Category Archive Bordelleja Lohja

Byturkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistä

Turkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistä

Pelkästään vatteiden takia en menisi Kipaan. Siellä on myös oma erillinen koruliike ei kovinkaan iso , jossa näyttää aina olevan tuotteet puoleen hintaan. Viimeksi sain jo - Alakerrassa ihan hyvä lastentavaraliike ei vaatteita. Tullut ostettua lapsille leluja, pelejä ymv. Ainakin meillä ovat kestäneet. Alakerrassa myös maisten alus- ja legginssejä myyvä pikkuinen liike.

Eilen tultiin ja hintataso oli kyllä pettymys! Tosin hinnat on nousseet kyllä joka paikoissa esim. Kreikka, Kypros ihan meidän hintoihin. Edellisestä käynnistä oli tosi kauan mutta luulin hinnat edes hiukan halvemmiksi! Turkkilaiset ruoka-annokset tl esim lammas tai kanakebab , pizza tl.

Kahvi tl esim. Ravintoloissa olut oli järjestään 8 tl ja usein illallisella 10 tl. Kaupassa kaikki alkoholi kallista esim. Halvin valkkaripullo microksessa 13,45 tl 1 L tarjous. Lentokentältä kannattaa tuloaulasta ostaa juomat lomaviikolle.

En ole mikään kova viinan käyttäjä mutta lomalla olisi mukava muutama cocktail juoda No, tiputtavat kyllä kun tinkaa ensin 25 ja sitten Aina tuntuu oleva ainakin puolet ja enemmänkin "ilmaa" kopiotuotteiden hinnoissa!

Muuten oli mukavaa ja säät suosivat. Yhtenä päivänä satoi puolipäivää. Muuten oli aurinkoista tai puolipilvistä Drinkit on kalliita, koska ulkomaista alkoholia verotetaan ja ravintolakin tarvitsee omansa. Onneksi fiilis Turkissa on niin rento, ettei tarvitse juoda.

Kelpo kebabrullan juoman kanssa voi saada parilla eurolla. Päivällä kun syö lokantassa, niin selviää vitosella. Näin voi syödä herkullisestikin pienellä budjetilla. Jos haluaa syödä sataman turisteille suunnatuissa ravintoloissa voi halutessaan maksaa kymmenkertaisesti. Meidän paikallisessa lokantassa sai kyllä kanakebabrullan 5 tl mutta olut maksoi 10 tl. Kertaakaan ei syöty kalleimmissa paikoissa eli ihan keskitason hintoja Kleopatran rannan puolella ei rannassa nuo mitä kerroin.

Kuka sitä nyt kebabrullilla pärjää? Joo syötiin myös BurgerKingissä siellä Whoppermeal oli 10,75 niitä kun olisi viikon syönyt olis tullut halvaksi? No on se harmi, kun ei saa puoli ilmaiseksi nykyisin mitään. Ja onhan se halpaa käydä täällä koto Suomessa ravintolassa syömässä ja rinksuja juomassa. No voi ittelles Joo mutta kun Turkkia mainostetaan ostosparatiisina, josta luontaisesti tulee mielikuva, että siellä on halpaa.

Mielikuva on ihan väärä. Ostoksiahan siellä voi tehdä vaikka mitä mutta sitten eri asia mitä maksaa Ja kyllä me ainakin kotimaassakin käydään ravintolassa ja drinksuilla, mutta Turkin kaltaisessa maassa luulisi hintojen olevan hiukkasen eri. Turkki ON ostosparatiisi halpoine hintoineen.

Alanya on kallis kaupunki. Vaatteet, korut, kengät, laukut sun muut saa murto-osahinnalla muista kaupungeista. Inflaatio, eli hintatason nousu on korkea Turkissa. Mutta se joka väittää että siellä on samanhintaista kuin suomessa niin on erehtynyt. Tottakai löytyy myös kalliimpaa paikkaa. Ja feikki merkkitavarat laukut yms. Jos kauneus on katsojan silmässä, niin on se näköjään hintatasokin. Olisi kiva joskus tietää että kuvittelevatko ihmiset että kun menee ukomailla niin kaikki on ilmaista.

Minä en ole ikinä nähnyt oluen maksavan Turkissa 10 liiraa joten joko provo tai sitten kusetusta, se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa, ja ruoat on kalleimmillaankin halvempaa ravintolassa kuin suomessa.

Onneksi oli peruutusmatka johon kuului ALi niin sai syödä ja juoda 2viikkoa ilmaiseksi. Muuten olisi tullut aika kalliiksi kahdelle hengelle.

Ei siellä turistiravintoissa halpaa ole mutta on se vielä halvempaa kuin suomessa otetaan nyt esimerkiksi vaikka Chicos suomessa Kanapihvi 16,90e eli noin 38 liiraa Pippuripihvi 27,90e eli noin 64 liiraa Grillipihvi 22,90e eli noin 52 liiraa Alanyassa Kanapihvi n. Viime kesällä loppulasku juomineen oli liiran paikkeilla. Ja paljon halvempiakin paikkoja löytyy pilvin pimein toki ehkä karvan kalliimpiakin.

Mutta väitän silti edelleen että siellä on halvempaa kuin Suomessa! Et sitten ole ilmeisesti käynnyt turkissa viimeiseen 2 vuoteen. Useassa paikassa olut maksaa 10 liiraa, ellei ylikin. En ole edellinen, mutta Halvimman oluen näin syyskuussa old Istanbul steak house mainostaa iso tuoppi 1,5e ja sen se myös maksoi..

Viime lokakuussa puolen litran Efes maksoi kaupassa noin 3 liiraa ja ravintoloissa liiraa. Gumus-hotellin allasbaarissa tuon 5 liiraa.

En tutustunut yöaikaan sataman musiikkibaarien hintoihin? Toivotaan nyt kuitenkin ettei oluen hinta ole tuplaantunut viime vuodesta? Totta ,kalllista ON ,turha sitä on väittää ,hinnat kuin Suomessa ja kuitenkin esim. Matkanjärjestäjien sivustoilla mainitaan aina Alanyan olevan halpa paikka??!! Minä en edes mene eurohinnoittelemiin ravintoloihin, ollaanhan Turkissa, ja en myöskään mene paikkaan, jos hinnat lähentelevät 20 TL, eli alle puolet euroina.

Täällä olen joten tiedän, enkä usko huhuihin, enkä mene satama-alueelle ruokailemaan. Tottakai saa maksaa jos haluaa, mutta ei siitä tarvitse mekkalaa" nostaa, jos sitte pitääkin kalliina.

Pakkohan ei ole uskoa,mutta näin se vaan on. Hintataso on noussut huimasti vuoden aikana. Espanja puolet halvempi ja parempi. Kerro toki mistä näitä euroilla hinnoittelevia ravintoloita löytyy?? Itsekin olin siellä maaliskuussa, enkä nähnyt yhtään.

Myöskään en ole noin kalliita ravintoloita löytänyt muualta kuin satamasta. Oltiin Alanyassa huhtikuun eka viikolla ja hinnat just näin kalliita. Mutta mulle on ihan sama mitä nää puupäät täällä väittää. Katukahvilassa rullakebabin pieni sai hintaan kadulla tarjouskyltti 3,90 liiraa ja siihen sitten olut päälle hinta tiedossa vasta maksaessa 10 liiraa.

Oluen hinta oli tuon kympin liiran luokkaa kaikissa niissa keskitason ravintoloissa joissa kävimme eli kaikkiaan 7 eri ravintolaa. Misähän te oikeen käytte?? Ku muka noin kallista on? Paljo vaatteita markkinoilla e lompakkoja 2e jne Olut oli ravintolassa 2kpl 10 liiraa eli vitosen euroina. Ja moneessa paikkaa on tiettyyn aikaan illasta 2 paukkua yhen hinnalla.

Viina onkin kallista kun siellä nostettiin alkoholin ja tupakan verotusta. Ja olin juuri viime kesänä turkissa ja hinnat eivät olleet tota luokka mitä täällä höpötetään, no kesällä mennään taas niin voin taas varmistaa väitteet paskapuheiksi. Enpä voi mittään,mutta hintataso on yllättävän korkea,alkoholista puhumattakaan. No justiin Alanyasta tulleena voin kyllä kertoa että hinnat on nousseet huomattavasti vuoden aikana.

Niinkuin sanoin Espanja on halvempi ja parempi. Ei tartte koko lomaa syödä kanaa,lammasta tai nautaa. LOL mitäs muuta on olemassa. Viime syksynä olut Alanyassa 0,5l useimmissa paikoissa 8 liiraa. Punaviinit liiraa 0,6l pullo. Pari kertaa talven aikana kävin Kanarialla, jossa 0,5 l olut ,50e ja monesti 1,50e siis ruokapaikoissakin. Eli kyllä Turkissa on hinnat aika moiset, kun vertaa muihin turistikohteisiin.

Ruokakin oli Kanarialla edullisempaa ja maukkaampaa. Ja kaikki juomat oli siis paikallisia. Laita liikkeen nimi, että tiän hakea seuraavalla lomalla! Olen samaa mieltä kanarialla ja yleensäkin Espanhassa ruoka parempaa ja huomattavasti halvempaa. Kanarialla Joulunaikaan halvin olut marketissa 24 kpl,3euroa kuuskikymmentä centtiä eli 15 centtiä purkki 33cl. Ottaako Maalis20 huomioon, että Turkin oluthinnoista kirjoittavat Efesin hinnoista - ei halvimmasta mahdollisesta oluesta, jossa prosentit on sitä ja tätä.

Löytyy Turkistakin halvempaa, jos kehtaa sitä juoda. Samoin Kanarialtakin löytyy erimerkkisiä ja prosenttisia oluita. Ruokakin taitaa olla makukysymys. Molemmissa maissa kokenut sekä huippuja että mahalaskuja. Miksi valittaa oluen ja ruuan hinnasta? Eikö olisi hyvä jäädä kotiin niin ei rahaa kuluisi ja säästyisi lento- ja hotellimaksut tai jätä ostamatta ja keittele apartementoksessa eväät niin tulee halvemmaksi. Pieni mutta olennainen korjaus: Jos olet käynyt vain Alanyan hintoja katselemassa, älä kommentoi koko maan olevan kallis.

Mistä nämä ääliöt tulee aina pilamaan kaikki viestiketjut. Eikö palsta ole sitä varten ,että jokainen saa tuoda omat kommettinsa tännne. Miksi pitää alkaa vittuilemaan. Voi voi jos on kallista. Pysy sillon kotona jos ei oo vara maksaa. Eikä mitään voi saaha ilmaseksi 1,50e punkku pullo kanarialla on silkkaa paska puhetta. Ihan tähän vaan tartuin alanyanrakas tähän viininhintaan Rodoksella punkku- ja valkoviinipullo maksoivat viime kesänä ihan siinä Esperia-hotellin lähikadulla 1,50 euroa.

Eikä ollut mikään tarjoushinta, vaan aivan normihintainen viinakaupasta ostettu. Antalyan lentoaseman Tax-free kaupassa eurohinnat , kannattaa maksaa tasa euroilla muuten vaihtorahana tulee suklaapatukoita.

Jos maksat liiroina menee kallis välityspalkio Käykö tax free -kaupassa luottokortti? Jos alanya ei mielytä miks siitä pitää tehä päänvaiva ja jauhaa samoja asioita joka ikinen päivä.. Samat sanat sulle ,jos viestit ei miellytä ,niin miksi tulet tänne räyhäämään. Jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä ,oli sitten käynyt alanyassa kerra tai kaksikymentä kertaa tai kuin petetty ja huijatta rakkaudessa tai elämässä.

Miksi itse näät päinvaivaa ,kun kehtasit kirjottaa tyhjän päiväisen viestin. Räyhäämisestä en tiedä mutta juurihan mä mielipiteeni sanoin, mikä jokaisella on oikeus sanoa, juuri itse niin sanoit. Valitettavasti tästä ei mulle mitään päänvaivaa koidu, ja miksi ihmeessä en kehtaisi kirjoittaa tänne mitä haluan oli se kuitenkin alanyaan liittyvää alanya palstalla ja kaiken lisäksi vielä anona joten kerroin vain oman ärsykkeeni, mikä on näköjään sinulle jonkunnäköinen ongelma?

Jep, kyllä tulee kova pettymys mikäli luulee menevänsä turkin lomakohteisiin halvalla lomailemaan, yleisesti hintataso korkea tai hae sitten lomalla se peräkylän kioski joka myy hiukka edullisemmin, suomessa sentään saat samaan rahaan syödä ja juoda puhtaassa paikassa puhdasta ja tuoretta ruokaa,turkissa saat samalla rahalla kukaties mistä taiotun annoksen tunkkasessa katubaarissa.

Täysin rahatpois meininki,vain huippuhinnalla saat edes jotakuinkin syötäväksi kelpaavaa, hyvää lomaa! Varma aurinko ja varma p Olut on baareissa tl. Sitte esim Long island tea drinkki johon tulee neljää eri viinaa makso vaan 16tl ja monesti sai välillä 2 yhen hinnalla. Monissa paikoissa oli eriä 2euroo 5 euroo. Pikku marketeissa oli laukkuja 7tl 10tl ja koruja 1tl, 2tl 3tl. Löytyy siis halvalla kaikkee! Että siinä teille "kallista" jos ei oo vara maksaa mistään, kuvittelee saavansa kaikki ilmaseksi nii sillon ei kannata matkustaa!!!!

Niinpä,kyllä niinsanotuista turistipaikoista Alanya on sika kalliis ja ruoka on mitä on. Ja vielä niistä viinien hinnoista. Kyllä Turkki kuuluu samaan sarjaan Egyptin kanssa.

Enpä sinne lähtis enää. Ahaa, siis kaikki alkkikset suuntaa Espanjaan halvan viinan perässä? Hotellillamme oli kolme kertaa päivässä suuremmat buffet- ruokailut, eli aamiainen, lounas ja illallinen. Ilmeisesti tämä käytäntö on suurimmassa osassa Turkin all inclusiveja. Buffetit olivat kattavia ja tarjolla oli aina runsaasti kasviksia ja hedelmiäkin. Itse pidän sen verran paljon raikkaasta safkasta, että annoin kyllä suuret plussat tuolle salaattien määrälle!

Itse en ole punaisen lihan ystävä ja tämän vuoksi välillä oma ruokailuni jäi hieman kasvisruokapainotteiseksi. Kanaa- ja kalaa, kun ei ollut tarjolla päivittäin. Lämpimiä ruokavaihtoehtoja oli kuitenkin ihan riittävästi ja kasvisruokailijatkin oli huomioitu. Ainut miinus hotellin ruoasta oli ehkä mausteiden vähäisyys, ruoka oli usein saman makuista ja mausteita joutuikin itse lisäilemään.

Noh, pieni vaivahan tuo on. Alanyassa on paljon mahdollisuuksia syödä myös ulkona. Ravintoloita on lähes vieri vieressä ja kilpailu on kovaa.

Meillä oli onneksi nuo all inclusive- rannekkeet, joten saatiin kävellä suhteellisen rauhassa, edes välillä. D Ruoan hinta ei ole mielestäni mitenkään halpaa, eli lähemmäs kymmentä euroa menee hyvän safkan hinnat ja siitä ylöspäinkin helposti. Toki aina on paikkoja, joissa pääsee vitosellakin mutta yleisesti ei ole turistialueella ainakaan erityisen halpaa.

Ja yksi juttu mikä oli itselleni täysi yllätys, oli se, että Turkissa voi tosiaan maksaa paljon euroilla. Mehän vaihdettiin liiroja, joilla on myös suhteellisen helppo maksaa mutta eurot ovat kyllä kovassa huudossa.

Paikasta riippuen euroilla on joko halvempi tai kalliimpi maksaa, riippuu hieman kurssista kyse kuitenkin hyvin pienistä eroista. Jos haluaa kuitenkin oikein tarkka olla, kannattaa kysyä molemmat hinnat ja maksaa sillä valuutalla, jolla tulee halvemmaksi. Niin ja juomat ovat kalliita, etenkin alkoholi.

Toki paikalliset viinit ja bisset lähtee edullisemmin mutta ravintoloissa esimerkiksi drinkkien hinnat ovat korkeita! Täysin Suomen hinnoissa siis mennään. Tuolla on kuitenkin monissa paikoissa happy hour: Täällä on tosi keväistä, kukat kukkii ja on jo ihanan lämmintä Suomen säähän verrattuna. Suomen hinnoissa siis, ehkä hieman kalliimpaa, paikasta riirruen. Oliko tuo 7 euron kalja hanakaljaa? Silloin se voi olla mitä litkua tahansa.

Riippu ravintolasta, Heikin baari tarjoilee hanaolutta ja kaupungilla saat pyydettäessä pullo oluen, toki riippuu ravintolasta. Kaupungilla saattaa ison oluen 6 eurolla. Sitä en tiedä paljon Heikin baarissa on kun kävelin ohi siitä. Heikin baareja on kaks. Viime vuonna makso 10liiraa melkein joka kuppilassa. Tuskin se nyt yli 20 liiraa on. Alkoholin hinta on noussut merkittävästi Turkissa lähiaikoina. Maan tavoitteena on alkoholin täyskielto. Muslimeilta uskonto kieltää alkoholin jo muutenkin uskonnollisesta syystä.

Aamusella krapulainen kaveri kertoi että jokainen kalja tai paukku maksoivat enemmän sillä hinta nousi humalatilan mukaan. Hinnalla ei ole merkitystä kunhan känni pysyy päällä. Köyhät ne jus ryyppää, koska ei varaa laadukkaampiin päihteisiin. Kai se on liukuva se juoman hinta?

Nousee 10 minuutin välein ja aina ylöspäin. Siellä päivystävät yötä päivää kaikenlaiset rosvot, narkkarit ja raiskarit. Alanyafanihöhlät täällä sanovat että se on ystävällisyyttä. Joko suomalaishuorat ovat ilmaantuneet suomibaareihin vonkaamaan ympärileikattua käyrää lasien kerääjiltä? Muutamat samat ällöttävät läskiämmät sinne jälleen keväällä ilmestyvät.

Oksentavat hameet korvilla ja sukkikset rikkinäisinä baarien kukkapurkkeihin. Miksi puhut monikossa suomibaareista. Alanyassa on vain yksi suomibaari. Se on sinun määritelmäsi ammattisaivartelija, kykenen kyllä ihan itse omaani. En kaipaa neuvontaasi tai opastusta. Varsinkaan sellaisilta ihmisiltä, joilla omat asiat ovat kaikki aivan persiilllään. Kuka se on tämä, jonka omat asiat ovat kaikki ihan persiillään? Käyt aivan ylikierroksilla ja olet jo ihan tiltissä. No mikä sen efeksen hinta on tälle keväälle ja pippuripihvin.

Espanjassa olut on halvempaa kuin pullovesi! Ei juopolla ole varaa Turkkiin matkustaa: Vain juntti käy heikin baarissa ja maksaa tuplat kaikista juomista. Saa siellä Carlsbergiä purkista eikä ole lantrattu vedellä. Paikalliset kuppilat vieressä myy puolet halvemmalla oijoijoi oijoijoijoi. Tuoppi eilen 6,20 euroa. Mitäs meet Suomes baariin? Efes puolen litran pullo olutta maksoi 12 liiraa tällä viikolla Bella Alanya Heikin baarissa.

Menkää Espanjaan juomaan kaljaa.

: Turkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistä

Suomalaista aikuisviihdettä nuppi chat Eli aivan samalla tavalla ne hotellien rajoitukset minua koskevat kuin teitäkin. Puolisen kilometriä ennen Alanyumia. Missä tämä Kipa on? Henkilökunta hotellissa oli ihanaa. Ja feikki merkkitavarat laukut yms.
Turkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistä 672
YOURS PARADISE SUOMALAISTA AIKUISVIIHDETTÄ 372
Ruokiin ja juomiin löytyy aina rahaa. Meidän paikallisessa lokantassa sai kyllä kanakebabrullan 5 tl mutta olut maksoi 10 nuolla pillua vankila porno. Ja olin juuri viime kesänä turkissa ja hinnat eivät olleet tota luokka mitä täällä höpötetään, no kesällä mennään taas niin voin taas varmistaa väitteet paskapuheiksi. Alakerrassa myös maisten alus- ja legginssejä myyvä pikkuinen liike. Henkilökunta ei ole kovinkaan palvelualtista. Eli kannattaa käydä siellä hotellin ja Kleopatra-rannan ulkopuolellakin oleilemassa seuraavilla reissuilla.

Itse elelen tuolla summalla Alanyassa pari, kolme kuukautta Välillä syön ravintoloissa, välillä kotona. Shoppailen kaikenlaista kenkiä, vaatteita, koruja ja juon alkoholiakin sekä ravintoloissa että kotona. Liikun pääasiassa kävellen tai bussilla, mutta pari kertaa viikossa tulee hypättyä taksiin. Matkanjärjestäjien retkille en ole osallistunut enää vuosiin, mutta veneretki kuuluu kyllä kesään, yleensä pari kertaa. Kiinnostaisi siis tietää kuinka tuollaisen rahasumman saa menemään viikossa.

Itse en saisi sitä kulumaan vaikka sisällyttäisin lennot ja molempien maiden lentokenttäkuljetukset mukaan summaan Päivällä jotain pientä välipalaa.

Vettä ja jokunen olut ja keksiä ja sipsiä ostettu hotellihuoneeseen. Pääruoka valinnan mukaan joko jälkkäri tai alkuruoka. EI kuitenkaan koskaan kolmen aterian settiä. Muutoin sitä normaalia mitä aina muuallakin matkustaessa.

Tässäkään kohteesse emme tehneet mitään toisin mitä muualla ollessamme. Kaikkineen kohteena ei meidän makuun. Eipä tarvitse sinne enää mennä. Ei voi muuta sanoa kuin että kalliita ravintoloita olette onnistuneet valitsemaan.

No ei kai kukaan lomelle tuleva pinnistele lomalla. Aivan eri asia asua kuukausi tolkulla kohteessa, kuin olla siellä rantalomalla 1 viikko.

Ei tee tiukkaakaan kuluttaa 2 hlöltä e. Jos asuu hotellissa, on lähes pakko tilata juomia altaalla ja hankalaksipa menee jos ei ruokaile omassa hotellissa, palvelu muuttuu töykeäksi. Samoin kaupoissa kiertely, juuri tuon pakkomyynnin takia lomalle tulee hintaa. Rannalla ei voi juoda edes omasta vesipullosta, kun tullaan tyrkyttämään omaa baaria. Nämä seikat tyrkytys, pakkomyynti tekee lomailusta kalliimpaa Alanyassa verrattuna moniin muihin kohteisiin , jossa voi rauhassa katsella ostoksia ja tilata tai olla tilaamatta hotellissa jne Matkan hinta on hiukan edullisempi, mutta se otetaan kaksin käsin takaisin kohteessa.

Syy miksi sinne silloin tällöin menen, on lyhyt suora lento ja ilmat alku- ja loppukesästä aurinkovarmat. En missään vaiheessa sanonut pinnisteleväni lomallani vaikka se onkin paljon pidempi kuin yksi viikko.

Ja asun huoneistohotellissa, josta osa on omistuskäytössä. Eli aivan samalla tavalla ne hotellien rajoitukset minua koskevat kuin teitäkin. Altaalla ollessani olen hotellin baarin hintojen armoilla, aivan kuten rannalla sen baarin hintojen. Ja kyllä minuakin sinne hotellin ravintolaan houkutellaan. Teillä se houkuttelu kestää sen viikon, minulla muutaman kuukauden. Koskaan en ole töykeää kohtelua saanut missään hotellissa missään maassa vaikken heidän maksullisia palveluja olekaan käyttänyt.

Alanyassa on kymmeniä kiinteähintaisia kauppoja, joissa myydään samoja tuotteita kuin näissä ns. Jos ei pidä tinkimisestä, niin kannattaisi pysyä niissä kiinteähintaisissa kaupoissa. Jos ei itse niitä löydä, niin kannattaa kysyä oppailta. No kyllä se pinnistelyn puolelle menee, jos 3 kk elää e: Baarit pitää olla rannalla ja altaalla, mutta niistä ei sitten ostettaisi mitään tai hintojen pitäisi olla hotellille kannattamattomia ja puoli-ilmaisia.

Ja kansainvälisistä käytännöistä ei olla kuultukaan eikä halutakaan kuulla. Katkeruus ja viha oikein kumpuaa sun viestistä. Rauhotu hyvä ihminen ,eihän tää nyt noin vakaa voi olla. Kauheeta, me elämme kuukauden tuolla summalla kahdestaan. No ei ollut kallista, omaa tyhmyyttä jos on kallista. Hinnat tosiaan samat ku suomessa jos liirat muuttaa euroiksi ;. Onko se niin helvetin vaikea myöntää että Alanya on aivan helvetin kallis paikka. Ei se muuksi muutu vaikka kuinka inttää.

Hinnat suuripiirtein samoja kuin Suomessa. Kyllä jos lomapaikkaa miettii niin Alanya kyllä on viimeinen vaihtoehto Egyptin jälkeen. Ihmettelen matkustajia jotka matkustaa esim. Käsidesipullon kanssa pitää kulkea jotta yrittäis välttää mahataudin. Myyjät repii käsipuolesta ja yrittää nyhtää viimeisenki euron. Mitä helvetin lomaa se on? Kyllä Kreikka ,Espanja Italia ja kaikki muut Euroopan maat pesee nää persereijät Tietenki jos ei mole muualla koskaan käynyt ,niin ei ole vertailukohteita.

Olen nainen ja olin ihan pulassa noitten myyjien kanssa, tullaan ihan iholle ja eteen seisomaan, joka välissä saa selittää samat: Sitten ollaan ku muuta ei keksitä niin työntämässä niitä pähkinöitä ym melekeen suuhun että "maista rouva tule katsomaan", ollaan tyrkyttämässä niitä pieniä sinisiä silmiä rintapieleen jne.

Sitten ne suuttuu ja räyhää kun ei osta mitään jos on erehtyny kurkkaamaan tuotevalikoimaansa ja ottamaan jonkun käteen katsoakseen niiden mieliksi Näin tapahtui sekä Atatürk- , ranta-, sekä kaduilla ja se basaarialue vasta hirveä on. Rodoksen vanhakaupunki oli vähän samanlainen sanosko jopa agressiivisten myyjien kansoittama kohde.

Egyptissä en kertaakaan käyttäny käsidesiä, söin kaikkea salaateista ja majoneeseista lähtien. Otin tupakan paikallisen askista. Enkä ollut joka ruokailua ennen pesemässä käsiä. Olin koskenut mihin tahansa. Ja elimme juuri samallailla kuin suomessakin. Eikä pienintäkään vatsavaivaa koko reissun aikana.

Ja mitä noihin hintoihin tulee.. Alanyasta saat bic mac aterian hinnalla jo sellaset ruuat mistä täällä joutuu maksamaan useemman kympin. Ja jos halpaa olutta kaipaaat - suuntaa tallinnaan. Vai onko liian kallista sielläkin? Miksi nämä Alanya -fanit on niin riidan haluista porukkaa. Miksi pitää joka asiasta aloittaa lapsellinen mollaaminen jos viesti ei miellytä.

Alanya oli karsee paikka. No tuli sekin turistirysä nähtyä. Emme uusix menisi vaikka joku maksaisi Onko pakko mennä, jos noin karsee paikka on ja lompa PA.

Maalis ja muiden hinnasta valittajien kannattaisi pistätyä lomalla Curacaolla ja valittaa vasta sitten hinnoista. Ettehän te saa Suomessakaan lähes puoli-ilmiaseksi mitään. Ihmellistä natinaa ja valitusta. Persaukisten porukan kannattaisi jäädä kotiin niin ei mkasa pajoa lomalla olo. Näitä vertailuja tehdään varmaan top listan suosituimpiin rantalomakohteisiin, esim. Joihin ero onkin aika suuri Alanyan häviöksi. Alanya hinnoittelee itsensä pian ulos kilpailijoiltaan, kuten kävi muutama vuosi sitten, kun matkojen myynti väheni rankasti.

Vähän ontuvaa verrata Curacaohon.. Niin,miksi maksaa tuplahintaa paikassa joka ei ole sen arvoinen. Muissa turistikohteissa hintataso noin puolet Alanyan hinnoista ja kaikki muu parempaa. Turkki matkailumaana on vielä' kehitysmaa ja ei tule koskaan nousemaankaan muitten Euroopan matkakohteiden rinnalle.

Yksi syy on kulttuuri ja uskonto. En tiedä todella oletko järki-ihmisiä ollenkaan, erotatko liirat ja eurot toisistaan jne. Mutta hinnat esille nyt eri maista, että saamme verrata. No otetaanpa vaikka Malagan seutu Espanjassa, mikä on varsinainen turistialue. Rantakadun ravintoloissa mikä on varmaan kalleimmasta päästä. Alanyassa kaikki monenkertaisesti kalliinpaa ja paikkana ,no en viitti kirjoittaa Ja tietysti lomaillahan saa missä hyvänsä,hinnoistahan tässä keskustellaan D espanja on teidän paratiisinne.

Just; Tenut epsanjaan, me panemaan Analiaan! Kesällä taas Alanyaa Tai Turkki vastaan Kreikka, espanja yms. Enpä kuule usko että kaupungeista Alanya on kauhean kaukana mistään muusta suositusta välimeren kaupungista. Ja kaikki on kallista, valittakaa suomen hinnoista, kyllä Alanya ne pesee mennentullen. Älä matkusta jos hinnat ahdistaa.

Muistan kerrankin yhden reppanan joka vinku altaalla, kuinka kallista oli joku V: Tollaiset ääliöt vois pysyä suomessa jos loma on kiinni jostain v: Miten voi olla alanyan fanit on vähä-älystä porukkaa. Minkä ihmeen takia ei sai puhua hinnoista. Mitä pahaa siinä on jos sanoo ,että alanyassa on hinnat nousseet. Eihän se sitä tarkoita ,että ihmiset olis persaukisia ja rahattomia.

Onko pakko joka asiasta vetää herne nenää. Ei kannata tulla palstalle jos noin ahdistaa. Antakaa jokaisen sanoa pielipiteensä ilman lapsellista pottuilua. Missä vaiheessa olen sanonut ettei saa puhua hinnoista. Saa puhua ihan niin paljon kuin huvittaa ja mitä se ketään kiinnostaa vaikka joku ei haluaisi, ei se estä puhumista.

Se että hinnat ovat nousseet on eri asia kuin että on kallista. Jos jollekulle on uutinen se että hinnat nousee, niin voin kertoa että ensi vuonna on taaskin kallimpaa ja sitä seuraavana vuonna vielä kalliimpaa. Mutta se pätee koko maailmaan niin Suomeen, Turkkiin, Kreikkaan kuin Zimbabween. Sitä kutsutaan inflaatioksi, jos ette moisesta kuulleet, niin jo olisi aika.

Jospa matkustaisit välillä muuallekin, niin tietäisit mistä on kyse. Menkää persaukiset just sinne minne haluatte tai pysykää kotona. Jokainen lomailee just siellä missä haluaa. Alanya on ihan loistava lomakohde! Lämpöä ja aurinkoa riittää, ystävällistä porukkaa. Ruoka ei todellakaan ole liian kallista! Ja kuka nyt lähtee lomallaan rahoja laskemaan??

Vaatteiden hinnat näyttää kalliilta, mutta tyhmä maksaa niitä hintoja. Tai sit käydä paikoissa, joissa jo valmiiksi varsin edukkaat kiintät hinnat. Ruoka on kalliimpaa pääkadun varrella, mut vähän ku jaksaa kävellä sivummalle, ni jo löytyy edullisia paikkoja. Ja tottakai hinnat nousee joka vuosi, niinhän ne täällä suomessakin tekee. En jaksais yhtään enää odottaa seuraavaa kahden viikon reissua ja ihan parhaassa seurassa!

Kävin vuonna Turkissa kaksi kertaa. Matkailun kasvuluvut kertovat jo jotain Viime vuonna matkailu kasvoi vertailumaissa seuraavasti: No tottakai kun matkan hinnat on äkkilähtönä vähimillään euroa viikko!!! Sikshän sinne jokajannu voi lähteäkkin. Suomen maakuntakentiltä sinne veivataan väkeä jatkuvasti, muualle ei juurikaan ole lähtöjä kuin Helsingistä ja Oulusta. Maakunnisa siis ehkä matkaa vuodessa esim johonkin Espanjaan. Halpaa kuin saippua Eipä se ole ainut syy. Sitä paitsi kolmasosa turkin matkoista ei edes ole pakettimatkoja!!

Ja jos on kerran ostokset kalliita niin matkahinnassahan sen saa takaisin jos kerran noin halvalla pääsee. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kallista eli ei Minusta Turkki ja Alanya on ihan kohtuuhintainen paikka. Toki riippuu jokaisen matkalaisen omista kulutustavoista ja tottumuksista, mutta omien kokemusten perusteella Alanya kin on kohtuu hyvä ja lompakkoystävällinen kohde. Hotelli ei ehkä ihan neljän tähden tasoa, lähellä kumminkin.

Palvelu hyvää ja ystävällistä. Henkilökunta ei ole kovinkaan palvelualtista. Ruokailussa sai juomia odottaa niin kauan, että ruoka ehti jäähtyä ja tämä joka päivä. Samoin kaikki muukin palvelu tökkii niin respassa kuin baaritiskillä. Ruokalista ei vaihdu juuri lainkaan. Samat tarjoilut joka aterialla.

Siivous vähän miten sattuu, mm. Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Tilaa Napsun uutiskirje ja voita euron matkalahjakortti! Lue ja osallistu Toimituksen matkavinkit Matkailu-uutiset Kävijöiden matkakokemukset Kävijöiden matkakuvat Kysy ja vastaa Matkavideot.

Hyödyllistä tietoa Maailman sää Kotimaan sää Valuuttalaskuri Mitä matkalle mukaan? SunConnect Side Resort Side. Turkin matkakokemukset ja vinkit. Kirjoita omista kokemuksistasi Turkissa. Kokemuksia Club Salima Kemerissä ja muutenkin Deturin toiminnasta. Hae osoitetta, kohdetta tai reittiohjeita. Matkaseuraa - Käyttäjät menossa Turkkiin. Toukokuu 06, - Toukokuu 13, Siellä saa T- paitoja ilmaiseksi.

Edullistahan siellä on ja voihan paitoja ostaa kotimaastakin ja tukea siten työllisyyttäkin , niin halpojahan ne Suomessakin. Matka kohteissa rahan ja ajan voi kuluttaa paremminkin kuin vaatteiden hintoja tuijottamalla. Turkki on kallis jos sitä vertaa esim. Vähäinen matkailija määrä nostaa tosin turistikrääsän hintoja. Vino hymy on lievin, solvaukset arkipäivää. Ei voi verrata turkkia ja Thaimaata. Turkki on halpa maa. Turkki on ihana maa odotan ensi kesää että pääsen taas Alanyaan.

Vähäinen matkailijamäärä ei tietenkään nosta turistikrääsän hintaa, vaan se riippuu myyjien määrästä. Jos turisteja käy päivässä ja myyjiä on 2, kaikki saavat asiansa hoidettua. Jos taas myyjiä on , ja asiakkaita 50 silloin hintojen pitäisi olla halpoja, jos haluaa myydä. Jos turisteja on ja myyjiä 10, hinnat saa hinattua pilviin.

Turisti ostaa mitä vaan, kun siinä lukee paikan nimi tai on tissit tai jotain muuta tosi hauskaa. Parhaimmillaan tilanne tietysti on silloin kun turistikrääsää ei ole myynnissä ollenkaan, vaan paikallisia mielellään "aitoja" kestäviä käyttökelpoisia paikallisia tavaroita. Eikä niitäkään yritetä myydä väkisin. Tiedän, turisti on turisti ja se koetaan automaattina ja on julmaa olla ostamatta turhaa rojua.. Mutta itse ainakin yritän siitä huolimatta.

Pellevantti puhui asiaa ja on varmaankin käynyt paikanpäällä ,eikä vastaile TV-ohjelmien perusteella. Edullistahan siellä on ja palvelu pelaa ,loppu onkin sitten itsestä kiinni miten missäkin viihtyy. Voihan sitä pysyä kotonakin ja katsella TV: PikkuPille puhui korjaustekstissään asiaa. Tietysti hintataso riippuu aivan siitä mihin sitä vertaa. On paljon lomakohteita jotka ovat huomattavasti halvempia kuin Alanya.

About the author

turkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistä administrator

so far

turkki alanya hintataso kokemuksia suomi treffeistäPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

eskort upplands väsby svensk