Category Archive Bordelleja Lohja

Bypiiskaa pyllylle kypsää seuraa

Piiskaa pyllylle kypsää seuraa

Minä kestään kipua vaikka se kirvele ja poltaa niin kuin kaataisit kiehuva vettä! Tuo on piiskajan ja piiskattavan välinen asia, ei siihen ole olemassa mitään yleispätevää vastausta. Piiskaajan ja piiskan saajan pitää keskustella etukäteen sen verran että piiskaaja tietää millainen tyyppi piiskattava on ja toimia sen mukaan. Itse henkilökohtaisesti en paljon ääntele ja on joillekkin piiskaajille vaikeata päätellä kuinka lujaa he voivat piiskata.

Minun kohdalla on tärkeätä että piiskaaja on selvillä mikä on hyvä piiskaamisen määrä. Jos iho menee rikki niin paraneminen kestää ehkä viikon tai kaksi. Minä olen saanut koivuvitsoilla selkääni tosi lujasti.

Yhdyn kirjoittajaan joka kehoitti keskustelemaan ensin. Se toki on kaiken lähtökohta että asiat on sovittu ja ketään ei pakoteta vasten tahtoaan mihinkään. Kyllä se on jokaisen piiskaa saavan sietokyky joka asettaa rajat ja juuri niin että kukin tapaus erikseen ja tapauskohtaisesti. Minua on kuitenkin piiskattu vain ja ainoastaan koivuvitsalla ankarien piiskaajien toimiesta sekä olen piiskannut itse tosi paljon, satoja kertoja, siihen harjaantuu mutta kun saavuttaa juuri sen määrätyn transsiin niin aina toivoisi että olisi nyt joku joka hakkaisi aivan silmittömästi hurmoksessa rikki saakka.

Minun pyllyni on suoraansanoen hakattu aivan rikki koivuvitsoilla, niillä ei voi ketään vahingoitta.

Pylly on lopussa "pahassa kunnossa" mutta oikealla hygienialla ja esim Tromposol salvalla hoidettuna pylly on parissa viikossa kuin lapsen poski. Tämä lujasti rikki hakkaaminen nimittäin uusii ihoa ja voi tehdä itseasiassa hyvääkin, mene ja tiedä.

Koskaan ei ole mitään komplikaatioita tullut eikä tule, kuten kirjassa Jan Quilloy jossa faija hakkaa Erik pojan pyllyn aivan jauheliha-suttuiseksi verimössöksi ja Erik kuumeilee 2 viikkoa. Lukekaa kirja, se on muuten hyvä eikä ole kevyt se yksi 75 iskun selkäsauna siinä aika kirjan alussa kun on kyse heidän Romulus ja Remus koirien tekemästä pienestä jekusta.

Että piiskat ja vitsat heilumaan vain kenelle kevyemmin ja kenelle kunnolla, kun on oikein tuhma niin kuuluu saada kunnolla selkäänsä se on minun motto. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tarkoitus on tuottaa häpeä, että rangaistettava joutuu laskemaan housut, nojautumaan ja alistautumaan ja saamaan vitsaa vähän niin että nolottaa. Kyllä sellaisten tuhmien "poikien" pyllyt hakataan rikki jotka ei "symboliseta vitsaleikistä" tule vielä miksikään.

Kaikki fetissiin perustuva, kaikki seksuaalista tyydytystä hakeva vitsarankaiseminen on leikkiä, joillain se tuottaa tyydytystä siiten toteutettuna kun Sinä sen näet ja eikö se ole silloin hienoa. Mutta tiedän tapauksia jossa "tuhma poika" on niin tuhma että se pitää sanan varsinaisessa merkityksessä lyödä rikki se pylly ennen kuin saasta irtoaa äpärästä. Olen antanut sellaisia selkäsaunoja että piiskattu ei ole kahteen viikkoon voinut pyllyään näyttää ja kun tilanne on ollut ohi ja molemmat olemme tyydytyksemme saaneet on käyty pesulla, olen hoitanut hakatun pyllyn kuntoon siis se pyyhitään desinfiointiaineella ja voidellaan Tromposol salvalla ja "potilaalle" laitetaan hoito-housut eli puhdan valkoinen puuvillainen koko pyllyn alueen peittävä housu ja siihen päälle pöksy-vaippa housu.

Pylly alkaa parantua tuosta hetkestä. Niin session jälkeen isutmme kahvipöytään, juomme kahvit syömme nisut ja juttelemme eli priiffaamme tapahtunutta ja molemmat on kokeneet tapahtuneen valtavan hienona. Aloitit kommenttisi; ei tuo ole vitsan tarkoitus" Missä ja kenen kohdalta kirjoitat noin, vain omasta puolestasi, ok. Kunnioitan sinun ja partnerisi leikkejä ja eikö olekin kiva jos se riittää teille, ei tule niin paljoa siivoamista kun jos hakataan kymmenen koivuvitsaa silpuksi kahden tunnin aikana.

Siitä tulee rikkalapiollinen silppua jonka kyllä joutuu siivoamaan tämä kuritettu poika, lisävitsan uhalla. Kaksi tervettä aikuista voi tehdä vaikka millaisen sopimuksen ruumiillisesta kurittamisesta kun on kyseessä vaivainen koivuvitsa, sillä ei voi ketään tervettä aikuista vahingoittaa jos hän itse on leikkiin mukaan lähtenyt. Jos kidnappaisin esim optiosian Forttumilta ja kyyditsisin sen jonnekin erämaakämpälle ja sitoisin ja antaisin 8 selkäsaunaa joka kerta iskua täysillä, voi olla että se tulisi kiltiksi ja kokisi tapahtuman epämiellyttävänä.

Tuo jää kauas ruummillisesta vahingoittamisesta. Antaisitko hyviä vinkkejä jolla voisin vitsalla tai nahkavyöllä kurittaa poikaystäväni. Kertoisitko itse yhden session alusta loppuun!: Tuhma poikakotipoika saa aidosti selkäänsä 60 luvun poikakodissa, housut alas ja pylly paljaaksi sekä lujasti lyödään pyllyä monihaaraisella koivuvitsalla. Siitä tulee kiltti poika ja iloinen turvallinen olo. Ei eheiii ei setä kiltti ei halkoa vaan vitsaa. Arajärvi sai Halosta ja katso kuinka kalpea se on.

Tässäpä veikeä keskustelu, aivan kuin olisin saanut uutta ymmärrystä asiaan. Mikä on piiskamisen tarkoitus? Jos on tarkoitus antaa ns. Pääasia, että piiskatessa tuntuu, kipeästikin. Jos taas on kysymys sm: Ei masokisti halua mitään kevyttä ripsuttelua. Pitää olla tiedossa sellaista, joka todella tuntuu ja sattuu ja on vähän aikaa mietittävä onko valmis vastaanottamaan. Mustelmien ja jälkien parantelu on toisarvoinen asia.

Jos piiskaa saava osapuoli luottaa piiskaajaansa, antaa hän piiskaajalle ihan vapaat kädet. Minusta piiskaaminen voidaan jakaa kahteen pääluokkaan. Ensimmäinen tapa on kivun tuottaminen, joka on sadistien ja masokistien harrastus. En tiedä miten siihen itse suhtautuisin, koska minulla ei ole kokemusta siitä aikuisena. Toinen laji on häpeällä rankaiseminen, siinä ei kipu merkitse kovinkaan paljoa, vaan tärkeää on saattaa rangaistava noloon tilanteesee.

On ilmeisesti ihmisiä, joille tuottaa nautintoa kaikenlainen nolotus ja alistuminen. Itselläni tuohon nolaamiseen liittyy piiskaaminen. Esimerkiksi sellainen riittää, että joku iso vahva työkaveri uhkaa muiden kuullen piiskata minut kunhan työpäivä päättyy. Jos uhkaus tuntuu uskottavalta ja mahdolliselta toteuttaa, niin se on jo riittävä rangaistus minulle. Todennäköisesti kävisin kesken päivän runkulla. Nolaamisen huippu on tietenkin se, että minä saisin vanhan ajan selkäsaunan toiselta mieheltä muiden nähden.

Tilanne olisi vielä nolompi, jos piiskaaja olisi nuori eikä edes iso. Hän olisi sen näköinen, ettei kukaan olisi uskonut hänen pystyvän minut piiskaamaan. Ei hänen tarvitse edes lujasti vitsaa käyttää, kunhan vaan näyttäisi, että minun on häntä toteltava. Olen miettinyt tuota kummallista asetelmaa, jota ei taida kenelläkään muulla olla.

Ehkä se johtuu siitä, että sain teini-ikäisenä veljeltä oikean piiskasaunan. Meillä molemmat antavat ja ottavat, vuorotellen. Vaimo piiskaa niin kovaa kuin jaksaa, mutta ei minun mielestäni niin kovin kovaa.

Jälkiä saattaa olla pari päivää. Vaimo saa piiskaa "pyllylleen" vähän kuin silloin joskus pikkutyttönä. Nauttii siitä, vaikka kiljuu, pyytää lisää, jos lopetan kesken. Niin lujaa kuin piiskattava haluaa. Hän kun se, jonka ehdoilla toimitaan. Piiskaaja on piiskattavan käskyläinen, vaikka toisin leikitäänkin. Kyllä pakarat ja taka,etu ja sisäreidet kestää mitä tahansa mutta reisien ulkopuolella minä sain syvä raita 40 vuotta sitten ja se on siellä viellä! Riippuu mitä on valmis kestämään.

Tuskin vitsalla pysyvää vahinkoa saa aikaan jos ei tulehdu. Verenpurkaumia ja hyytymiä jos tulee, niihin voi tietysti kuolla. Itse kokeilin joskus piiskata pitkällä pajunvitsalla. Nipisteli ja kirveli mutta ei vielä sattunut kovin pahasti. Takapuoli oli kyllä sitten mustelmilla ja jotkut ne kestivät pari viikkoa. Normaalisti en saa mustelmia juuri millään.

Jos saa paljo piiskaa iho tule niin että ei tule mustelmia iho tule punainen se minuutti kun piiskatan mutta tunnin kuluttua ei enä väriä! Tänään reilut puolitoistasataa piiskansivallusta rottingilla niin kovaa kuin rouva jaksoi. Nyt on vaikeuksia istumisessa ja perse on mustana.

Minä suosin leveää, teräksistä paistinlastaa koska sillä voi samaan paikkaan lyöden ja lyöntejä koventaen, tuottaa sietämätöntä kipua aiheuttamatta pysyvämpiä jälkiä. Punoitus katoaa muutamassa tunnissa. Sidon mieheni tiukasti pakarat paljastavaan asentoon ja aloitan hoidon. Saatan lyödä useamman lyönnin tiheän sarjan, pitää hieman taukoa ja sitten annan muutaman iskun pienin välein. Kovennan hoitoa hiljalleen kunnes mieheni lamaantuu eikä enää jaksa rimpuilla.

Olen teetättänyt hänellä kimmokumisesta pallosta suun tukkeen. Pystyy ölähtelemään mutta ei huutamaan eikä tuottamaan ymmärrettävää puhetta. Tämä on osa molempien suosimaa esileikkiä jonka jälkeen mieheni on kypsä tottelemaan minun oikkujani. Mutta ei kaikkea muutakaan toivomaansa aina saa. Sinä RaippaRaija onko sinä et tunne joku vapaa nainen joka halua piiskata minua? Olen 60 v poikamies! Pörsi menee huonosti nyt tämä vuosi mutta ehkä ensi vuonna se rupea nousemaan taas?

Siis minulla on aika paljo osakkeitta! Väkisin, vaikka tukasta kiinni pitäen, otetaan perinteiseen piiskausasentoon ja siten piiskataan ja nuhdellaan, piiskataan ja nuhdellaan Tietenkin otetaan perinteiseen piiskausasentoon polvenpäälle mahalleen tai pää piiskaajan reisien väliin. Ei tarvitse sattua, kunhan vaan on täysin toisen vallassa. Minua hävettää jo hirveästi, jos joku uhkaa piiskata minut ja melko varmasti näen asiasta pikapuoliin unta. Voiko olla nöyryyttävämpää kuin joutua piiskatuksi omien vanhempien toimesta?

Olen saanut kokea sitä herkkua mitättömistä asioista. Vissiin nuo sodankäyneet ihmiset taisivat olla poissa tolaltaan vuosia rauhantulon jälkeenkin. Ei kertakaikkiaan,omia lapsiani piiskalla ojentamaan. Hyvin on pärjätty ilman piiskaa ja muutakaan kuritusta. Lapsen kasvatus helppo homma kun teet sen sydämmellä.

Nimimerkki "Sivhos" kysyi, voiko olla nöyryyttävämpaa kuin joutua piiskatuksi omien vanhempien toimesta. Äiti jäi leskeksi, kun olin 8-vuotias. Hän oli työnsä takia paljon matkoilla, ja jätti minut tuttavien luokse. Ja sinne annettiin täysi kurinpito-oikeus. Muistan eräänkin tapauksen, kun olin maalla naapurissa viikon verran. Talon tyttärille ei oltu annettu piiskaa, muuta kuin ehkä joskus ennen kouluikää. Isäntäväki oli aina haukkunut äidille, miten kuriton kakara minä olin.

Nyt kun olin heillä, katsoivat kai velvollisuudekseen johdattaa minut oikealle tielle, olivat uskovaisia. Ja se johdatus tällaiselle mustalle lampaalle täytyi tehdä vitsan kanssa. Jouduin jo ensimmäisenä päivänä riisumaan housut pois ja menemään emännän polville saamaan opetusta.

Kun muutama lyönti oli tullut, kuulin tirskumista. Näin, miten tytöt seisoivat kamarin ovella ja yrittivät pidätellä nauruaan. Ei heitä suorastaan oltu pyydetty seuraamaan piiskaamista, mutta ei ajettu poiskaan. Ja arvasin, että he kyllä kertoisivat tapauksesta koko kylän lapsille, niinkuin kävikin. Alkuperäiseen kysymykseen, kuinka usein sain kotona piiskaa. Tietysti riippui osittain siitä, että mitä olin tehnyt.

Mutta jostain syystä äiti antoi minulla melko säännöllisesti noin kerran viikossa. Katsoiko hän, että tarvitsen niin tiheästi, että pysyisin edes kohtalaisessa kurissa. Suuremmista rikkeistä tuli tietysti tavallista lujempaa.

Kirjoitin pitkän tarinan sinulle myötätunnosta. Annas olla,se meni huitsin,mihin liene. Ruutuun ilmestyi alvelimen virhe. Taitaa olla sensuurista kysymys. Olen saanut kokea piiskaamisen ihanuuden omien vanhempien toimesta. Miksi he kurittivat lapsiaan noin? Jos vaikka sai laskukokeesta silloisen 8,ainakin meikäläisellä,sai moitteet. Pienikin pikkupojan senaikainen mikä hyvänsä pikku lapsus,johti rangaistukseen.

Sodallakin on oma vaikutus vanhempien käyttäytymiselle. Kuitenkin,kyllä pienen lapsen ruumiillinen kuritus on väärin. Itse opin siitä herkusta sen,kun sain omia lapsia,tuollanen ei tullut mieleenikään. Omia rakkaita lapsia,heille tuottamaan kipua. Omat kivut takapuolessa muistuvat mieleen joskus.

Ei mitenkään ahdistavasti,muuten vaan lukiessa muiden kasvatusasioita. Nykyään jotkut vanhemmat pahoinpitelevät lapsiaan aivan suruttomasti. Niin isät kuin äiditkin. Tilastot kertovat karua kieltään.

Ollaan koettu jotain sellaista mikä nykyään on rangaistavaa. Lapsian piiskaavat ovat sairaita, kuten täältäkin saamme lukea. Vuosimallia , Olen maininnut, että äiti onnistui taitavasti johdattelemalla saamaan minut itse ehdottamaan, että meillä käytettäisiin vitsakuritusta. Oli jotenkin helpompaa, kun äiti komensi hakemaan piiskan, ajatella "itsehän tätä pyysin". En kuitenkaan läheskään aina ajatellut: Mutta äiti ei kuunnellut mitään selityksiä, enkä uskaltanut panna vastaan.

Olin sopinut äiti saanut mionut lupaamaan , että jos kokeista tulisi alle 5, niin veisin äidille käskemättä piiskan. Kerran sain viitosen, ja huokasin helpotuksesta, "olipa lähellä". Ei viisi miinuksesta kovin lujaa olisi tullut osasin jo aika hyvin ennakoida , mutta ei sitä mielikseenkään olisi ottanut.

Äiti vilkaisi koevihkoa ja kysyi "pissä piiska! Enempää en keronnyt selittämään, kun äiti tarrasi minua korvallishiuksista se sattuu! Yritin vielä selittää jotakin, kun äiti komensi housut alas.

Housunnappi irtosi, kun äiti repi minulta housut nilkkoihin. Ja kun en ollut hakenut piiskaa, ja itse laskenut housuja, niin sehän oli hirveää vastustelua. Kun piiskaaminen lopulta loppui, ja olin vielä äidin polvilla, hän ilmoitti, että tästä lähtien piiskanhaku on edessä, jos saan alle kuutosen.

Takamuksilta kyllä näkyi monta päivää, että se oli ollut kunnollinen. Olin tietysti aluksi katkera aiheettomasta selkäsaunasta. Jälkeenpäin kuitenkin mielessäni kertailin lukemattomia tapauksia, joista olisin mielestäni ansainnut selkäsaunan, mutta selvinnyt ilman. Sillä tavalla sain tämänkin piiskauksen tuntumaan "oikeudenmukaiselta". Sellainen asenne teki helpommaksi olla äidin tiukan kurin alaisuudessa. Piiskaa tuli aina kun oli aihetta, ja vilkas poikahan aihetta järjesti.

Äiti oli tarkka siitä että piiskaus suoritettin heti ei kerätty viikkoa,mutta täytyy tunnustaa että kyllä pylly punoitti ja oli juomuilla lähes päivittäin. Meillä piiskaa, tai muuta fyysistä kurinpitoa, jaettiin melko heppoisista syistä. Taustalla oli varmastikin isän oma väkivaltainen lapsuus, mutta myös äidiltä saimme minä ja sisarukseni selkäämme monta kertaa.

Olen perheemme lapsista vanhin, ja lyöminen loppui minun ollessani yläasteella. Se ei kuitenkaan enää lohduttanut, koska suhteeni vanhempiini oli melko lailla olematon kaiken fyysisen väkivallan jälkeen. Vaikka se kaikki johtuikin kurinpidollisista syistä, en silti ole osannut sitä ymmärtää tai antaa anteeksi. Tosin ei isäni ole anteeksi ikinä pyytänytkään. Itse en ikinä kurittaisi lapsiani ruumiillisesti. Minusta fyysinen kurittaminen ei millään lailla hyödytä lasta, parempiakin keinoja on.

Toisaalta kuitenkin pelkään, että minusta tuleekin samanlainen kuin vanhemmistani, etten osaakaan rikkoa väkivallan kierrettä. Itse en ikinä ole saanut piiskaa. Isoveljeni 2 v vanhempi kyllä sai monestikin, mutta minua ei jostain syystä piiskattu. En tiedä johtuuko se siitä, että olen tyttö vai siitä, että en ollut läheskään niin kuriton kuin veljeni. Monesti vitsalla ja koivuniemenherralla uhattiin, mutta minun kohdallani uhkauksia ei toteutettu. Pikkuveljeni 6 v nuorempi sai piiskaa ehkä kerran tai kaksi, vaikka oli varmasti yhtä kuriton kuin isoveljensäkin.

Viimeisin ja parhaiten mieleen jäänyt kerta on, kun olimme veljen kanssa ehkä n. Veljeä kiinnosti kovasti autot ja hän istuikin kuskin paiklle opeliin ja alkoi näpläämään nappeja. Sai sitten käsijärrun pois päältä tms. Jotain pientä vahinkoa siihen tuli ja veli sai harjanvarresta koiville. Olen monesti miettinyt, että onko veljelleni jäänyt kaunaa siitä, että hän oli ainut joka meillä sai kunnolla ja useammin piiskaa. Johtuneeko siitä, että oli vanhin ja vanhemmilla ei vielä niin paljon taitoa kasvatuksessa.

Pikkuveli onkin saanut kasvaa aika lepsusti ja se valitettavasti myös näkyy. Itse muistan joskus melkein toivoneeni sitä piikaa. Tiesin tehneeni jotain väärin tai teimme isoveljen kanssa yhdessä jotain pahaa. Miksi veli sai vitsaa ja minä korkeintaa tukistuksen?

Siitä jäi epäoikeudenmukainen tunne. Olisitko halunnut, että itse olisit saanut myös piiskaa mistä isoveli? Entä oletko toivonut aikuisiällä piiskaa? Muutaman kerran vuodessa, viimeksi Itselle ei traumoja jäänyt, vaikka joskus tuli saatua selkään aiheettakin.

Olin päässyt oppikouluun ja ensimmäisen vuoden siellä käynyt. Menin sitten keväällä vanhaan kansakouluun äitienpäiväjuhlan aikaan kavereita tapaamaan. Opettaja laittoi minutkin jostakin syystä näyttämölle. Yleisön joukossa oli äitini, joka suuttui silmittömästi, koska en ollut 'pyhävaatteissa' ja kuulemma häpäisin hänet. Kun palasin kotiin äiti hakkasi minua pajunoksalla aivan raivona eikä lopettanut ennen kuin isä tuli väliin. Tuo kerta tuntui väärältä, koska en tänä päivänäkään ymmärrä koululle menoni olleen selkäsaunan arvoinen.

Äiti oli meillä se joka yleensä kurittamisen hoiti. Sen ymmärrän, kun aiheesta tuli. Kaupasta varastamisesta, naapuritaloon murtautumisesta ja tupakanpoltosta. Tupakanpoltosta tuli remmiä isältä, mutta se oli luvattu jo etukäteen, että mikäli tupakkaan kosken selkään tulee. Omia lapsia en pystynyt lyömään. Ei kai ollut aihettakaan. Vaimo pari kertaa risulla taisi tyttöä räpsiä alle kouluikäisenä.

Vaimolla oli kotonaan vielä ankarampi kasvatus, josta hän on katkera jo kuolleille vanhemmilleen. Sai kertomansa mukaan hänkin äidiltään viikoittain risua, jonka joutui itse hakemaan.

Ja itse piti takapuoli paljastaa, lopuksi vielä anteeksi pyytää ja kiittää! Isommista synneistä antoi kuulemma "isukki remmiä". Viimeisen kerran taisi saada 17 v, kun jäi kiinni viinipullon viemisestä tanssipaikalle. Heilläkin oli tuosta asiasta ollut jo yksi ennakkotapaus, jonka jälkeen oli uhkaus, että jos vielä tapahtuu, selkään tulee.

Hassua, että tuo oli niitä harvoja selkäsaunoja, jotka vaimoni hyväksyi. Hyväksyi asian sinänsä, mutta sitä hän häpesi, kun asia levisi tiedoksi kavereille, jotka vähän naureskelivat.

Koko lapsuuden kasvatus on hänelle edelleen hänelle niin traumaattinen, että meillä siitä ei seksin yhteydessä keskustella. Anoppi ehti eläessään asiasta minulle ensiksi kertoa. Vähän ikävää, että ei voida ajatuksella edes leikitellä, vaikka minua joskus se ajatuksena kiihottaakin. Vaimoa taas ei olenkaan, seksi loppuu siihen paikkaan, jos asiasta vihjaisen.

Sinänsä sääli, koska jossakin ketjussa näkyi olevan aika paljon pariskuntia, jotka pystyvät asialla petihommia värittämäänkin. Olen kertonutkin, että olin melko ajattelematon. Kaikenlaista pientä pahaa tuli tehtyä usein. Jälkeenpäin kaduin kovasti, ja äiti käytti sitä taitavasti hyväkseen. Ensin oli puhuttelu, jonka päätteeksi hän tavallisesti sai minut itse ehdottamaan selkäsaunaa. Mitä sinulle pitää tehdä, että opit tottelemaan? Vaikea sanoa, kuinka tosissani olin. Osittain nöyrtyminen ehkä johtui siitä, että käsitin joka tapauksessa selkäsaunan olevan edessä.

Kun esitin tarpeeksi katuvaa, selvisin vähemmällä.

Piiskaa pyllylle kypsää seuraa -

Siinä voisi olla myös session aloitus. Mutta sitä ei annettu! Pikkuveljeni 6 v nuorempi sai piiskaa ehkä kerran tai kaksi, vaikka oli varmasti yhtä kuriton kuin isoveljensäkin. Silloin koivunrisu oli ensimmäistä kertaa käytössä. Aluksi olin vähän varautunut, mutta nykyään otan asemastani kaiken irti. Kyllä pakarat seksitreffit striptease thai hieronta mikkeli piiskaa pyllylle kypsää seuraa ja sisäreidet kestää mitä tahansa mutta reisien ulkopuolella minä sain syvä raita 40 vuotta sitten ja se on siellä viellä! Oli erityinen rangaistushaalari, johon piti pukeutua piiskausta odottamaan. Tiesin tehneeni jotain väärin tai teimme isoveljen kanssa yhdessä jotain pahaa. Halus kohta naida lisää ja työnsin kynteni sen pakaroihin kunnolla kun nai.

Nurkkavierailut tuntuivat aina tepsivän, koska selkäsaunan jälkeen olin loppupäivän kiltti tyttö. Eivätkä vieraat haitanneet ollenkaan! Jos käyttäytyi rumasti, niin silti äiti vei jonnekin ja antoi piiskaa.

Meillä oli piiskapäivä, ja se oli lauantai. Viikon aikana äiti kirjasi johonkin jokaisen tuhman teon, pienistä teoista sai 10 iskua, keskisuurista 20 ja suurista Oli se kyllä minusta aika kamalaa, kun sai kerralla piiskaa paljon jos siis oli ollut tuhmalla päällä viikon aikana.

Joskus sai ankarankin selkäsaunan, joskus vain vähän. Ikävälle aina tuntui, ja itku yleensä tuli. Voiko olla nöyryyttävämpää kuin joutua piiskatuksi omien vanhempien toimesta? Olen saanut kokea sitä herkkua mitättömistä asioista. Vissiin nuo sodankäyneet ihmiset taisivat olla poissa tolaltaan vuosia rauhantulon jälkeenkin. Ei kertakaikkiaan,omia lapsiani piiskalla ojentamaan.

Hyvin on pärjätty ilman piiskaa ja muutakaan kuritusta. Lapsen kasvatus helppo homma kun teet sen sydämmellä. Nimimerkki "Sivhos" kysyi, voiko olla nöyryyttävämpaa kuin joutua piiskatuksi omien vanhempien toimesta. Äiti jäi leskeksi, kun olin 8-vuotias. Hän oli työnsä takia paljon matkoilla, ja jätti minut tuttavien luokse.

Ja sinne annettiin täysi kurinpito-oikeus. Muistan eräänkin tapauksen, kun olin maalla naapurissa viikon verran. Talon tyttärille ei oltu annettu piiskaa, muuta kuin ehkä joskus ennen kouluikää. Isäntäväki oli aina haukkunut äidille, miten kuriton kakara minä olin. Nyt kun olin heillä, katsoivat kai velvollisuudekseen johdattaa minut oikealle tielle, olivat uskovaisia. Ja se johdatus tällaiselle mustalle lampaalle täytyi tehdä vitsan kanssa. Jouduin jo ensimmäisenä päivänä riisumaan housut pois ja menemään emännän polville saamaan opetusta.

Kun muutama lyönti oli tullut, kuulin tirskumista. Näin, miten tytöt seisoivat kamarin ovella ja yrittivät pidätellä nauruaan. Ei heitä suorastaan oltu pyydetty seuraamaan piiskaamista, mutta ei ajettu poiskaan. Ja arvasin, että he kyllä kertoisivat tapauksesta koko kylän lapsille, niinkuin kävikin. Alkuperäiseen kysymykseen, kuinka usein sain kotona piiskaa. Tietysti riippui osittain siitä, että mitä olin tehnyt. Mutta jostain syystä äiti antoi minulla melko säännöllisesti noin kerran viikossa.

Katsoiko hän, että tarvitsen niin tiheästi, että pysyisin edes kohtalaisessa kurissa. Suuremmista rikkeistä tuli tietysti tavallista lujempaa. Kirjoitin pitkän tarinan sinulle myötätunnosta. Annas olla,se meni huitsin,mihin liene. Ruutuun ilmestyi alvelimen virhe. Taitaa olla sensuurista kysymys. Olen saanut kokea piiskaamisen ihanuuden omien vanhempien toimesta. Miksi he kurittivat lapsiaan noin?

Jos vaikka sai laskukokeesta silloisen 8,ainakin meikäläisellä,sai moitteet. Pienikin pikkupojan senaikainen mikä hyvänsä pikku lapsus,johti rangaistukseen. Sodallakin on oma vaikutus vanhempien käyttäytymiselle. Kuitenkin,kyllä pienen lapsen ruumiillinen kuritus on väärin. Itse opin siitä herkusta sen,kun sain omia lapsia,tuollanen ei tullut mieleenikään. Omia rakkaita lapsia,heille tuottamaan kipua.

Omat kivut takapuolessa muistuvat mieleen joskus. Ei mitenkään ahdistavasti,muuten vaan lukiessa muiden kasvatusasioita. Nykyään jotkut vanhemmat pahoinpitelevät lapsiaan aivan suruttomasti. Niin isät kuin äiditkin. Tilastot kertovat karua kieltään. Ollaan koettu jotain sellaista mikä nykyään on rangaistavaa. Lapsian piiskaavat ovat sairaita, kuten täältäkin saamme lukea.

Vuosimallia , Olen maininnut, että äiti onnistui taitavasti johdattelemalla saamaan minut itse ehdottamaan, että meillä käytettäisiin vitsakuritusta. Oli jotenkin helpompaa, kun äiti komensi hakemaan piiskan, ajatella "itsehän tätä pyysin". En kuitenkaan läheskään aina ajatellut: Mutta äiti ei kuunnellut mitään selityksiä, enkä uskaltanut panna vastaan. Olin sopinut äiti saanut mionut lupaamaan , että jos kokeista tulisi alle 5, niin veisin äidille käskemättä piiskan.

Kerran sain viitosen, ja huokasin helpotuksesta, "olipa lähellä". Ei viisi miinuksesta kovin lujaa olisi tullut osasin jo aika hyvin ennakoida , mutta ei sitä mielikseenkään olisi ottanut. Äiti vilkaisi koevihkoa ja kysyi "pissä piiska! Enempää en keronnyt selittämään, kun äiti tarrasi minua korvallishiuksista se sattuu!

Yritin vielä selittää jotakin, kun äiti komensi housut alas. Housunnappi irtosi, kun äiti repi minulta housut nilkkoihin. Ja kun en ollut hakenut piiskaa, ja itse laskenut housuja, niin sehän oli hirveää vastustelua. Kun piiskaaminen lopulta loppui, ja olin vielä äidin polvilla, hän ilmoitti, että tästä lähtien piiskanhaku on edessä, jos saan alle kuutosen.

Takamuksilta kyllä näkyi monta päivää, että se oli ollut kunnollinen. Olin tietysti aluksi katkera aiheettomasta selkäsaunasta.

Jälkeenpäin kuitenkin mielessäni kertailin lukemattomia tapauksia, joista olisin mielestäni ansainnut selkäsaunan, mutta selvinnyt ilman. Sillä tavalla sain tämänkin piiskauksen tuntumaan "oikeudenmukaiselta". Sellainen asenne teki helpommaksi olla äidin tiukan kurin alaisuudessa.

Piiskaa tuli aina kun oli aihetta, ja vilkas poikahan aihetta järjesti. Äiti oli tarkka siitä että piiskaus suoritettin heti ei kerätty viikkoa,mutta täytyy tunnustaa että kyllä pylly punoitti ja oli juomuilla lähes päivittäin. Meillä piiskaa, tai muuta fyysistä kurinpitoa, jaettiin melko heppoisista syistä.

Taustalla oli varmastikin isän oma väkivaltainen lapsuus, mutta myös äidiltä saimme minä ja sisarukseni selkäämme monta kertaa. Olen perheemme lapsista vanhin, ja lyöminen loppui minun ollessani yläasteella. Se ei kuitenkaan enää lohduttanut, koska suhteeni vanhempiini oli melko lailla olematon kaiken fyysisen väkivallan jälkeen. Vaikka se kaikki johtuikin kurinpidollisista syistä, en silti ole osannut sitä ymmärtää tai antaa anteeksi.

Tosin ei isäni ole anteeksi ikinä pyytänytkään. Itse en ikinä kurittaisi lapsiani ruumiillisesti. Minusta fyysinen kurittaminen ei millään lailla hyödytä lasta, parempiakin keinoja on. Toisaalta kuitenkin pelkään, että minusta tuleekin samanlainen kuin vanhemmistani, etten osaakaan rikkoa väkivallan kierrettä. Itse en ikinä ole saanut piiskaa. Isoveljeni 2 v vanhempi kyllä sai monestikin, mutta minua ei jostain syystä piiskattu.

En tiedä johtuuko se siitä, että olen tyttö vai siitä, että en ollut läheskään niin kuriton kuin veljeni. Niin session jälkeen isutmme kahvipöytään, juomme kahvit syömme nisut ja juttelemme eli priiffaamme tapahtunutta ja molemmat on kokeneet tapahtuneen valtavan hienona. Aloitit kommenttisi; ei tuo ole vitsan tarkoitus" Missä ja kenen kohdalta kirjoitat noin, vain omasta puolestasi, ok.

Kunnioitan sinun ja partnerisi leikkejä ja eikö olekin kiva jos se riittää teille, ei tule niin paljoa siivoamista kun jos hakataan kymmenen koivuvitsaa silpuksi kahden tunnin aikana. Siitä tulee rikkalapiollinen silppua jonka kyllä joutuu siivoamaan tämä kuritettu poika, lisävitsan uhalla. Kaksi tervettä aikuista voi tehdä vaikka millaisen sopimuksen ruumiillisesta kurittamisesta kun on kyseessä vaivainen koivuvitsa, sillä ei voi ketään tervettä aikuista vahingoittaa jos hän itse on leikkiin mukaan lähtenyt.

Jos kidnappaisin esim optiosian Forttumilta ja kyyditsisin sen jonnekin erämaakämpälle ja sitoisin ja antaisin 8 selkäsaunaa joka kerta iskua täysillä, voi olla että se tulisi kiltiksi ja kokisi tapahtuman epämiellyttävänä. Tuo jää kauas ruummillisesta vahingoittamisesta. Antaisitko hyviä vinkkejä jolla voisin vitsalla tai nahkavyöllä kurittaa poikaystäväni. Kertoisitko itse yhden session alusta loppuun!: Tuhma poikakotipoika saa aidosti selkäänsä 60 luvun poikakodissa, housut alas ja pylly paljaaksi sekä lujasti lyödään pyllyä monihaaraisella koivuvitsalla.

Siitä tulee kiltti poika ja iloinen turvallinen olo. Ei eheiii ei setä kiltti ei halkoa vaan vitsaa. Arajärvi sai Halosta ja katso kuinka kalpea se on.

Tässäpä veikeä keskustelu, aivan kuin olisin saanut uutta ymmärrystä asiaan. Mikä on piiskamisen tarkoitus? Jos on tarkoitus antaa ns. Pääasia, että piiskatessa tuntuu, kipeästikin. Jos taas on kysymys sm: Ei masokisti halua mitään kevyttä ripsuttelua.

Pitää olla tiedossa sellaista, joka todella tuntuu ja sattuu ja on vähän aikaa mietittävä onko valmis vastaanottamaan. Mustelmien ja jälkien parantelu on toisarvoinen asia.

Jos piiskaa saava osapuoli luottaa piiskaajaansa, antaa hän piiskaajalle ihan vapaat kädet. Minusta piiskaaminen voidaan jakaa kahteen pääluokkaan. Ensimmäinen tapa on kivun tuottaminen, joka on sadistien ja masokistien harrastus. En tiedä miten siihen itse suhtautuisin, koska minulla ei ole kokemusta siitä aikuisena. Toinen laji on häpeällä rankaiseminen, siinä ei kipu merkitse kovinkaan paljoa, vaan tärkeää on saattaa rangaistava noloon tilanteesee.

On ilmeisesti ihmisiä, joille tuottaa nautintoa kaikenlainen nolotus ja alistuminen. Itselläni tuohon nolaamiseen liittyy piiskaaminen. Esimerkiksi sellainen riittää, että joku iso vahva työkaveri uhkaa muiden kuullen piiskata minut kunhan työpäivä päättyy.

Jos uhkaus tuntuu uskottavalta ja mahdolliselta toteuttaa, niin se on jo riittävä rangaistus minulle. Todennäköisesti kävisin kesken päivän runkulla. Nolaamisen huippu on tietenkin se, että minä saisin vanhan ajan selkäsaunan toiselta mieheltä muiden nähden. Tilanne olisi vielä nolompi, jos piiskaaja olisi nuori eikä edes iso.

Hän olisi sen näköinen, ettei kukaan olisi uskonut hänen pystyvän minut piiskaamaan. Ei hänen tarvitse edes lujasti vitsaa käyttää, kunhan vaan näyttäisi, että minun on häntä toteltava. Olen miettinyt tuota kummallista asetelmaa, jota ei taida kenelläkään muulla olla. Ehkä se johtuu siitä, että sain teini-ikäisenä veljeltä oikean piiskasaunan. Meillä molemmat antavat ja ottavat, vuorotellen. Vaimo piiskaa niin kovaa kuin jaksaa, mutta ei minun mielestäni niin kovin kovaa.

Jälkiä saattaa olla pari päivää. Vaimo saa piiskaa "pyllylleen" vähän kuin silloin joskus pikkutyttönä. Nauttii siitä, vaikka kiljuu, pyytää lisää, jos lopetan kesken. Niin lujaa kuin piiskattava haluaa.

Hän kun se, jonka ehdoilla toimitaan. Piiskaaja on piiskattavan käskyläinen, vaikka toisin leikitäänkin. Kyllä pakarat ja taka,etu ja sisäreidet kestää mitä tahansa mutta reisien ulkopuolella minä sain syvä raita 40 vuotta sitten ja se on siellä viellä! Riippuu mitä on valmis kestämään. Tuskin vitsalla pysyvää vahinkoa saa aikaan jos ei tulehdu.

Verenpurkaumia ja hyytymiä jos tulee, niihin voi tietysti kuolla. Itse kokeilin joskus piiskata pitkällä pajunvitsalla. Nipisteli ja kirveli mutta ei vielä sattunut kovin pahasti. Takapuoli oli kyllä sitten mustelmilla ja jotkut ne kestivät pari viikkoa. Normaalisti en saa mustelmia juuri millään.

Jos saa paljo piiskaa iho tule niin että ei tule mustelmia iho tule punainen se minuutti kun piiskatan mutta tunnin kuluttua ei enä väriä! Tänään reilut puolitoistasataa piiskansivallusta rottingilla niin kovaa kuin rouva jaksoi.

Nyt on vaikeuksia istumisessa ja perse on mustana. Minä suosin leveää, teräksistä paistinlastaa koska sillä voi samaan paikkaan lyöden ja lyöntejä koventaen, tuottaa sietämätöntä kipua aiheuttamatta pysyvämpiä jälkiä.

Punoitus katoaa muutamassa tunnissa. Sidon mieheni tiukasti pakarat paljastavaan asentoon ja aloitan hoidon. Saatan lyödä useamman lyönnin tiheän sarjan, pitää hieman taukoa ja sitten annan muutaman iskun pienin välein. Kovennan hoitoa hiljalleen kunnes mieheni lamaantuu eikä enää jaksa rimpuilla.

Olen teetättänyt hänellä kimmokumisesta pallosta suun tukkeen. Pystyy ölähtelemään mutta ei huutamaan eikä tuottamaan ymmärrettävää puhetta. Tämä on osa molempien suosimaa esileikkiä jonka jälkeen mieheni on kypsä tottelemaan minun oikkujani. Mutta ei kaikkea muutakaan toivomaansa aina saa. Olen joskus aviomieltä saanut selkään, nyt olen vapaa vielä viriili eukko.

Nyt nuori mies vähänaikaa ja huimasin kun taputtelin sen kiinteitä pakaroita että tykkäs, annoin kämmenellä kunnolla ja kokeilin sormella sen pyllyä. Naitiin kunnolla ja annoin sitten remmiä kunnolla että oli pakarat punasena. Halus kohta naida lisää ja työnsin kynteni sen pakaroihin kunnolla kun nai.

Sain puristella sen palleja kunnolla ja runkkasin että vaikeroi, ei pannut hanttiin niin jatkoin myöhemmin dildon kanssa ja välillä remmiä että nai kun hhaluan. Molemmilla ilmeisesti mukava kokemus. Nainen nautiskelee , En ymmärrä miksi kiihotta kun rinnat sidotaan ja jalat leveälle. Olen nähnyt kuvia, mutta en niitä löydä enään. Kun kipu on osa nautintoa nautin. En ole saanut piiskaa vaan mattopiiskaus rottingilla.

Tulin Kotiin yllättäin Kamala meteli kuului Äitini makaahuoneesta Äitini olipelkissä rintsikoissa tätin sylissä piiska viuhkui Äitini pyllyllä olin hiljaa katsoin koko session Täti vaihtoi remmiin äitin pylly oli punainen sitten heilui remmi Näin Äitini Levittävän Reitensä pyrtö heilui remmin tahtiin Näin Äitini pimperosta lentävän nestettä reisilleen Täti huomasi minut osat vaihtuivat Äiti piti käsistä kiini Täti riisui housuni olin pelkkä T paita päällä Joutuin Äitini Reisille Annoin Äitin Piiskata en rimpuillut Sain samasta piiskasta kuinäiti sain pikkasen myös Remmiä istuin Äitini sylissä sylikkäin pitimmetoisiamme kaulasta kiini oli hyvä olo Tätini sai viikkon päästä saman käsittelyn.

Äiti Sai Ja Minä , Olin runkkaamassa kun tätini ylläätti ja anto remmiä, kun seiso nai mut lattialla ja anto sen jälkeen remmiä etten kerro. Sen jälkeen on antanut remmiä kunnolla ja kun seisoo kunnolla nai kunnolla vaikka onkin vanhempi nainen. Se haluu antaa remmiä ennen kun haluu naida. Luin Kerran Asiantuntijan Suosituksia Piiskauksesta. Missä asennossa mitäkin Annetaan Remmiä eisaanut antaa Sylissä Itse olen saanut pyllylleni aina sylissä Enimmäkseen vitsaa Viime aikoina Olen saanut myös Äitin vöytä n4cm leveä pehmeä Äiti antaa ensin remmiä oikealle pakaralle Käännyn Äitin sylissä oikelle kyljelle vasen pakara saa osansa tämän jälkeen kääntelen pyllyäni saan remmiä tasaisesti pyllyä kuumottaa Pistän käten eteen Äitityöntää käteni sivuun otta lopulta käteni kiini pistää selkää vasten Antaaremmistä muutaman lyönnin reisilleni jatkaasitten pyllyn pehmittämistä pylly on lopulta punainen ja hellä.

Helposti Remmiä , Olin Vähäyli Tunti sittenten Remmittävänä Pylly paljaana Äitini Hellässä Hoitossa Äitin vyö lätisi kivasti pakaroillani muutaman minutin remmitys teki tehtävänsä pakaroissani tuntui kuumalta pakarat olivat punaiset pikkasenhellät.

About the author

piiskaa pyllylle kypsää seuraa administrator

so far

piiskaa pyllylle kypsää seuraaPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

escort kalix erotik gratis