämä minulle oli. Kaikki pettäjät pitäisi hakata. Jossain arabi aissa pettäjä kivitetään ja hakataan kunnolla.

Semmoin laki suomeen niin loppuu pettäminen. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Uskottomuus kaunis hoikka nuori rouva kaunis hoikka nuori rouva panomies 55 1. Ikää 27v tuli lomailee tyttöjen kanssa leville: Enpä haluaisi olla hänen tietämätön aviomies: Pitäkää miehet vaimoistanne huolta jotteivät ole kuin halvat horot: Nainen petti Ja otin eron, mitään muuta vaihtoehtoa ei kertakaikkiaan ollut.

Kaikki pettäjät pitäisi hakata Jossain arabi aissa pettäjä kivitetään ja hakataan kunnolla. Tuollaisia horoja on keskukset täynnä!! Mun mielestä aloittaja on vain mahtava mielikuvitus.

Kuka 27 v nuori nainen panee noin vanhan miehen kanssa? Miehen, joka ei varmasti jaksa viittätoista kertaa. Joku roti sentään 1.

Toivottavasti ymmärsit valehdella ikäsi suuntaan tai toiseen. Kyllähän tuollaisia naisia riittää, kuten miehiäkin. Ei oo potenssin kanssa ongelmia, mutta en polta enkä juo: Eikä houkuttele vakisuvde on noita lutkia panee Muistupas mieleen, kun oli duunimatkalla ja hotellihuoneeseen tuli 40v rouva, 2 lapsen äiti.

Hoikka ja kaunis myös. Sekstailimme yön ja panin rouvaa joka asennosta. Kysyin ja sain luvan laueta ekalastin kanssa suuhun. Oli todella kiimassa ja estoton. Kysyinkin mille tuntuu mennä kotiin vieraan miehen spermat vatsassa ja pi. Aattelin, että toivottavasti ei omalle kohdalle tuollainen pikkuvaimo satu: Ei sua kukaan vakisuhteeseen huolikaan kun noin epäkunnioittavasti naisista puhut. Olisit iloinen, jos sait ja jättäisit lutkittelut pois.

Niin toimii aikuinen mies. No, tuollaisesta naisesta voikin puhua epäkunnioitettavasti! Eipä silti härski on mieskin! Nauraa jälkeenpäin, miten helppo olit. Että on sairasta tämä seksielämä Suomessa.

Miehet kehuskelevat täällä saantojaan ja naiset huoraavat, luullen olevansa jotenkin näille miehille jotakin suurempaa. Miesten kauniit sanat, ovat sanahelinää, jos nainen uskoo juuri tustustuneen uuden miehen juttuja, täysi tollohan se on. Miehen mieli lipoo vain yhteen suuntaan. Seksin kanssa tasapainoiset ihmiset, eivät kuljeskele kiimaviikoilla laskettukeskuksissa, eivätkä baareissa muutoinkaan. Eivätkä näillä palstoilla kirjoittele minkäänlaisia viestejä seksistään tai parisuhteistaan.

Tänne kirjoittajat ovat suuri ressukoita, elämän arvot ovat aihan sekaisin. Enpä ole reppana vaan hyvin menestynyt mies: Kenenkään nimiä tässä ei ole!! Ja mitä sitä salaamaan jos rouvat on pahempia kuin horot? Totuus on vain ikävä! Olet "sekaisin arvot" täysin oikeassa. Jopa perheellisille ihmisille tuntuu tärkeintä olevan että saa joka reikään ja kunnolla ja mahdollisimman monelta ja mieluiten vaikka samaan aikaan. Aikuisviihdetähti vastaa miehiä mietityttävään kysymykseen. Tutkijat selvittivät, millainen mies viehättää naisia eniten — tulos ei varsinaisesti yllätä ketään.

Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Mikä on kuolleen vaginan syndrooma — ja pitääkö siitä olla huolissaan? Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut?

Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä viikonloppua. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi.

Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja. Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta.

Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa.

QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit. Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Näin miehet vastasivat "Eipä sitä paljon tule 'epäkohtia' mietittyä sillä hetkellä. No, ehkä jos harvinaisen. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Mistä tunnistaa psykopaatin parisuhteessa? Näin naiset vastasivat "Nainen tarkoittaa EI, vaikka. Noissa "ilmaishoidoissa" miehen kanssa tuntuu siltä, että miehen ainoa tarkoitus on tyhjentää pussit johonkin muualle kuin vessapaperiin.

Ainakin sellaisen vaikutelman saa tänne kirjoittelevien miesten kommenteista. On ylentävää ja kunniaksi kaikille ihmisille, että tuot kirkkaat ajatuksesi tällä tavoin julkisiksi.

Taas tyypillinen setti kateellisten miesten ja joukossa miehinä esiintyvien naisten kommentteja. Nainen ostamassa sexiähän on junttilandiassa toki tabu: Taas yksi keino millä nainen yritetään pitää ns.

Itse olen ollut pitkään ilman sexiä. Lisäksi parasta herätä omassa sängyssä aamulla yksin ja potea krapulafiilarit pois. Itse seurustelin pitkään ns. Uutta miestä en siis edes halua etsiä enkä masentua enempää humalaisen miehen kanssa sängyssä säätämisestä, joten maksullinen mieshän on tällaisessa tilanteessakin oiva valinta. Kunnon maksullinen mies käyttäytyy kuin herrasmies ja hoitaa hommansa kuten kuuluu.

Hauskaa koko rahan edestä ja ulkokuorikin on edustavampi kuin tavismiehellä ja älliäkin päässä enemmän. Ei ole miesten yksinoikeus maksullisten käyttäminen. Itse päädyn käyttämään maksullisia miehiä muutamasta eri syystä: Mulla on samat syyt. Isken naisia baarista, mutta ehkä pitäisikin vain käyttää maksullisia.

Tai sitten tavata toinen samanhenkinen nainen. Mutta kun hyvännäköinen, hyvärunkoinen nainen saa takuuvarmasti maksutta kuvailemaasi seksiä. Vaatimattoman näköinen, isoluinen justiina puolestaan ei saa.

Näin se nyt vain on, mikä tekee tämän asian sisäistämisestä niin vaativaa? Miksi ihmeessä kaunis nainen tuollaisesta maksaisi? Vastakkaista sukupuolta on tuollaiseen tarjolla pilvin pimein aivan taatusti hyvännäköisille miehille ja naisille. Jos et tuollaista maksutta saa, olet melko varmasti ruma, finnipyllyinen, rasvatukkainen rillipää. Jätetään itse kunkin arvioitavaksi, kuinka asia mahtaa oikeasti olla.

Juu ei ymmärrä miksi naiset maksais seksistä. Sitähän suorastaan tulee ovista ja ikkunoista, nytkin joku hakkaa mun takaovea Sen kun vaan päältä parhaat valitsee, vaikka tosin joutuu vähän näkemään vaivaa. Mutta mielellään sitä tekee vähän töitä, kun tiedossa on kunnon palkkio!

Ja sen "palkkion" suuruus voidaan hyvin ottaa etukäteen selville Kyse on juuri esineellistämisestä. Se rush mikä tulee siitä että mies on vuokrattavissa ja tekee JUURI niin kuin haluan, ja vähät sen orkusta. Kännipaavoilla on turhan suuret kuvitelmat itsestänsä ja taidoistansa.

Eli tietynlaista miehen nöyryyttämistä, kuten varmaan myös niillä miehillä jotka pitävät ajatuksesta, että nainen nöyrtyy panemaan rahan takia.

Olisipa mielenkiintoista vaihtelua arkeen. Katsoin tuonne sihteeriopiston sivuille, mutta en löytänyt sopivaa saittia seuran hakemiseen. Taitaa olla sen verran aikaa tästä keskustelusta. Olisiko parempia neuvoja maksullisen mies seuran etsimiseen? Itse olen kaunis, laiha ja miehiä riittäisi mutta ei huvita ottaa baarista juopposia äijiä ja miehet ei sanomisista huolimatta kuuntele, hätäistä touhua, ei ajatella naista vaan omia tarpeitaan ym.

Tehnyt satoja kaatoja ja ehkä sinunkin vaimosi on kokenut kestävää seksiä kanssani: Epätoivoista yritystä ja selittelyä tietenkin. D Lasi viiniä liikaaa jne. Jäin ilman tyydytystä mokoman lerppapilin takia. Panomies olet henkisesti 15 vuotiaan tasolla. Olet todella etova äijänkuvatus. Onneksi tollaset kusipäät tuntee jo kaukaa. Täysin sovinistien asenne aloittajalla.. Yleensä joku uhrautuu papalle kun se on ensiksi juottanut ja syöttänyt kokoporukan ja sitten porukassa nauretaan miehen säälittävää puhinaa ja yrittämistä..

Katos naisen euro on 70 senttiä ja vanhuus maksaa. Mihet yli 50 v on säälittäviä reppanoita! Ja varaa riittää tarjota vaikka koko kylälle, mutta se riippuu toki saamista. Siiderihylkeet saa tilata omat juomansa: Olit tietenkin yksi niistä luusereista.

Ihan oikeasti tuo viimeinen lause paljastaa ettet saa naista normaalilla tavalla koskaan. Säälittävää joutua maksamaan siitä. Olet eräänlainen maksullinen mies.

Maksat siitä että saat antaa naiselle. Minkään ikäisen naisen ei tarvitse maksaa seksistä koskaan. Koko juttusihan on keksitty mutta kommentoidaan nyt kun sitä odotat kuitenkin.

Eräskin nuori nainen pyöräytti kaksi tyttölasta ja sen jälkeen meni lasten isän kanssa naimisiin, kun hän sattui kosimaan. Eipä onni kauan kestänyt, kun täytyi baariin lähteä, josta uusi nuori mies löytyi ja erohan siinä sitten tuli. Ei tainnut ehtiä avioliitossa olla kuin reilun vuoden. Miehelle ero tuli täytenä yllätyksenä. Kerro tuon naisen ulkonäöstä vähän lisää, niin saadaan vähän draamaa tähän. Aloitus on varmaan tyypillistä miehen käytöstä.. Siis tyypillistä haukkua naista, millainen tämä on.

Huora, kiimainen, estoton jne. Mies itse on suurimman luokan tautinen huoripukki mutta se ei tule miehelle mieleen. On sääntö että mies muistaa haukkua naisen mutta oma huoruus unohtuu. Katsokaas miehet, tekin olette huoria. Siksi minä olen mieluiten kokonaan ilman koska en halua sekaantua yhteenkään tautiseen mieshuoraan.

Jotenkin hassua ja ilkeätä puhetta mieheltä joka sai nauttia kovasti jonkun naisen kanssa? Jos oikeasti joku on sulle antanut niin kiitä kauniisti. Toivottavasti nautitte molemmat ja mieti miten ikävää olisi jos tuo nainen perästä päin puhuisi sinusta yhtä ilkeästi? Sait mitä halusit hei ja ihan sama oliko rouva vai ei niin nautit. Jos haluat jotenkin auttaa aviomiehiä ja tunnet lojaalisuutta niin älä nai varattujen naisten kanssa. Kahta Timoa saanu 4.

Miksei mies kirjoittaisi totta, vietin ihanan viikonlopun Tahkolla ja sain kahta etelä- karjalan miestä vuorotellen joka reikään, ei tuntunut estävän sormukset yhtään. Pitäkäähän vaimot miehistänne parempaa huolta. Tollaset timpat nyt työntää reikään ku reikään.

Mitä isompi sen parempi. Kyllä en jaksa muuta ku ihmetellä mitä te horot itsestänne ajattelette. Nostatte itsenne jalustalle ja olette ylpeitä. Kato säki lehmä peiliin. Sieltä katsoo ruma loppuun ajettu ämmä:: Nämä Timotko sieltä etelä-karjalasta pitää nostaa jalustalle kun osaavat pettää vaimoaan? Kysymys onkin lähinnä siitä, miten hän kirjoittaa tuosta nuoresta naisesta. Olisi iloinen, että on saanut eikä horottelisi häntä.

Jos tuo on susta normaali kielenkäyttöä, niin mitä luulet noiden sun timppojen puhuvan susta? Eikä vaimojen tehtävä ole pitää aikuisista miehistä huolta. Kyllä ne itse tietää mitä tekee. Vinkkinä muuten sulle; noista asioista ei ole tapana huudella ja kehuskella. Ei edes sen kakkosen. Sä et nyt tajua, äijillä on tapana luottamuksellisissa äijäpiireissä huudella ja kehuskella kaadoillaan.

Naisille toki sanotaan, että suut pidetään kiinni, ja tyhmimmät heistä uskovatkin olevavansa fiksuja naisia ja sisäpiirissä, kun ovat hiljaa. Varattu mies ei halua kärytä eikä menettään mainettaan, ja jos naispiireissä uskottomuus tulisi tietoon, paheksuvat naiset voisivat käräyttää.

Mutta samanmielisiin äijiin, jopa rehteihin, voi luottaa, että äijien jutut pysyy äijien juttuina, sillä mieskaverit ei käräytä toisiaan. Miesten maailmalla yhä eletään, helppoa naista halveksutaan äijäpiireissä, duuniporukoissakin, lähes aina, ja hänestä puhutaan ala-arvoisia. Ihan sama, vaikka nainen olisi sinkku, joka ei tee pahaa kenellekään. Ei kandeis ummistaa silmiänsä tältä totuudelta, jos yhtään kiinnostaa mitä ajatellaan ja puhutaan, oikeasti. Juu juu kyllä kyllä, 55v on tottakai unelma kaikille ja kun vale ei mene läpi alkaa puolustelu, että sinunkin vaimoasi kävin panemassa.

Oikeasti, tällä saitilla on tuo kirjoituspuoli minne eroottisia fantasioita saa käydä kirjoittamassa. Miksi sinne ei voi näitä käydä purkamassa?

Duunarien vaimot saa maistaa helppoa elämää, rikkautta ja alfauroksen sauvaa: Alfauroksia ei riitä kaikille eli itseään tarjotaan varmuuden vuoksi paremmalle miehelle! Siinä ei ikä paina luuserit: Näin on ja hylkäävät siitä kun saavat olla lunttuja;. Te ihmiset kirjoitatte täysin ala-arvoista suomenkieltä. Puhutaan alakoulutasoisesta äidinkielen osaamisesta, mutta alakoulussakin osataan usein paremmin kuin keskustelupalstoilla.

Ikäväkseni olen saanut huomata kuinka jopa lehdistö ja muu julkinen media on samassa jamassa väärine pronominipäätteineen ja yhdyssanavirheineen.

Suomi 24 olet häpeäksi Suomelle ja äidinkielellemme! Meikä sai elämänsä parasta seksiä vuotiaana yli nelikymppiseltä mieheltä. Se jäikin sinne ja Ville työnteli sitä enemmän sisälle ja taas vähän ulos.

Karttakeppi oli niin pitkä että se ulottui Juhan napaan asti. Liikkuessaan Villen käsittelyssä Juhan housujen sisällä se kosketti kylmänä metallina hänen muniaan ja kaluaan joten poika piti siitä sulkien sen osoituksena hetkeksi silmänsä. Mikko tällainen viaton leikki kyllästytti ja käskien Ullan mennä ovivahdiksi otti hän ohjat.

Hän käski Juhan ottamaan housut pois. Tällaisesta pyynnöstä Juha piti. Mikko käski sen jälkeen Juhan mennä makaamaan pulpettiin selälleen niin että jalkapää on yleisöön päin. Samalla hän nosti polvet koukkuun niin että yleisö sai nyt ihailla hänen punaisen ruskeaa perä reikäänsä. Mikko alkoi selittää mitä hän aikoi tehdä. Hän taittoi kokoon karttakepin laittaen sen sitten Juhan aukon eteen.

Katsotaan meneekö se sisälle ensimmäisellä avauksella? Vähemmistö enemmän toivoi kuin uskoi että  kai se menee hikiseen reikään enemmistön olleen toista mieltä mutta kukaan ei vastustanut koetta. Juhalta ei kysytty sillä arvattiin hänen haluavan ehdottomasti kokeen suorittamista nimenomaan hänen perseellään. Laukaisu laite oli karttakepin käsipuolella ja kun Mikko laukaisi sen pieni osa meni sisälle mutta suurin osa siitä ei suostunut heti menemään.

Se sattui aikalailla kun laukaisu tapahtui ja Juhalta pääsi voihkaisu. Kun ei se kokonaan suostunut automaattisesti sinne reikään menemään täytyi Mikon auttaa työntämällä sitä käsin.

Ei kovin paljoa sillä se osa kepistä joka meni perseeseen oli terävä ja saattoi sattua. Eikä kukaan halunnut toki vahingoittaa Juhaa. Ullan yhä vahtiessa opettajan tuloa oven suussa halukkaat saivat 1 Euron maksua vastaan pienen aikaa työntää karttakeppiä sisään Juhan aukkoon ja takaisin ulos.

Kaikilla ei ollut halua sitä tehdä ja tuntikin oli loppumassa. Karttakeppi laitettiin sinne mistä Mikko sen ottikin sellaisena, Juhalta haisevana. Tirskuen pojat sen sinne laittoi takaisin sitä ensin haistaen nenää nyrpistäen. Mahtoi tuoksua melkoisesti sillä monta kertaa sen Juhan aukossa ehtii käydä.

Välitunnilla arvauskilpailun voittanut Pirkko joka myönsi nähneensä Juhan alushousut ennen arvausta joten se ei ollut puhdas arvaus sai palkinnon. Juha oli istunut pulpetissaan lempi asennossaan jalat leveälle ja housujen ylimääräisestä reiästä Pirkko oli nähnyt vilahduksen kalsareista.

Pirkko meni välitunnilla Juhan kanssa sosiaalitiloihin missä poika avasi heti farkkunsa auttaen niiden valua kinttuihin. Siinä oli Pirkon palkinto esillä kaikessa glamourissaan. Pirkko ei ollut aikaisemmin imeskellyt kalua joten vaikeuksia palkinnon lunastaminen tytölle saattoi olla.

Eihän kalun imeskely ole vaikeaa kun siitä pitää. Juha lupasi ettei anna tulla ja Pirkko lupasi lopettaa ajoissa alkaen innolla nuoleskeluaan. Onhan Pirkko karamellia imeskellyt ja tämä oli paljon parempaa. Saniteettitilan ulkopuolella oli oikein jono sillä Mikko oli luvannut halukkaille tupakasta kalunimeskelyä.

Sitä ei oltu tehtykään näissä maisemissa aikaisemmin. Oli vaan kosketeltu ja leikitty Juhan kikkeli punaiseksi Juhan pitäessä huolta että leikki lopetettiin ajoissa. Nytkin oli luvattu vain hetken imeskelyä, ei siis loppuun asti.

Pojat ja tytötkin halusivat maistaa lopultakin patukkaa ja kaikenlisäksi koulun kauneimman pojan kalua. Juhalla oli vaikeuksia aivan jonon lopussa pidättää kiusattua punaista kaluaan olla purkautumatta.

Lupaus oli lupaus joten pakko oli antaa kaikkien halukkaiden kokeilla kalun imeskelyä. Joten kun viimein tultiin Mikon asuntoon ei Juha ollut antanut liemensä pusseistaan tulla ulos. Vanhasen pappa halusi juuri tänä iltana tulla oikein huoneeseen Juhan kanssa. Mikko lupasi ja toi Vanhasen sisään Juhan levätessä poikittain sängyssä herkut näkyvillä rikkinäisten farkkujen haaroista.

Kun pappa empii johdatti Mikko käsin Vanhasen Juhan viereen vieden papan käden pojan haaroihin. Vanhanen kopeloi ja alkoi tuntea Juhan kyrvän housujen sisällä. Kauan kalu ei saanut piilossa olla sillä Mikko melkein repäisi Juhalta farkut jalasta. Siinä se sitten oli. Limaa valui sen pienestä raosta. Näki että sitä oli kiusattu. Se oli märkä ja se haisi kuten kiimainen Juhan kyrpä tekee.

Hyvältä sen tuoksu tuntui sieraimissa. Juha makasi uupuneena silmät ummessa antaen mielellään miehen kopeloida kaluaan. Hän otti ne hampaat pois ja alkoi elämänsä imeskelyn. Juhalla oli tosi vaikeaa pidättää mutta ei voinut antaa tullakaan sillä hän halusi antaa papan nauttia koko rahan edestä.

Juhan penis oli vetänyt kaiken veren luokseen joten Juhalla ei ollut päässä lainkaan muita ajatuksia. Kaikki hänen elimensä verisuonet olivat pullistuneet. Hänen siittimensä siemenjohtimet olivat päivän kuluessa täyttyneet ääriään myöten.

Lopultakin Vanhanen lopetti kuiskaten Mikolle jotakin. Mikko auttoi pappaa pääsemään tavoitteeseensa nostamalla Juhan jalat kohti kattoa. Juhalla ei vieläkään ollut omia ajatuksia. Hän antoi vapaat kädet huoneessa oleville. Hän ei edes tiennyt ketkä kaikki olivat huoneessa. Jotakin ajatuksia hänellä kuitenkin oli siitä että huoneeseen oli tullut muitakin ihmisiä. Pieni huone haisi hielle, kiusatulle kikkelille ja pojan perseelle. Hän tunsi jonkun, ehkä Vanhasen kielen perä aukossaan. Joku imeskeli hänen nännejään.

Monta kättä kopeloi hänen kaluaan. Tytön huulet antoi suukkoja suoraan suuhun. Miehen kieli liikkui hänen kainaloissaan.

Kieli hänen aukossaan vaihtui yhdeksi sormeksi joka meni helposti sisälle. Sitten meni toinen sormi ja taisi mennä kolmaskin. Hänen siemenjohtimet pullistuivat enemmän kuin milloinkaan. Oli vain ajan kysymys milloin tulivuoren purkauksen on pakko tapahtua.

Aivan kuin huoneessa olleet ihmiset olisivat aavistaneet tilanteen herkkyyden sillä pidettiin pieni tauko. Juha ei uskaltanut avata silmiään sillä hän eli edelleen ihmeellisessä unelma maailmassaan. Kauan ei taukoa voitu pitää sillä kaikki huoneessa halusivat jatkaa kauniin pojan kiusaamista viimeiseen pisaraan asti.

Hänen kalustaan valui jatkuvasti helmenkiiltävää karpalo nestettä ollen uskomattoman märkä punainen ja kiiltävä. Siihen ei uskallettu koskea ihan heti mutta hänen reikänsä sai vieraan miehen sormen joka työntyi vaivatta melko syvälle. Kun se otettiin pois eikä sinne heti ollut ketään menijää Juha halusi itse laittaa sinne oman sormensa samalla kun hän alkoi veivata omaa herkkää patukkaansa.

Kaikki siirtyivät vähän kauemmaksi katsomaan kun ikäinen kaunis poika nussii itseään sormeillaan samalla vispaten kaluaan. Hänen reikänsä on kostea joten helposti sinne menee jonkun toisenkin sormi.

Se onkin Mikon suuri sormi. Silmää iskien hän osoittaa toiselle pojalle laittamaan myös sormensa sisälle. Nyt Juhan aukossa on kolmen eri ihmisen sormi. Huoneen neljä muuta ihmistä mukaan lukien Vanhasen pappa nurkassa silmät avonaisena saavat ihailla kun Juhan täynnä ollut siemenjohdin räjähtäen tyhjentää muna pussin. Kuin tulivuoren kraatterin kiehuva, poreileva laavan lailla sitä kermaista elinnestettä lensi kaikkialle.

Kaikki saivat sitä nuorta elämän alkuainetta käsiin, naamaan ja aivan kaikkialle. Sitä tuli niin paljon. Juha oli rätti väsynyt. Nukahti heti purkautumisen jälkeen Mikon sänkyyn. Ei jaksanut edes mennä suihkuun vaan jäi sellaisena makaamaan. Vanhasen pappa halusi nuolla kaiken Juhan vartalosta. Suolan makuisen hien ja kaiken sen sinne jääneen sperman joka ei lentänyt muiden ihmisten päälle. Juha ei sitä enää kokenut vaan nukahti Vanhasen nuolessa aivan rauhassa hänen nuorta kaunista vartaloaan.

Se olikin papan viimeinen voitelu. Hän ei enää aamulla noussut vaan oli nukahtanut ikuiseen uneen jossain vaiheessa yötä. Tästä Juha ja Mikko ovat erityisen ylpeitä. Antoivat papalle viimein mitä hän oli aina halunnut ja haaveillut. Saada Juhan sperman makuista vartaloa, maistaa nuorta elämän eliksiiriä ja kuolla sitten onnellisena.

Mikko oli jossain vaiheessa tosiaan päästänyt huoneeseen muutaman kaverin koulusta, ehkä pientä maksua vastaan sen tietää vain Mikko.

Nyt kun Juha nukkui ja papparainen oli häipynyt katsoivat pojat kaihoisasti kohti sänkyä jossa makasi kaunis poika reikä ja muut paikat märkänä. Eero katsoi Mikkoa joka ymmärsi yskän. Mikko nosti Juhan jalat kohti taivasta ja esiin tuli mitä kaunein, kostein ja haisevin nuori aukko. Eero otti luvalla sanoen maailman pienin peniksen esiin housuistaan. Olihan hän vasta juuri 16 täyttänyt. Hänen pippelistään valui kyynelkarpaloita niin kiihkoissaan poika oli.

Eero lähestyi aukkoa jännittyneenä sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun poika pääsi panemaan jotain. Hänen pikku pippelinsä ei kunnolla edes seissyt kun hän laittoi sen tuoksuvaan aukon suuhun. Hän sai kikkelinsä pikkaisen sisälle mutta ei sitten muuta… Eerolta tuli saman tien.

Ei paljon kertomista lapsenlapsille. Nuorta siemennestettä tuli noin pienestä peniksestä aika lailla ja se kaikki valui Juhan aukosta sisään.

Maailman pienin kikkeli saattoi sittenkin kuulua Eeron kaverille Eskolle sillä kun nyt oli hänen vuoronsa ottaa se esille se seisoi jäykkänä ja oli kuitenkin pienempi kuin kun Eeron velttona. Juhan herkkureikä oli edelleen Mikon toimesta esillä kun vuorostaan Esko lähestyi sitä. Aukosta valui hikeä ja nyt myös kaverinsa spermaa. Esko työnsi kalunsa herkästi sisälle Juhaan mutta vaikka Juha olisi ollut hereillä ei hän olisi tuntenut mitään.

Vaikka Esko hiki valuen pani häntä pikku kikkelillään Juha kuorsaten nukkui sikeästi. Ja sitten Eskoltakin tuli. Molemmat pojat häpeä tuntien menivät vähin äänin ovesta ulos.

Mikko laski Juhan jalat alas. Voi huoletta sanoa että Juha on neitsyt tämänkin jälkeen. Noin pienet ja veltot aisat ei asiaa miksikään muuttaneet. Mikko otti nenäliinoja ja pyyhkii suurimmat spermat pois Juhan verestävästä reiästä. Nosti pojan parempaan asentoon sängyssä, peitteli hänet ja meni itse suihkuun. Siinä asennossa Juha nukkui sikeästi pari tuntia, heräsi ja lähti omaan kotiin. Juha heräsi aamulla herätyskellon soittoon. Oliko tuo kaikki ollut vain unta?. Vanhasen pappa oli kuitenkin kuollut siinä yönä.

Mikon luona Juha kävi useasti, mutta tehtiinkö siellä mitään? Ollako vai eikö olla…. Juha piti koulusta välivuoden täytettyään Pojat ovat siinä iässä kauneimmillaan, sanotaan.

Ei Juha sillä tämä poika on aina yhtä kaunis. Hänen vartalonsa on miehistynyt maalaistöissä ja sillä tavalla tullut kauniimmaksi. Isänsä kanssa Juha rakensi talon etelä osaan oman huoneen missä on vc-tilat mutta ei keittiötä sillä hän syö luonnollisesti perheen kanssa äitinsä tekemää ruokaa.

Oma sisäänkäynti siinä kuitenkin on joten sinne voi mennä ja tulla perheen häiritsemättä. Päivisin Juha tekee talon maalaistyöt mitä enimmäkseen tarkoittaa vihannespellon kitkemistä, puhdistamista ja nostamista.

Iltaisin hänen uudessa huoneessa käy sipinä sillä ei hän suinkaan ole lopettanut harrastustaan. Itsensä antamista kaikille sitä haluaville. Ja niitä haluavia riittää nyt kun maine on levinnyt paikkakunnalle.

Hän ei suinkaan ole heittänyt suosikki farkkunsa pois vaikka ne eräässä rajussa leikissä repesi vielä enemmän joten ne ei oikein enää pysy jalassa. Niitä käytetään edelleen yksin ollessaan tai kun vieraat sitä haluavat. Ulkotöissä hän käyttää ruosteen ruskeita erittäin kireitä farkkuja. Ne ovat kuitenkin joustavia vaikka näyttävät tiukoilta. Naapurin aikamies poika on huomannut tämän.

Että naapurin poika vihannes pellossa päivittäin touhuten pyllistää, seisoo pellolla hajareisin, raapii muniaan tai tekee jotain muuta vastaavaa. Hänen nimensä on Kaarlo ja mies on jotain 45 ikäinen. Asuu äitinsä kanssa viljellen jotain pientä. Miehellä on aina ollut kiikari sillä hän mielellään katselee lintuja! Nyt hän katselee sillä kiikarilla ikkunastaan Juhan työntekoa pellolla.

Poika on sitten eroottinen ilmestyi. Ja kaunis sillä Kaarlo on nähnyt naapurin pojan kaupassa ihan läheltä. Hänen täytyy tutustua poikaa, eihän tästä muuten mitään tule! Juha tullessa pellolta hikisenä talonsa pihalla seisoi mies ja … porsas! Samalla hän kertoi että äidin siskon tyttö lapsensa kanssa on tällä hetkellä heillä kylässä mutta tällä hetkellä kuitenkin myös poissa. Näin ollen hän oli tällä hetkellä talossa yksin. Niin he menivät sisälle kaikki kolme. Myös porsas sillä Kaarlo kertoi porsaan olevan sisäsiisti.

He istahtivat kumpikin omaan nojatuoliin sillä niitä Juhalla oli kaksi huoneessaan. Porsas alkoi heti vaelluksen se kun oli vilkas muutaman vuoden ikäisenä. He keskustelivat maatöistä eikä huomanneet heti mihin Mustis meni ennen kuin sen isäntä kuuli sen äännähdyksen. Molemmat käänsivät ääneen suuntaan ja näkivät porsaan nuuhkivan jonkin korin sisäpuolella.

Juha naurahti sanoen sen olevan pyykkikori mihin hän panee päivittäisen likaisen pyykin äidin haettavaksi kerran viikossa pestäväksi koneessa. Yhtä punaisia kalsareja se juuri näyttää nuuhkivan mielenkiinnolla. Mitähän erikoista niissä punaisessa mahtaa olla? Tosiaan Juhan punaiset kalsarit ovat porsaan suussa. Kaarlo katsoo syrjäsilmällä ja muutenkin outo katse Juhan suuntaan..

Aivan kuin miettien uskaltaako sanoa mitä mieltä juuri nyt painaa. Nyt on uskallettava tai sitten hän kärsii loppuelämän. Joten hän avaa kuivan suunsa änkyttäen hermostuneesti: Juha yllättyi suorasanaisuutta arassa miehessä kääntäen katseensa äkisti hämmästyneenä päin Kaarloa. Joka häkeltyi vielä enemmän sanoen: Olen vain kuullut sinusta kaikkea kivaa. Omistan talon ja maat. Äitini vain asuu siellä. Ei jaksaa tehdä enää mitään vaikka eihän siellä paljon tekemistä olekaan. Juha vain hymyili, meni lähemmäksi koria ja ennen kaikkea porsasta.

Meni seisomaan aivan Mustin eteen työntäen etumustaan porsaalle. Tämä nosti kärsäänsä nuuhkien ilmaa. Jotain erikoista on tarjolla pojan housuissa. Porsaan hajuaisti ei ole yhtä hyvä kuin koiran mutta parempi kuitenkin kuin ihmisen. Se tallusteli kohti tuoksua ja osui suoraan Juhan munien kohdalle. Se nousi oitis pois korista sillä nyt oli paljon parempaa tarjolla. Tuoretta pojan herkkua kärsän lähettyvillä. Juha laskeutui polvilleen lattialle jotta porsas helpommin pääsisi tavoitteeseensa.

Se menikin polvien väliin haistelemaan Juhan etumusta. Housut tulivat hetkessä aivan märäksi porsaan kuolasta. Juha avasi housujensa vetoketjun levittäen sen aukon käsillään leveäksi sinisten alkkarien tullessa näkyviin. Innoissaan Musti pisti kuononsa tai paremmin kärsänsä voimalla syvälle sisälle. Kohta oli pojan kalsarit märät munien kohdalta porsaan kuolasta tarttuen ihoon kiinni.

Hän ponnisteli itsensä ylös sillä porsas ei tietenkään halunnut irrottautua niin ihanasta lihasta noin vain sellaisen saatua kerrankin kiinni. Ja niin Juha teki mitä hän osaa parhaiten. Riisua itsensä kun toinen katselee. Hän päätti riisua tosiaan itsensä kokonaan. Siinä hän seisoi miehen ja porsaan edessä alastomana ja sanomattoman kauniina. Niin kaunis Juha oli että miehet sanomattomaksi muuttuu hetkessä.

Porsas seisoi hetken mulkoillen pienillä porsaan silmillään ihmeissään. Sitten se lähestyi Juhaa aivan kuin tietäen saavansa pojalta jotain eriskummallisen hyvää. Juha laskeutui porsaan tasolle luovuttaen valkoiset kalsarinsa nuuhkittavaksi. Kaarlo kertoi opettaneensa Mustin haistelemaan nimenomaan poikien hajuja.

Hän itse on aina ollut pojista  kiinnostunut. Porsas nuuhkii niitä hetken aikaa alkaen sitten nuolla niitä. Musti selvästi piti saamastaan. Sitten Juha teki aivan uskomattoman tempun ja meni makuulle sänkyynsä.

Jalkojaan levittäen hän jäi odottamaan jonkun huoneessa olevan tulevan perässä sänkyyn. Ei väliä oliko se mies tai porsas. Hän vietteli Mustin lähemmäksi poikaa sillä tätä hän nimenomaan oli halunnut. Tätä hän oli salaisesti toivonut. Että hän saisi katsella kun hänen rakas porsaansa nuolisi nuorta kaunista poika lihaa. Hän nosti mustin sänkyyn Juhan viereen ja kuiskasi että se ei missään tapauksessa pure.

Juha vain hymyili ja antoi porsaan tulla haistelemaan häntä. Se tuli aivan kasvoihin kiinni ja laskeutui sitten alemmas. Sitä kiinnosti ennen kaikkea elin joka oli alkanut taas seisoa. Ja nosti jalkojaan hieman kohti kattoa.

Porsas siirtyi oitis pojan jalkojen väliin missä riippuivat täysinäiset kulkuset. Se nuuhkii niitä siirtäen ne sitten syrjään kuonollaan. Vihdoin se pääsi reiän eteen. Juha oli töissä vihannes maassa koko aamupäivän eikä ollut siis päässyt pesemään aukkoaan niin kuin ei mitään muitakaan paikkoja.

Joten ne haisivat mutta voimakkaista hajuistahan porsaat pitävät. Se nuuhkii reikää jonkin aikaa ja pisti jopa kielensä sinne päästääkseen sieltä selvästi lähtevän hajun äärelle. Juhalla oli silmät kiinni nautiskellen porsaan kielestä täysin rinnoin. Hän ei siis nähnyt mitä Kaarlo teki.

Hän ei tehnyt mitään. Katseli vain silmät suurina. Kyllä tästä kannattaa maksaa maltaita vaikka. Juha nosti molemmat kädet päänsä alle siinä maatessaan ja katsellaan kysyi maistuisiko karvaton nuoren pojan kainalot? Ja maistuihan se joten Kaarlo laskeutui nuolemaan niitä. Ei käyttänyt poika arkipäivänä turhia deodoranttia vaan tuoksui omalta itseltään. Kaarlo piti huolen niiden puhtaudesta nuolemalla ne aivan märäksi. Samaan aikaan Juhan alapäässä porsas pani häntä kielellään.

Ja maiskutteli kovaäänisesti selvästi nautiskellen. Porsas kärsällään kosketteli Juhan mutteria ja siitäkös poika piti. Ei osannut pelätä sen tarttuvan siihen hampaillaan. Kaarlo nuoleskeltuaan mielestään tarpeeksi Juhan kainaloita siirtyi porsaan viereen tarkkailemaan mitä se teki kauniille pojalle. Piti huolen että ei purrut parrua poikki. Kaarlo otti herkkunakin suuhunsa porsaan kärsän edestä ja siitä ei Musti pitänyt vaan pisti sellaisen porsasmaisen konsertin.

Siinä isäntä ja hänen porsaansa taisteli herkuista. Kun Juha nosti päätään ihme ilme kasvoillaan jatkoi Kaarlo ohjeiden antoa. Usko minua, minä tiedän. Laukaise annoksesi sen turpaan. Juha nousi ylös polvilleen kun ensin porsas oli antanut tilaa.

Sen turpa tai kärsä tuli aivan Juhan kalun eteen aivan kuin tietääkseen mistä sitä herkkua tulee. Niin kuin se tietääkin. Kaarlo on opettanut hyvin yksin kammarissaan porsaan kanssa leikkiessään. Juha alkoi vatkata kaluaan saadakseen tulemaan. Eikä se Juha olisikaan ellei saisi tulemaan juuri silloin kuin haluaa.

Juha siemenjohtimet olivat jälleen täyttyneet ja muutaman karpalon jälkeen lensi sieltä kermaista elinnestettä suoraan Mustin kärsään. Porsas hämmästyi sen paljoudesta ja purkauksen voimasta. Se sai kuitenkin mitä halusi. Porsaat olivat viisaita eläimiä. Se kyllä tiesi saaneensa jotain aivan erikoista tänään. Totta kai se Juhalle passaa! Juha heräsi täysissä pukeissa sängyssään. Hänellä oli musta hihaton t- paita ja ruosteen ruskeat farkut jalassaan. Hän avasi silmänsä ja näki kuinka äidin siskon tytön pikku Liisa tyttönen konttasi hänen luokseen.

Tyttö oli vierailulla Juhan kotona juosten hänen perässään koko ajan. Hänkin piti Juhasta niin kuin kaikki muutkin. Juha oli aina niin iloinen ja vilkas. Juha vaan ei saanut liikutetuksi itseään vaikka silmät olivat auki. Aivot eivät toimineet eikä antanut käskyjä elimilleen. Hän kyllä kuuli ja haistoi kaiken ympärillään mutta ei pystynyt liikuttamaan jäseniään. Pää liikkui havaiten edessään pikku Liisan äidin joka käski tyttöä tulemaan  lähemmäksi.

Se mistä maailmalla kohistaan. Juha ei voinut tehdä mitään. Pettynyt ilme kasvoillaan Liisa alkoi itkeä sillä mitään luvattua ei näkynyt. Vetoketju oli vain avattu mutta mitään ei oltu sieltä vielä otettu esille. Kohta se on sinulla kädessäsi. Vedän esille jotain maailman kauneinta ihmettä. Ja totta tosiaan äiti veti Juhan kauniin mutta velton falloksen esille. Voimme tehdä hänelle mitä haluamme.

Vedin paidan kuten huomasit ylös että hänen nännit ovat tavoiteltavissa. Hänen kainalokarvansa ovat olleet näkyvissä koko ajan. Boris, jonka ei pitänyt olleenkaan edes olla täällä. Leena ja hän ovat juuri eronneet.

Siksi Leena juuri on meillä, ajattelee Juha. Leenan oma äiti on kuollut muutama vuosi sitten ja siksi ainoa paikka mihin mennä on äidin siskon maalaisrauhaisa paikka.

Heidän yhteinen vuoden ikäinen Liisa tytär jäi äidille sillä mies tiettävästi meni takaisin venäjälle. Paitsi että on nyt täällä kiusaamassa kaunista Juhaa poikaa. Boriksen vuoksi Juha on nyt alastomana paitsi paitaa joka kiristää kaulaa. Hän ei vieläkään pysty liikkumaan. Pikku Liisa katselee kummissaan makaavaa poikaa. Liisan katse säilyy pitempään Juhan veltossa mutta hyvin kauniissa lihassa jalkojen välissä.

Mitään niin kaunista ei pikku Liisa ole lyhyen elämänsä aikana vielä nähnytkään. Sekä Liisan äiti että isä alkavat vimmatun vispaamisen Juha kalun kanssa.

Liisa haluaa myös leikkiin mukaan ja työntää lapsen voimalla toisten kädet lelusta pois. Hän ottaa Juhan kalun pieneen käteensä ja kun se on yhtä pehmeä melkein kuin hänen tuttinsa hän panee kädestään sen suuhunsa.

Liisan pieni suu ja siellä oleva kieli kiihottaa tahtomatta Juhaa ja hänen peniksestään alkaa tulla karpaloita. Se taas tuntuu pikku Liisasta hyvältä ja hän nuolee kaiken mitä se antaa. Pienillä silmillään Liisa on nähnyt suussa olevan leikkikalun jatkuvan suurena pussina Juhan jalkojen välissä.

Hän sylkäisee lihan pois suustaan ja alkaa tarkastella pusseja. Nostaa ne säkit hennoilla käsillään ja taas aukeaa uusia maisemia hänelle. Aivan kuin Liisa ihmemaassa! Isä on innoissaan aukaisemassa tyttärelleen uusia ulottuvuuksia vetämällä Juha jalat vielä enemmän leveäksi niin että pikku Liisa pääsee tutkimusmatkalle pojan aarteisiin.

Isä Boris ojentaa tyttärelleen tutin kädestään. Liisa innoissaan laittamassa sen ei toki suuhunsa vaan Juhan perä aukosta sisälle. Pyörittelee sitä siellä kotvan aikaa ja laittaa sen sitten vasta suuhunsa. Tekee sitä kolme jopa neljä kertaa.

Työntää tutin Juhan reiästä syvälle ja siitä sitten suuhunsa. Ime tuttia niin kauan kun siinä on Juhan maku mukana ja kun se loppuu työntää takaisin perä aukkoon. Juhan fallos on täyttynyt taas verestä ja pullistelee voimissaan. Elimen siemenjohtimet haluaa tyhjentyä. Hän ei halua purkautua tyttöön. Ei kuin pikku Liisa on näkemässä. Mutta Liisan äiti ja isä ovat erimieltä. Isä Boris imee Juhan nännejä että ne ovat punaiset turvotuksesta. Äiti Leena maistelee Juhan kainaloita mistä poika on aina pitänyt ja nauttinut.

Molempien kädet hyväilevät vatsaa ja muna pusseja. Kun se haluaa tulla se tulee. Siihen huutoon Juha herää. Pikku Liisa on sisäpuolen huoneen ovesta kontannut Juhan huoneeseen hänen nukkuessaan päätön nukke kädessään.

Yleensäkin Juha näkee unia missä hän on alistettuna seksuaalisesti. Kerta kerran jälkeen hän on kiinni hämähäkin tyyppisessä saalistus verkossa. Siinä hän on kädet ja jalat levitettynä vaatteet päällä. Suuri karvainen ihmishämähäkki hiipii hänen luokseen. Hän ei pysty tekemään mitään. Kun se saavuttaa hänet alkaa se syödä hänen vaatteitaan.

Yhtäkkiä niitä onkin kaksi. Toinen syö paitaa alkaen kauluksesta. Kun se on syönyt niin paljon että nännit tulevat esiin se alkaa nuuhkia niitä niin että se saa ne aivan punaiseksi ja araksi.

Se ei syö niitä ainoastaan kiusaa. Toinen hämähäkki alkaa syödä lahkeista. Ensin toinen lahje ja sitten seuraava. Kun molemmat sääret ovat paljaat alkaa se syödä loput housuista kunnes Juha seisoo häkissä kalsareissaan. Molemmat miehen kasvot omaavat karvaiset hämähäkit hyökkäävät innoissaan niiden tuoksuvien alushousujen kimppuun. Vain kasvot ovat miesten , muu vartalosta ovat hämähäkin.

Ne nuolevat suurilla kielillään kalsareita molemmat niin että ne hetken päästä ovat märät ja hajoavat kappaleiksi. Hämähäkkimiehet syövät hyvällä ruokahalulla kalsaripalat samassa kun mulkoilevat siitä paljastuvaa herkku patukkaa. Sitten ihmishämähäkit yhdistyvät ja alkavat imeä häntä.

Molemmat pystyvät laittamaan Juhan peniksen suuhunsa ja imemään häntä. Kauan ei niistä toinen pysy vauhdissa mukana vaan siirtyy suosiolla alas siirtäen pojan munapussit syrjään saavuttaakseen määränpään joka tietenkin on Juhan kaunis punainen tiukan näköinen peräaukko.

Sylkäisee suuren panoksen sen sisälle. Laittaa yhden monista karvaisista jaloistaan perä aukosta syvälle suolistoon. Juhalta pääsee huokaus sillä tunne on ihmeellinen kun sisällä kiemurtelee ohut karvainen hämähäkin jalka. Tunne moninkertaistuu kun jalasta ammutaan suolistoon jotain tahmeaa. Se on ainetta jonka tarkoitus on pehmentää suoliston sisällä olevaa jätettä. Karvainen jalka vedetään pois ja hämähäkki laittaa päänsä aivan Juhan perä aukon suuaukkoon avaten oman suunsa ammolleen.

Eikä kauan kestä kun aine jonka otus sisälle suolistoon ampui tekee tehtävänsä ja suoliston läpi alkaa valua vellimäistä eritettä saavuttaakseen suuaukossa odottavaa kitaa. Sieltä tulee paljon ja kun tuntuu että suolisto on tyhjä panee otus sinne jalkansa uudestaan ja uudestaan. Aina sieltä tuli lisää pehmennettyä eritettä vaikka Juha joka kerta luuli itsensä tyhjäksi.

Hän alkaa olla kovin väsynyt ja tyhjä. Samaan aikaan se toinen otus on imeskellyt hänen kaluaan eikä suinkaan kovin hellästi. Fallos on arka punainen ja märkä sillä häneltä on tullut kiiltävää karpalomehua runsaasti. Hänen on pakko jossain vaiheessa antaa periksi ja tulla. Mutta se hämähäkki ei tyydy siihen vaan haluaa lisää. Toinenkaan kerta ei ole tarpeeksi. Itse asiassa mikään ei ole tarpeeksi niille otuksille.

Kun ne ovat yhden kauniin nuoren pojan saaneet kiinni he imevät pojan tyhjin. Jossain vaiheessa Juha aina herää aivan hikisenä ja kuivan oloisena. Yleensä häneltä on silloin myös tullut lakanaan ainakin kerran. Juha se jaksaa härnätä kotiväkeään.

Vaikka hänellä on oma huone johon oma sisäänkäynti ulkopuolelta hän käyttää useimmiten sisäovea kun menee keittiöön. Tällä kertaa syömään perheen kanssa mennessään hän on laittanut ne rikkinäiset farkut jotka äiti luuli hänen hävittäneen.

Niissä jossa siis on halkeama kriittisessä kohtaa. Äiti ei aluksi huomaa vasta sitten kun Juha istuutuu jalat leveälle kuten hänellä on tapana hän huomaa kalsarien vilkkuvan reiässä. Ei siinä muuten äitinsäkään mielestä mutta kun on vieraita.

Nuori siskontyttö oman tyttären kanssa samassa pöydässä. Juha istuu jalat leveällä ja hymyilee Leealle jolla on tyttö Liisa sylissään.

Liisa ei vielä ymmärrä mitään sillä eronneen perheen lapsi on vasta vajaa vuoden ikäinen. Liisa pitää Juhasta ja onkin koko ajan pojan kimpussa. Kuten muutkin ihmiset sillä Juhalla on taipumus saada kaikki pitämään hänestä. Hän on hauska ja vielä hieman lapsellinen joten lapset pitävät hänestä sen vuoksi. Vanhemmat pitävät koska Juha on ilosta seuraa. Kaikki pitävät siis hauskannäköisestä pojasta.

Naiset ja miehetkin sanovat Juhaa suoranaisesti miehekkään kauniiksi. Siinä nyt ruoka pöydässä istuessaan hän usein laski päänsä alas haaroihin haistaakseen sieltä mahdollisesti tulevia hajuja. Liisa äitinsä sylissä alkoi tehdä samoin. Laskeutui lähelle Juhan sepalusta ja niisti nenäänsä kuten uskoi Juhankin tehneen. Leenakin hämmästyi iloisesti vaikka leikki ei ehkä ollutkaan äidin mieleen. Ei saa pelästyttää tyttöä liikaa muuten hän voi käsittää sen pahaksi että oppii puhumaan ja vaikenee jälleen.

Toiset kuitenkin innostuu siitä niin että melkein vaatii Liisaa puhumaan lisää ja saavat tytön hämmästyksen valtaan.

Kun sitten on ruokailtu naiset jäävät tiskaamaan. Juha lupaa huolehtia Liisasta sen aikaa: Juha lupaa kuitenkin lepäävänsä ennen sitä pesua hetken aikaa ja heittäytyy sänkyynsä. Liisalla on mukanaan lemmikki värinen eli keltainen pikku auto joka juuri ja juuri täyttää pikku kätösen. Pikkuinen haluaa viereen joten hän nostaa tytön sänkyynsä. Juha on tosiaan väsynyt ummistaen silmänsä.

Liisa kuitenkin muistaa mitä tehtiin ruokapöydässä ja katsahtaa häntä haaroihin. Juhalla on tapana missä sitten onkaan levittää raajojaan ja niin nytkin. Liisa kontaten menee sinne missä Juha ruokapöydässä sanoi haisevan. Nuorena viattomana poikana Juhan mielestä ei siinä ollut mitään pahaa että vajaan vuoden ikäinen tyttö lapsi koskettelee häntä etumuksen kohdalla etenkin kun hänellä on vielä housut jalassa.

Vaikka onkin rikkinäiset haarojen välistä. Liisa laskee pienen nenänsä sepaluksen kohdalle ja kuiskaa jälleen sanan haisee vaikka ei ehkä tiedä mitä se tarkoittaa. Ei hän kyllä kielläkään Liisaa häärimästä alapuolellaan.

Hänen täytyy myöntää että ne pikkuiset kädet tuntuvat hyvältä. Eikä kauan kestä kun pikku Liisa keksi sen ylimääräisen reiän Juhan housuissa. Ennen kaikkea Liisaa kiinnostaa keltaiset kalsarit jotka vilkuilevat halkeamasta.

Hän levittää molemmilla käsillään halkeaman leveämmäksi päästääkseen lempiväriään katsomaan. Juha heittää toisen jalkansa lattialle ja koukistaa sen toisen niin että Liisa pääsee leikkimään pikkuisen autonsa kanssa hänen jalkojensa välissä mihin tyttö myös nousten Juhan polven yli meni. Hän aikoi pitää Juhan housuja tallina ja halkeama tallin ovena. Liisa leikkii mielellään sillä autollaan. Välillä Liisan piti ajaa autonsa talliin mutta vaikka kuinka työnsi jokin esti sen menemästä kokonaan talliin.

Hänen piti oikein tutkia mikä siellä esti auton menemistä sisälle. Siellä oli jokin säkki tai pussi keltaisten kalsarien sisällä. Liisa pienillä kätösillä kokeili mitä ne oikein olivat. Sormella hän veti keltaista kangasta sen verran että esiin tosiaan tuli karvainen pussi. Juha pelkäsi että Liisa vetäisi enemmän kangasta pois edestä jolloin tulisi koko komeus esiin. Mutta vaikka kuinka Liisa yritti ei hän saanut sitä enemmän esille. Mahtoiko talliin nyt auto mahtua?.

Hän yritti ja kuinka ollakaan nyt se meni tyydyttävästi piiloon talliin. Hän sulki oven vetämällä kangasta kiinni sen verran kuin pystyi.

Juhalla alkoi kalu seistä kahdestakin syystä. Ensinnäkin hän piti kaikenlaisesta itsensä kopeloinnista ja toisekseen tämä leikki oli kielletty. Entä jos lapsen äiti tulisi sisälle juuri kun pikku Liisan käsi autoineen on Juhan housujen sisällä. Liisa piti autoa vain jonkin aikaa sisällä tallissa jonka jälkeen otti sen sieltä pois.

Juha alkoi muistella kun hän viimeksi makasi omassa huoneessaan samalla lailla haarat levällään samoissa seksikkään rikkinäisissä farkuissaan ja antoi Liisan leikkiä aivan rauhassa. Se oli silloin kuin Hannes pyysi Juhaa auttamaan häntä suorittamaan kesän kuluessa saamansa ehdot matikasta. Juha antoi Hannekselle tehtävän ja meni itse sänkyyn lepäämään pitkän aamupäivä rupeaman maatöiden rasittamana. Hannes siirsi katseensa työpöydästä useasti kohti sänkyä missä Juha makasi jalat leveällä toinen jalka lattialla toisen ollessa peiton päällä.

Hänellä oli ne kuuluisat haaroista revenneet farkut jalassaan. Pöytä oli sängyn jalkapäässä joten Hanneksella oli hyvät näköalat kun Juhalla ei ollut mitään alkkareita alla. Hannes kuulosteli milloin Juha alkoi raskaammin hengittää aivan kuin kuorsaten. Kun oli varma että nuori opettaja nukahti hiipi yhtä nuori oppilas kohti haaroja.

Olihan Hannes nähnyt Juhan kalun ja muutakin hänestä koulussa kun hän niitä niin mielellään esittelee mutta vain sivussa. Ei ollut koskaan uskaltanut itse tehdä mitään. Vain katsonut kun muut nauraen olivat kopeloineet Juhaa. Nähnyt kaukaa kun uskaliaammat olivat ottaneet koulun sosiaalitiloissa pojan kauniin punaisen seisovan falloksen esille ja alkaneet leikkiä sen herkun kanssa. Kuola oli Hanneksenkin suusta silloin valunut. Nyt olisi hänen vuoronsa.

Hän lähestyi Juhan haaroja. Sieltä oli näkynyt karvaiset munapussit jotka pyrkivät ulos ratkenneesta saumasta. Hannes otti ne käteensä puristaen niitä. Hän veti yhden kiveksen ulos ja haisteli niitä. Sen toisen hän sai helpommin esille. Sitten hän työnsi kätensä lämpimään eli housujen sisäpuolelle tunteakseen itse patukan käsissään. Hannes jännittyneenä vetää vilin siitä reiästä ulos. Siinä se Juhan kaunis kalu vihdoin on Hanneksen silmien edessä. Hän alkoi veivata esinahkaa edes takaisin ylös ja alas kuten hän tekee useasti oman kalunsa kanssa.

Nopeasti elin alkaa jäykistyä mielihyvästä. Hänellä on kuitenkin vaikeuksia ahtaassa reiässä joten hän päättä aukaista vetoketjun housuista ja vetää Juhan jortikan siitä ulos koko pituuteensa. Siinä sitä heppin käsittelyssä kovenee kalu edelleen joten Hannes aukaisee housujen napin saadakseen kovettuneen molon koko komeus käteensä. Hän näkee ja kokee nyt ensimmäistä kertaa Juhan vaalean häpykarvoituksen näin läheltä.

Kyrpä sojottaa kohti napaa kovana kuin kivi. Sen päässä olevasta pienistä huulista on alkanut valua pieniä hopeisia karpaloita. Hannes kokemuksesta omastaan tietää että kun ottaa karpalon sormeensa ja nostaa sormen ylös saa sen karpalon venymään. Hannes vetää karpalon sormillaan kohti suutaan. Syö sen aivan kuin keitetyn makaronia syödään venyttämällä suuhun. Nyt kun hänellä kerran on mahdollisuus, kun Juhan herkku liha on siinä nenänsä edessä aivan kuin tarjottimella ei hän voi muuta edes ajatella kun ottaa sen suuhunsa.

Hän ei ole koskaan aikaisemmin syönyt jonkun muun patukkaa joten on edettävä varoen. Hän nojautuu kohti Juhan kalua, haistelee sitä, nuuhkii ja maistaa ensin kielellään. Hän venyttää sormillaan sen päässä olevia pieniä huulia josta äsken vielä valui karpaloita.

Laittaa kielensä pyöreäksi avattuun huuliin työntäen sen niin syvälle kun pystyy. Sieltä sitä kusta ja spermaa sitten aikanaan tulee, hän miettii kuvitellen mitä tehdä jos sieltä juuri nyt alkaisi tulla jompaakumpaa kun hänen kielensä on sisällä.

Mitään ei kuitenkaan tule. Hän uskaltaa sitten ottaa kalun suuhunsa. Ensin sen pää joka on punainen kuin tomaatti. Kovin syvälle ei sitä uskalla kuitenkaan kurkkuunsa työntää vaan vetää päänsä pois. Kalu tulee ulos suusta ja hän vilkaisee nyt kuolasta märkää moloa.

Se on hänen mielestään niin halukkaan kiiltävä että ottaa sen uudestaan suuhunsa ja yrittää ottaa sen syvemmälle kurkkuunsa. Hän tuntee sen maun suussaan. Se koskettaa kurkun päätä. Hän pitää sen siellä rauhassa hetken aikaa. Hänen kielensä suussa alkaa nuoleskella kalun vartta. Yhtäkkiä hän tietää miten sitä kalua käsitellä suussa nautinnon huipun saavuttamiseksi sen omistajalle.

Hannes tietää kuitenkin paremmin Juhan taidosta pidättää niin kauan kuin itse haluaa. Aivan oikea arvaus, mumisi poika ja meni pöydän luokse.

Juha makasi alasti sängyssä leikkien itsensä kanssa samalla vilkuillen pöytään päin. Odottaen malttamattomasti Hanneksen käsiä ja suuta lopettamaan aloittamansa leikin hänen kanssaan.

Kun Hannes vihdoin oli tehtävän tehnyt edes jollain lailla hyökkäsi hän Juhan kimppuun riisuen itsensäkin alastomaksi. Hanneksen teki mieli kysyä minkä karvojen sillä Juhalla ei niitä todella paljon siellä ollut mutta jätti kuitenkin sanomatta.

Sitä vastoin hän mielellään nuoli kauniita pojan kainaloita. Haet sieltä äitini tekemää omenahillo purkin. Pöydällä on pieni sivellin, näetkö?. Hänelle tuli yhtäkkiä mieleen jo kauan häntä vaivannut mieli halu. Nyt kun hänellä on sellainen kaveri luonaan joka tekee mitä hän vain keksi pyytää on mahdollisuus kokeilla yksi hassu ajatus. Tuo myös sen sekä pienen tee lusikan. Samoin saat tuoda mehu pillin, sen aikuiselle tarkoitetun.

Kun kaikki pyydetyt oli hänelle tuotu alkoi Juha selittää mitä voitaisiin yhdessä seuraavaksi tehdä. Eli laittaa jompaakumpaa tai mieluummin molempia vartalooni joka sopukkaan ja syödä sen sitten.

En ole vain pystynyt yksin laittamaan näitä paikkoihini jonne ennen kaikkea olen halunnut niitä maistaa. Kuten arvata saatat paikat ovat intiimit. Haluan siis että sivellät hunajaa ja hilloa aluksi kainaloihini. Saat maistaa toki itsekin. Otat tuon ruoan valmistukseen tarkoitetun pienen siveltimen painat sitä hillopurkkiin niin että sen sivellin on hillossa ja sivellät sitä hilloa kainalooni, noin juuri. Sitten panet sen sivellin hunaja purkkiin ja teet samoin toiselle kainalolleni.

Levitän käteni ylös pääni päälle tässä näin maatessani niin voit levittää sitä hyvää makeaa. Sitä ainetta tarttui nimittäin tiukasti kainalo karvoihin. Tämän jälkeen Hannes maistoi ensin itse aikaansaannostaan eli maalattuaan kunnolla Juhan vasenta kainaloa omena hillolla otti sieltä suuren annoksen hilloa sormeensa ja vei sen sitten suuhunsa. Nyt Juha halusi maistaa oman makuista makeaa. Eli Hannes antoi Juhan kainalossa käynyttä sormea hänelle joka hyvällä ruoka halulla söi. Molemmat nauroivat ja halusivat sitä lisää.

Juhalla oli kuitenkin toinen asia mielessä. Sitä ennen kuitenkin Hannes nuoli pitkällä kielellään kainalot aivan puhtaiksi. Myös ne harvat tahmeat karvat Juhan kainaloista. Niin paljon kun pystyt eli mahdollisimman suuren kasan. Eli suusta suuhun menetelmällä! Ensimmäistä kertaa Juha ja Hannes antavat kieli suudelman! He innostuvat siitä suudelmasta niin että jatkavat vaikka jäljellä ei ole yhtään hilloa.

Vain poikien oman suun kosteat maut. Hannes työntää oman kielensä Juha avoimeen suuhun ja pyörittää sitä siellä. Kun Juhan kieli väistyy pois edestä työntää Hannes kielensä syvälle melkein nielurisaan saakka. Sitten maistetaan hunaja nänniä. Hannes ottaa sitä sormen päähänsä ja panee sen Juhan avoimeen suuhun. Juha imee sormen aivan puhtaaksi. Hannes tiedustelee miten tullaan maistamaan parhaiten Juhan makuista hilloa tai hunajaa?

Millä parhaalla tavalla saataisiin Juhan oman makuista makeaa? Tietenkin siten että sitä makeaa pitää työntää sisälleni, senkin hupsu! Juhalla oli vastaus siihenkin valmiina. Sen vuoksi hän pyysi tuomaan sen mehupillin. Aluksi kuitenkin sitä voidaan maistaa vähän portin kohdalta. Hunajaa ja hilloa sivellään joko sormilla tai siveltimellä aivan Juhan perä aukon suulle.

Hannes saa luvan sitten nuoleskella sen puhtaaksi. Ensin Hannes halusi maistaa hunajan makuista persettä ja sitten omena hilloa. Juhakin haluaisi maistaa omaa aukon makuista hilloa ja hunajaa ja oli hänellä konsti siihenkin valmiina.

Kaunis kyrpä maksullinen mies -

Karvoja ei ollut juuri lainkaan näin nuorella vaalealla pojalla. Kännipaavoilla on turhan suuret kuvitelmat itsestänsä ja taidoistansa. Porsaan hajuaisti ei ole yhtä hyvä kuin koiran mutta parempi kuitenkin kuin ihmisen. Mikko oli täysin toista mieltä tuoden sen julki selvästi. Hannes siirsi katseensa työpöydästä useasti kohti sänkyä missä Juha makasi treffipalvelut v porno leveällä toinen jalka lattialla toisen ollessa peiton päällä. Kun pappa empii johdatti Mikko käsin Vanhasen Juhan viereen vieden papan käden pojan haaroihin. Kuola oli Hanneksenkin suusta silloin valunut. Toinenkaan kerta ei ole tarpeeksi. QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. kaunis kyrpä maksullinen mies

About the author

kaunis kyrpä maksullinen mies administrator

so far

kaunis kyrpä maksullinen miesPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

sex call girls äldre kvinnor med stora bröst